VFU vecka 3

Är så fruktansvärt trött just nu då efter Idol blir det bingen BIG TIME. Fick något blodsockerfall imorse, längesen jag mådde så dåligt men jag pallrade mig till praktiken ändå och presenterade mitt IT-projekt som de flesta verkade gilla. Så skönt!

Mötte upp Jessica på stan sen för lite sushi....yummie! Nu hemma så har man faktiskt diskat, städat toalett och handfat och imorgon ska jag dammsuga. Städa lite pö om pö blir nog bäst med praktik:)

Nu ska sminket bort och pyjamas på och sen ska jag mysa ner mig i soffan med en filt och kolla Idol:)

Happy Monday!

Städ & tvätt snart

Yeees...klockan 16 så sätts det igång med städning och tvättning. Här ser det verkligen för jävligt ut. Jag skäms nästan! Ska städa så stället riktigt skiner och belöna mig själv med lite frukt och choklad såklart!:)

Sittningen igår var ganska så kul, mindre kul var det dock att se att jag skulle jobba i disken så när man slutade så var man lite blötare och mkt svettigare än när man kom dit. Hann även med en sväng till Emma där jag hittade två trötta tjejer så jag stannade en timme ungefär och sen blev det bingen för mig med. Blev dock väckt av några idioter vid 03 som knackade på ALLA mina fönster. Till och med badrumsfönstret! Blev riktigt rädd så somnade inte om förrän vid fyra-tiden.

Lite mer slapp nu innan jag blir städ och tvättant för några timmar:)

What a night!

Ja gårdagen alltså....Började med ett besök på Byttan där jag, Emma och Linda åt och drack (haha) gott! Lite gladare i hågen cyklade vi till bion där vi fick biljetter efter lite om och men. Halvvägs in i filmen så går brandlarmet och jag som är så van vid alla falsklarm under skoltiden så jag tar lugnt på mig halsduk och så men Emma skyndar på mig lite...Haha:) Brandbil med medföljande brandmän (en del av dem very good looking) kom och stängde av den och vi kunde återgå till filmen....Efter det så var det bestämt att vi skulle gå ut ändå så vi begav oss mot Studentpuben för shots och drinkar:) Kvällen avslutades på Byttan med asshaking och Josephine som fixade skumpa till oss....Behövdes för självförtroendet igår kan jag säga...

Vissa människor har verkligen en förmåga att rasera allt det bra man har lärt sig att tycka om med sig själv. Men igår så försvann det allt i ett kick vad åsynen av en enda människa. Den människa som verkligen har fått mig att känna att jag aldrig någonsin kommer att duga, vad jag än gör, hur jag än ser ut och vad jag än kommer att åstakomma. Hemskt är det. Ville bara gå hem men det gjorde jag inte och glad för det är jag!

Nu måste jag skynda lite...ska äta upp och sen hoppa in i duschen. Kl 16 är det jag som är på Kåren, beredd att jobba sittning:)

Trevlig lördag allihopa!

Självdisciplin?

Det saknar nog jag...i alla fall mot mitt sötsug....Men imorgon är det jag som köper ett träningskort på Nautilus och börjar använda det redan på lördag hoppas jag. Har lovat Emma att vi ska träna så nu kör vi igång. Ska ju på stan imorgon så då ska det nog inhandlas nya skor och andra sportsaker...En stegräknare tror jag med får följa med:)

Blev ingen tidig sänggång men kan ju sova ut imorgon:) Ska lätt se Våra Bästa År! Hihi....


Näe kolla träningsschema och sen hoppa ner i skönaste sängen!

Lycka stavas ledighet!

Tjoho! Nu har jag äntligen helg. Studiedag imorgon och nästan alla lärare ska iväg till bokmässan eller jobba med PIM (ingen aning om vad det är) så jag får plugga hemma själv men plugga är faktiskt det sista jag tänker göra imorgon. Imorgon ska en massa annat göras bl. a:

¤ Betala räkningar
¤ Lämna in bostadsbidragspapperna
¤ Städa lägenheten ordentligt
¤ Lämna in Ragnhild på lagning
¤ Åka till stan för att shoppa och äta sushi med Frida
¤ Äta på Byttan med Emma & Linda
¤ Se Mamma Mia på bio med E & L

Så därför bli kvällen lugn nu. Lite Vänner nu alldeles strax och sen blir det väl bingen snart efter det:)

Trevlig kväll! ( och alla vars helg har börjat)

Kort vecka...

Är helt död...ska försöka göra allt jag kan för att hålla mig vaken fram till halv nio i alla fall då jag ska hoppa i bingen. Varit iväg med klass 2 på konstmuséet hela förmiddagen och sen pang på fritids direkt. Haft ungefär 20 min rast på hela dan. Har halsot och huvudvärk med så jag lär väl bli sjuk på riktigt snart med....Väldigt kul ju. Tur att jag är ledig på fredag så jag behöver bara gå upp fruktansvärt tidigt 2 dagar till denna vecka:)

Nu är snart min mat klar...Har aldrig haft så stökigt hemma men jag orkar verkligen inte. Blir nog ett projekt på fredag känner jag:)

Hoppas alla ni där ute mår bra i alla fall och har mer tid än jag:)

Snart helg!

Ja nu börjar man känna av tröttheten på riktigt. Trivs jättebra på fritids egentligen det är bara det att tiden går sååå långsamt ibland! Men men imorgon är det fredag och då blir det inte många knop gjorda efter man dukat kåren inför sittningen:)

Näe lite frulle nu innan bussen går 07.00!

VFU

En kalasbra nollning är över och fem veckors praktik har precis börjat. Första dan gjord och jag har en toppenbra handledare och hittills helt okej elever men det är svårt på fritids med alla namn eftersom man inte har samma barn varje dag men namnen ska förhoppningsvis sitta efter denna vecka. Fick mkt tid till allt skit högskolan vill att man ska göra vilket är skönt!

Nu blir det att diska och sen duscha, vill vara i bingen om en timme så man får mkt sömn. Det behövs när man är iväg minst 10 timmar om dagen.

Imorgon är det först praktik och sen styrelsemöte, onsdag praktik och personalmöte så på torsdagkväll ska jag bara mysa ner mig i soffan:)


Trevlig kväll allihopa!