Idag....

Blir det jobb och sen ska jag ut och fara. 3½ timmes sömn inatt. Vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt. Väljer nog att skratta med tanke på hur resten av veckan varit! Nu ska teét drickas upp och sen tar jag mitt pick och pack och drar norrut!:)


Trevlig helg allihopa!

Hard work!

Jepp idag har man jobbat och ska göra det imorgon med innan det bär av till Lisch!:) Just nu längtar jag bara...Hihi men det lär omvandlas till pirr och nervositet på tåget imorgon så alkohol ska nog inhandlas. Lite plugg med blir det med under de sex timmar det tar innan jag är framme.

Jobbet idag gick bra faktiskt. Trettio 6-åringar kan dock bli lite mkt ibland men känner att jag hittat rätt:) Nu borde jag egentligen ha packat, diskat och städat men inget av det är gjort. Packa ska jag göra så fort jag hämtat upp tvätten, vilket ska göras NU!

Imorgon är det äntligen fredag och denna pissvecka går mot sitt slut!:)



Even worse...

Denna veckan fortsätter bara att bli sämre känner jag. Glömde ett möte innan med. Har alldeles för mkt på hjärnan just nu. Förlåt. Ska träna ut all ilska och ledsenhet sen. Ja för nu börjar jag bli så trött på mig själv att tårarna inte är långt borta....


Åh ge mig helg och ny vecka!

Sömnproblem?

Somnade runt 05-tiden skulle jag tro och så upp nu vid 07.20. Tredje natten i rad det är så här. Inte kul alls. Så kaffe, te och allt med koffein idag är väldans välkommet idag! Heldag idag med...


2 dagar till Lisch...

Akilleshäl

Tack vare min powernap innan så kan jag inte sova. Kul... Har hittat min Akilleshäl med. Fan! Det här blir en utmaning för fröken Maddams.

Ett avsnitt till av SATC kanske och sen bingen? Who knows...

Better day...

Ja denna dagen har varit bättre faktiskt även om det hade krävts mkt för att den skulle ha blivit bra. Intressant föreläsning på morgonen med en kanonföreläsare som vi även ska ha imorgon och sen grupparbete som gick hyfsat. Sen hem med illamående som jag försökte sova bort och det lyckades jag med så nu ikväll har jag ätit rå kycklingkorv, knäckisar, kiwi och lite mintchoklad:) Hade ett uppfriskande samtal nu ikväll med så nu är fredag ännu mer efterlängtat!

Imorgon är det heldag i skolan men med sushi till lunch. Sen träning på gamla favvopasset. Imorgon lär bli en ännu bättre dag för den är en dag närmre helgen:)

Nu blir det mer SATC, choklad och mjölk såklart!



Får ju träffa 08:an med till helgen:)

Bad day

Ja igår var verkligen en riktig bitterf*ttadag. Allting gick typ fel och irriterade mig. Blir irriterad när folk säger till mig vad jag får och inte får göra, då slår jag bakut! Blev träning på kvällen och det var skönt. Går alltid bättre och träna när man är lite frustrerad märker jag. När jag kom hem så städade jag med innan jag vid 22-tiden damp ner utmattad i soffan och började plugga.

Idag blir det dans och sen plugg inför måndagens redovisning. Inatt kommer jag verkligen sova gott!



Hoppas på en bättre tisdag...


Insikter...

Har förhoppningsvis blivit av med två fula ovanor denna helgen. Är riktigt imponerad över mig själv och mina handlingar igår. När jag befunnit mig i ett sånt här läge innan så brukar jag alltid backa ur och göra dumma saker men igår var nog första steget i rätt riktning. Skulle vara skönt om jag kunde skärpa till mig på den fronten!

Imorgon börjar dan ohyggligt tidigt då jag och Jennie ska göra en viktig sak. Skola mellan 9-15.30 och sen träning på kvällen. Mitt liv som hurtbulle har numera börjat!:) Nu blir det nog bingen väldigt snart då det är uppgång fruktansvärt tidigt imorgon!


På fredag är det Lisch!:)


En lördag i Kalmar

Igår öppnade äntligen vår kära kår igen! Eller egentligen har den varit öppen sen i måndags pga av nollning men första lördagen för i år är nu avverkad! Började med förfest hemma hos Jennie och Lisa. Även bäbis och en annan Jennie var där:) Hade handbollen på i bakgrunden, lyssnade på massa bra musik på Spotify (världens bästa uppfinning!) Drog sedan vidare till vår kära kår där man träffade en massa bekanta ansiken och dansade en massa. Tog taxi med bäbis hem till Tegnergatan då mina fötter protesterade kraftigt av de nya fina skorna. Nån gång vid fyra så somnade jag där och vaknade vid 10 då jag begav mig hemåt. Hittade en grannes studentkort i behån med...Haha! Har sovit med den hela natten och har vaga minnen om hur den kom dit. Men det är så en kårkväll ska vara!

Kommer lite bilder och sen ska jag tvätta bort sminket, ta av mig partyoutfiten och mysa ner mig i soffan med täcke och kudde. Min bakishjärna måste vila sig nu:)




















Kolboda

Ja efter examen var det snabba ryck och i måndags så började Skapande skola med ett läger i Kolboda! Vi bodde i mysiga små lägenheter och vi tjejer la beslag på den enda killen som Jennie uttryckte det (fanns en kille till med). Kan ju vara bra att ha en man i hushållet...Haha! Första dagen så var det äventyrsbana a´la Björkenäs, dans, skapande av en fantasifamilj och allsång senare på kvällen. Vi på vårt rum kollade även handbollen och Smekmånaden på vår minimala TV. Väldans mysigt hade vi:)











Dag två var det dags för lite dramatisering då vi skulle välja ut en plats och spela upp vad vi tror kan ha hänt där. Motivationen var inte på topp direkt då det regnade men det gav med sig. Vid 13.30-tiden så gick bussen mot Kalmar igen. Två toppendagar absolut!





090116

16 januari 2009 är dagen då jag äntligen tog min lärarexamen. Hela dagen var verkligen perfekt. Hade mysigt besök så dagen började bra och fortsatte hos Jennie klockan 12 med champagnefrukost och Simply the best på repeat.





Sen hem och fixa i ordning sig för att möta upp älskade familjen som kom hit och dricka lite mer champagne, få blommor och väldans fina presenter. Tack, tack, tack! Iväg till kyrkan vid 16-tiden och 16.30 tågade vi in till pampig musik. Studentprästen höll tal, lärare som vi haft höll tal, fina låtar spelades och jag bara njöt och var faktiskt så stolt över mig själv, mitt och Jessicas examensarbete, Jennie och alla andra lärarstudenter som lyckats bli lärare:)










Mamma var fotograf under ceremonin så nästan alla bilder är suddiga men det gör inget lilla mamma. Andra har tagit kort och ni var ju där vilket är det viktigaste! Efter kyrkan blev det restaurang med både min och Jessicas familj. Äntligen fick de träffas och det gick strålande. Sen vidare till Smålandsgatan där jag, Jennie och Jessica hade vår examensfest och vi skrattade, dansade, drack och mot kvällen kom tårarna. Hade skjutit på det väldans länge men till slut gick det inte längre. Mycket märkliga känslor det här, tomhet och saknad. Har nog fortfarande inte riktigt förstått men det kommer så småningom antar jag.


TACK TACK TACK alla som uppvaktade, var här, tänkte på mig denna dagen. Den var nog den bästa dagen hittills och jag kunde inte önskat den på något annat sätt ska ni veta! Nu har jag min fina examen och har börjat den absolut sista terminen på högskolan i Kalmar. Denna terminen blir mitt avslut till studentlivet för till hösten...ja då ska jag bli vuxen!:)

LÄRARE!

Ja det kan man numera titulera mig för nu är allt över...förrutom examensdagen då men allt slit, alla, hemtentor, salstentor, grupparbeten, redovisningar och examensarbetet är numera klara och godkända!:) Har firat med vin och nu kommer snart bror över...Ikväll blir det Kahlua hos Jessica för att fira mer. Fy fan vad alla vi AU3:are är bra!:)



"Fröken" Maddams!:)


4 dagar kvar!

Jag har fått min första examenspresent idag och den andra som är från lillasyster är inköpt. Hur sjukt är inte det? Om fyra dagar är jag lärare?! Fantastiskt men kan fan inte fatta att tiden gått så här fort och allting är bitterljuvt nu. Fan för lördag, jobbig dag är bara förnamnet!

Better

Ja efter några väldigt bittra timmar med en massa Cher och lite tårar (skiten måste ut) så känns det bättre nu. Kollar på A lot like love. Den är ju bara så mysig. Mitt under mina bittra stunder så ringde telefonen och det var ödets ironi kan man lätt säga men ett samtal som behövdes:) Nu tror jag att jag ser fram emot helgen till nästan 100 % i alla fall. Vi får väl la se....

Nu blir det att borsta gaddarna och mysa ner sig i soffan med täcke och kudde:)

Finito

Idag kom sista droppen i den så kallade relationen med en viss person. I två år har jag försökt att ömsom vara vänner ömsom något mer men hur jag än gjort så har det skitit sig. Men nu är allt sånt slut. Sättet som jag blivit behandlad på är så himla fult och vedervärdigt att jag inte ens finner ord för det. Jag har känt mig som någon jävla slit och släng men nu är det slut med det. Finns inget kvar hos mig att hämta, inte ens en liten gnutta vänskap för det förstörde du också med alla dina lögner och svek. Så kom inte tillbaka för du har bränt alla dina broar här...för gott!

Denna är på repeat nu och lär fortsätta vara det under kvällen...



Cher - Save up all your tears

Sängdags

Nu ska jag och Jennie snart hoppa ner i bingen. Snacka om att vi ska skeda;) Haha. Kvällen har gått i lugnets tecken. Tacos, Let´s Dance & Dirty Dancing, imorgon lär det inte bli lika lugnt om jag nu är frisk dvs. Kan ju alltid hoppas. Blir stan imorgon relativt tidigt för att shoppa lite väsentligheter. Om en vecka är vi nyutexaminerade lärare, hur sjukt är inte det?! Kan absolut inte fatta att 3½ år har gått. Så mkt som har hänt och så fina människor som jag mött! Tur att jag och Jennie har en termin till. Fan vad vi ska röja då!:)


Nattinatt allihopa!





(Detta inlägg skrev 01.30 går men publiceras nu)

Vitlök...

är min bästa vän just nu! Nu jävlar ska jag bli frisk snart. Om smaksinnet är tillbaka så nalkas det sushi imorgon så hoppas hoppas:) Jessica och jag har gjort klart vår uppsats idag med! Så jäkla nice...Nu är man "klar", bara en opponering kvar sen så står det lärare på ens examen. Hur sjukt är inte det? Blir ju i och för sig en termin till så jag känner mig nog inte klar men ändå.... Sen bär det av. Kalmar lockar inte alls längre. Nu lockar Göteborg eller kanske en stad i närheten? Hem blir det nog inte än på ett tag mina kära päron:) Men man vet ju som sagt inte...en härlig känsla faktiskt!

Bästaste Emma är tillbaka med och Frida så nu börjar Kalmar bli sig likt igen:)

Nu blir det fortsättning på Ghost!




Nyår 2008

Sjuk!

Ja inte är man särkilt kaxig nu när näsan tokrinner....Usch. Kan inte ens sova ut längre. Vaknade halv sju av diverse krämpor så det var bara att gå upp. Sömn är ju verkligen överskattat. Hade varit kul att sova ut nån dag innan jag ska jobba på torsdag och fredag!:) Gårdagen spenderades med plugg och en promenix till Maxi där det inhandlades lite mat så jag klarar mig ett tag. Brämhults apelsinjuice fick även följa med hem då jag inbillar mig att en vitaminbomb ska göra mig pigg:)

Idag blir det plugg kl 12 med Jessica, det sista på examensarbetet ska göras idag!:) Sen blir det förhoppningsvis lite umgänge om jag inte snytit ur mig hjärnan tills dess... Fick tummen ur arslet igår med och ringde ett samtal...Wiiie:) So far so good....


Nu ska jag nog fasen vila lite till innan Jessica kommer vid 12, borde städa och packa upp med men jag prioriterar sömn just nu:)



Söta snögubbar på årets julsittning:)

05.06

Täppt i näsan, ont på utvalda och konstiga delar av kroppen som vägrar ge med sig, inte ett dugg trött trots att klockan passerat 05.00, nyduschad för att känna sig ren. Lyssnar på Spotify och har kollat på SATC-filmen två gånger. Förstår inte varför inte jag e trött. Ska plugga senare idag med Jessica och då vill man ju vara pigg plus att lägenheten behöver städas...

Dagarna i Lisch var i alla fall helt underbara. Så kul har jag nog aldrig haft en nyårsafton. Hoppas på mer kul:) Näe om man skulle synda lite och göra saker som man inte borde eftersom man borstat tänderna? Nåt borde ju kunna söva mig...Eller kanske lite frisk luft? Aja...vi får se.