091230

Och en hel evighet sen jag skrev här! Är tillbaka i Lidköping hos mannen i mitt liv:) Har firat lite jul här med, varit på stan och ska ikväll spela miljonbingo och borde därför hoppa in i duschen NU! Imorgon är det nyår och får hoppas det blir lika bra som förra året. Är imorgon ett helt år sedan jag träffade mannen jag numera vaknar upp brevid varje dag. Tiden går sjukt fort!:)

Vill även utbringa ett fyrfaldigt hurra för den finaste Emma jag vet som fyller år idag! GRATTIS babe! <3



091224



 

 GOD JUL!


091222

Klockan är inte ens halv nio och jag är så himla trött. Blir nog läggdags innan klockan slår 21.00 om jag känner mig själv rätt. Har idag varit iväg en sväng och jobbat hos mamma och sen mötte jag upp Suss och fikade till Väla stängde. 6 timmars jobb, stående och utan nån rast + 5 timmars sömn + STRESS inför morgondagens julklappar som ska inhandlas på 1½ timme leder till en väldigt trött Josephine som nu säger gonatt:)

091221

Måndagkväll och jag ska alldeles strax gå och lägga mig tror jag. Ska upp och jobba imorgon och på onsdag plus handla ungefär alla julklappar på 2 timmar, så nu blir det lite hektiskt faktiskt innan julafton. Idag har man inte gjort många knop, varit på Väla med Mr Penta och sen spelat lite Sims 2.

På lördag ska jag få pussas igen och jag LÄNGTAR!


Gonatt alla fina därute!

A night in Ödåkra

Sitter och dricker lite te och kollar på Anna Ankas jul. Hon är verkligen i en klass för sig. Var ute och gick i nästan en timme i lilla byn innan och kollade in allt nytt/gammalt som har hänt och sen lagade jag mat som blev kanongod och som jag antagligen äter till lunch imorgon med;) Min penta ringde så jag träffade han och hans man på Väla för en liten fika och bruna varju bara förnamnet på vad dom var:)

Nu är mysbrallorna på så det blir mys resten av kvällen innan bingen kallar...


Sov gott!

091220

Söndag och fjärde advent! Sitter och tittar på längdskidåkning på TV och ska nog ta mig en rask promenix efter det. Blir en lugn dag även idag, bara slapp på schemat och sen ska matlagningsmänniskan komma fram inom mig då det blir hemmalagad potatismos och ugnsgratinerad falukorv!

Lyckades även klicka hem en klänning från
chicy.se som jag hoppas kommer innan nyår. Är dock lite förvirrad om hur man vet när paketet är framme då man får en bekräftelse via mejl. Jag har fått en leveransbekräftelse om att min beställning är under behandling men kollar man på följesedeln så står det leveransdatum idag och i mejlet står det att jag ska få ytterliggare ett mejl med leveransinformation. Om någon kan sprida lite ljus här så är jag tacksam :)

Trevlig fjärdeadvent allihopa!

091219

Lördag och jag mår faktiskt hyfsat. Blev en hyfsat tidig kväll igår och ögonen slocknade lite innan 02.00. Klassfesten då, ja det var otroligt kul att träffa de som var där igen och kolla lite vad alla gör:) Lyckades även hitta en plånbok på bussen hem igår så när jag kom hem så kollade jag upp vem den tillhörde och ringde ägaren och han blev nog glad även om jag antagligen ringde och väckte honom. Han skulle ringa idag så han kan hämta upp den nånstans. Årets goda gärning 2009 tror jag bestämt att det var. Nu ska jag slappa lite till och njuta av att det bara är lördag. Saknar dock det finaste jag vet....


Puss på er alla!

ALL IN!

Eller inte riktigt men första cidern är uppkorkad och jag är redo för take off så att säga. Har lånat linne av lillsyrran då smarta jag inte packat några festkläder över huvudtaget. Blir kalasbra det här. Ville bara önska er alla en trevlig fredagskväll och helg för det ska banne mig jag ha!:)




091218

Skandalerna och succéerna 2009

Nöjesåret 2009 har bjudit på tragiska dödsfall, otrohet och magiska genombrott. Nu är det dags att testa om du har hängt med!


Champion!

Detta är ju helt osannolikt bra! Du är helt klart 2009 års nöjesmästare. =)

http://www.msn.se

Hittade den på Emmas blogg och var tvungen att testa mina kunskaper. Är nog ett
quiz som man egentligen inte ska ha högt på då man är alldeles för intresserad
av skvaller men men... Tror ni att det blir nåt plugg idag då? Jag satsar inga stora
pengar på det....

091217

Ifrån ett snöigt, vintrigt och juligt Skåne!:) Kan knappt tro det själv men här är det minusgrader och en decimeter snö! En tidig julklapp kan man säga. Anlände igår och stannar ett tag så nu kommer nog hemlängtan att stillas för ett bra tag. Idag har man i vanlig ordning inte gjort så mkt utan mest landa men imorgon MÅSTE det bli andra bullar. Hade inte tackat nej till en Gestapofigur som piskat mig varenda gång jag velat göra annat än plugg.

Imorgon bjuder annars på ett besök på Väla, en promenad i snön och sen klassåterträff med finaste gymnasieklassen! Kommer garanterat bli kul och är jag bakis på lördag så är jag det med gott samvete då det faktiskt var ett tag sen jag var i gasen:)

091211

Och idag MÅSTE det verkligen pluggas lite, eller i alla fall litteratur så jag har något att börja läsa och skriva på snart. Nu är det bara en pyttig sak kvar av hela terminen och sen är jag klar och det är då det verkligen är som svårast att motivera mig själv. Uppsatsen ska vara nästan klar om exakt 1 månad så jag har egentligen ingen tidspress men det är mkt tid som försvinner under jul och nyår så idag ska det i alla fall börjas!

Julklapparna har börjat inhandlas och den första klappen slog jag in igår och förhoppningsvis kommer det två till idag eller på måndag och jag vet vad jag ska köpa till alla utom Joanna som vänligen kan bestämma sig snart;)

Ikväll blir det Idolfinal och imorgon så drar vi till Götet för en helg i mysets och julens tecken! TJOHO!:)


Happy fredag allihopa!


091210

Gomorron!

Är tillbaka i Lidköping för ungefär en vecka innan det bär hem till Skåne för en massa julmys med min älskade familj!:) Har precis ätit frukost i form av lussekatter och oboy, riktigt gott. Hade nog kunnat äta det varje dag egentligen. Dagen ska bestå av plugg och en sväng till arbetsförmedlingen (hurra för stundande arbetslöshet) och se vad jag behöver göra för att få en liten inkomst i alla fall. Eller det är vad jag hoppas på, skulle de säga att jag inte har rätt till något alls så vet jag inte vad jag tar mig till. Har försökt läsa mig till det på hemsidan men där måste man nog vara raketforskare för att förstå nåt....Det är min dag det:)

Och just det, om någon mot förmodan har sett en Sex and the city skiva från säsong 6 som inte är deras egen så kanske det är min för den är spårlöst borta:(


Trevlig torsdag allihopa!

091208

Solen har väl inte riktigt börjat lysa igen men det är lite ljusare kan jag tycka. Tentan är avklarad och den kändes helt okej. Var sedan på bibblan och letade böcker och hittade en del som jag förhoppningsvis ska låna imorgon om min handledare godkänner det jag vill skriva om, har bara inte hittat en klockren frågeställning men det hoppas jag på att få hjälp med. Har även hunnit med en sväng till MediaMarkt, Elgiganten och NetOnNet med Adler. Vi kollade TV´s och satt i världens skönaste soffa och jag fick massage av en otroligt bra grej som jag skulle vilja önska mig i julklapp men 2800 riksdaler kan vara liiiite väl mkt:)

Nu är det snart Vänner och sen kanske jag ska ringa och höra vart Per håller hus...


091207

Måndag idag och denna måndagen har varit oerhört lång. Uppstigning ur en varm och gosig säng 03.45 för att 05.06 påbörja delsträcka 1 av 4 till Kalmar. 10.10 rullar tåget in pch 10.30 befinner jag mig på skolan redo för seminarie. Kl 12.00 är det färdigt och sedan dess har jag suttit vid två olika datorer, läst igenom mitt case, ätit två clementiner, tagit lite luft när jag varit så trött att jag nästan trillat av stolen och gäspat 12345678799 gånger!

Imorgon är det tenta 08.30 och sen ska jag nog bege mig mot bibblan för att leta litteratur till den stundande B-uppsatsen. Nu får jag allt äta upp mina lata dagar och vara produktiv 08-17 varje vardag! (Jullov finns härmed INTE med i årets ordlista)

Onsdag är det handledningsmöte 08.30-10.00 med den handledaren jag INTE ville ha men jag hoppas hon kan hjälpa mig att formulera en bra fråga till min uppsats i alla fall, och sen rullar förhoppningsvis tåget mot Lidköping igen.


Det är stor bitterfittavarning på fröken Maddams här men hösten 2009 (som inte alls blev som hon tänkt sig) börjar sätta sina spår nu och när framtiden är ännu mer oviss (tack som fan för det finanskrisen!) så känns det inte allt för roligt att tänka framåt. Nu har jag äntligen ventilerat av mig lite och ska ta min bitterfittar*v från stolen och gå bort till Maxi och handla så jag klarar mig dessa dagar. Är nog stor risk för tröstätande av mer än en anledning med...


Väl mött när solen lyser igen!

091203

Ska alldeles strac hoppa in i duschen och försöka bli lite fräsch tills vaccineringen. Är lite nervös inför den faktiskt. Med min otur så blir jag väl sjuk på stöpet och nu när det är helg och jag hade tänkt umgås en massa med min kärlek! Hemmet är förövrigt nästan helt julpyntat, bara stjärnorna i köket som fattas så när allting är klart kanske jag bjuder på lite bilder;)

Har även läst boken som vi har till nästa vecka och imorgon ska jag skriva mig ett case och plugga in inför tentan på tisdag, är lite nervös över den men jag får säkert ihop nånting. Det sägs att det ska vara omöjligt att kugga på denna tenta men då har de aldrig träffat mig förut;)

Nu kallar duschen, ska kanske till och med slå på stort och sminka mig lite? Kanske J blir glad:)


091202

En sjuklings frukost:



Har varit uppe sen 03.30 ca med en slemmig hals och snorig näsa. Tycker lite synd om mig själv och tycker  jag har rätt till det när ingen annan gör det! Nu önskar man nästan att man var liten igen och kunde bli ompysslad av mamma. Nu ska jag äta i alla fall och kanske kolla ett avsnitt av One Tree Hill om jag kan lista ut hur man kopplar in allt det nya. Kör nog på det gamla istället som jag reder ut...