Morgonmys

Somnade innan 21.00 igår så när klockan var ungefär 07.15 gick jag upp helt frivilligt och tände alla mina ljus, tog en kopp te och skrev lite julkort:) Ett mycket bra sätt att starta dagen på! Nu ska jag äta lite frulle. Klockan 10.00 ska jag vara i bibblan för då ska jag och Jessica förhoppningsvis skriva klart vår uppsats!:) (Man kan ju få sikta högt i alla fall)

Bokat hemresa och ska jobba den 8-9 jan:) Saker och ting börjar ljusna....



Tredje advent!



Så här såg min tredje advent ut. När jag väl kom upp ur soffan och hade snytit med en sisådär 768494 gånger:)
Mådde inte helt prima imorse men kan inte skylla allt på baksmällan för den förkylning som jag fruktat skulle slå ut gjorde det med bravur i natt. Men då kanske man är frisk tills julafton?:)

Hoppas alla ni också haft en mysig tredje advent. Nästa vecka vid den här tiden är jag hemma i Ödåkra. Hemlängtan är en underdrift för vad jag känner för att åka hem:)

Årets sista festkväll i Kalmar!

Ja igår var det dags för årets sista utgång i Kalmar. Förfesten var hos Emma och Palace vart målet. Hemma hos Emma var det väldigt mkt folk, fullt folk och jag hade riktigt roligt trots vissa missöden med både möbler och klänningar. Till Palace kom vi ungefär vid elva och var där nästan till stängning. Blev lite trött på vissa människor där i slutet. Vet ju varför det inte blivit Palace innan denna terminen nu. Men men....Och inga kort tog jag heller trots att kameran var med hela tiden så jag lånar en bild  från efterfesten.com. De dokumenterade min vistelse på Palace...två gånger:)



Jag och ett av mina hjärtan:)

Idol och Lussevaka!

I fredags var det då dags för Idolfinalen och Emma & Martin tittade över här runt en 19.45 och sen satt vi bänkade framför TV´n och såg en helt fantastisk Kevin ta hem hela skiten. När han sjöng vinnarlåten första gången rös jag och när han sjöng den som vinnare ja då kom det tårar...Så fantastiskt fint var det!

Sen hade jag en nattgäst för att andra året i rad ha mysig frukost framför Luciatåget på TV. Klockan 07.00 satt vi framför TV´n med varm Oboy, lussekatter, pepparkakor och tända ljus! Riktigt mysigt var det:)









Sjukt trött

Det finns någon som kommer hänga på låset till Akademikrogen kl 09.00 för att köpa kaffe....Kan ni gissa vem? Thank God It`s Friday!

Expen

Sitter på expen och hoppas på att det ska komma folk som vill köpa biljetter till vår sittning! Så alla KAROLINare som läser detta....löp och köp:)

Sen blir det lite mer examensarbete innan jag ska cykla hem vid tre redan. Behöver lite slapp och sömn från arbetet plus att vi ligger ganska så bra i fas tycker jag!

Nu back to work....eller ja haha:)

Helt färdig....

Ja nu är jag riktigt trött....blir soffan med täcke och en av filmerna på datorn efter Vänner. Idag har det pluggats lite granna. Lyssnat igenom intervjuerna så imorgon börjar resultatskrivandet....Tjoho! Var även nere en snabbis på stan och köpte min examensklänning. Den är så fin så....hade kunnat ha på mig den alltid tror jag:)

Nu ska det tändas datumljus, ätas en apelsin och ringa mamma.


Ha en mysig kväll!:)



Min fina klänning:)

Andra advent!

Gokväll i stugorna!
Är helt slut efter gårdagen/nattens jobb. Jobbade kårkväll med vårt lag och det gick väldans bra men man var inte pigg när cyklen gled in på parkeringen vid 05.45 imorse. Sov till halv ett och sen så åkte jag ner i stan med Jennie, Hilda och Per och svullade lite. Kollade även ut min blivande examensklänning(?)

Har haft lite andra adventmys för mig själv och nu ska jag alldeles strax mysa ner mig i soffan med mitt täcke och somna till slutet av Wallander:)

Imorgon blir det massage klockan 10 och sen plugg hela dan. Längtan till nästa helg är redan stor för då är det äntligen min tur att FESTA!:)

Var otroligt roligt att träffa vissa människor i helgen och skönt att jobba och slippa träffa andra faktiskt...

Ny vecka och nya tag!:)



Mys!

Har alla ljus tända i min lägenhet just nu och kollar Sex and the city. Tvättar min julduk nu och ska mysa ner mig i soffan en stund innan jag ska börja fixa mig för kårkvällen. Tänker vara lika snygg som alla andra fast nykter och jobbare då;)

Bjuder på lite bilder:



Min engelska uppfostran har satt sina spår:)


Soffmys!

Mysigt!:)

Slapp

Sitter i soffan med datorn i knäet, mina adventsstjärnor är tända och jag har mysdressen på mig:) Ska jobba kårkväll ikväll så det blir slapp på hög nivå hela eftermiddagen. Har tvättat idag och funderar på att slänga all reklam och diska och sen har jag varit tillräckligt duktig för idag:) Pilla lite mer på min nya sötnos med kanske?:)


Ha en underbar lördag och festa för mig med;)


Sovmorgon

Gomorron allesammans!
Har precis pratat med mamma och håkan, de är äntligen hemma från thailand!:) Skönt att ha dom hemma igen. Idag blir det plugg vid 12 och sen handledarmöte vid halv fyra. Får hoppas på att vi får någon intervju innan fredag med för detta börjar bli väldigt drygt.

Nu blir det en fralla med ost och räkost:)


Ha en bra dag allihopa!



Borde börja ha luggen så igen kanske?:)

Disträ

Ja nu har jag glömt alldeles för många saker senaste tiden. Blir en massa mobilpåminnelser och koll i almanackan för så här kan det inte fortsätta. Tror det är all stress de senaste veckorna... Aja nu är det en mindre glömsk Josephine som gäller! Har beställt en ny telefon med...en rosa. Min första rosa. Hoppas den kommer innan helgen:)

Nu blir det mer Vänner och kanske lite Spindelharpan?:)



Här har vi min nya sötnos:)

Julkänsla...

Ja en liten julfeeling har infunnit sig både hos mig och i min lilla lägenhet. Tänkte att ni kanske ville se lite hur jag har det?:)








Lite mörka men tyckte att det var mer stämning så...litet axplock som sagt:)

Nu blir det Vänner och julmust...kanske lite julgodis eller en lussekatt med?

Bloggpaus

Ja det blev visst en sådan för Josephine. Men det har helt enkelt inte hunnits med. Varit hemma två gånger, jobbat 6 dagar, skrivit på examensarbete, jobbat pub, gjort lussekatter, varit på julmarknad. Ja, listan kan göras hur lång som helst men nu är jag i min lägenhet igen och idag har varit min helg. Ska iväg sen och köpa ljus och mossa så jag kan ha första advent idag istället:)

Skulle mest bara meddela att jag lever:)