090630

Så var sista dagen i juni här men sommaren har ju bara börjat så:)

Dagen har jag spenderat på bussar, tåg, sängen och jobbet. Slökollar på Allsång och funderar på om jag orkar se hela Morden i Midsomer och gå upp 05.15 imorgon? Hmm....vi får se. Har haft en liten minisemester norrut. Blev hämtad i söndags lunch och hade en riktig hemmafrudag igår;) Men nu är det jobb i dagarna fyra ( en dag avklarad!) sen är det dags att styra kosan norrut igen och nu med Kalmarfolk. Kan inte med ord beskriva hur jag längtar! Men innan dess så är det jobb här hemma och kvalitetstid med Isabelle och Adler:)


Trevlig tisdag!

Lördag!

Jepp lördagskvällen närmar sig och mina planer innefattar Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson och lite fruktsallad. Jobb imorgon så alkohol och utgång kan ju glömmas. Men nästa lördag vid denna tiden, ojojoj säger jag bara. Lisch, bror, Sofie & Lollo, alkohol och så J såklart! Kan jag säga mer än att jag längtar? Och imorgon vid den här tiden är jag i Lisch och pussas lite. Börjar få abstinens efter min karl nu;) Annars rullar allting på, ska kolla arbetsförmedlingen idag med och sen börja mitt lördagsmys. Planerna för hösten är det ingen som vet än, men om 2 veckor ca så kanske jag har en idé om vart hösten kommer spenderas. Bara en vecka som är klar och den spenderas utomlands!:)

Näe nog med svammel, en dusch och sen börja på boken. Så sjukt bra Millenniumböckerna är!


Trevlig lördagskväll allihopa!



...

Mkt jobb, mkt tankar kring framtid, mkt tankar kring pengar och dess totala avsaknad i mitt liv. Just nu är nog det mesta lite på sniskan och ikväll ska jag ta ett viktigt beslut. Klumpen i magen borde betyda något ju. Kan någon ge mig glädjen tillbaka? Det är ju för FAN sommar!

Behövde lätta lite på trycket men usch vad jag har beslutsångest. Eller jag har nog mer ångest för att inse vad jag egentligen vill. För det vet jag. Innerst inne.

Svårt med rubrik ibland...

Ja jag kom inte på nån rubrik just nu. Dagen har gått lite i lugnets tecken förrutom jobb nu på eftermiddagen/kvällen. Var på Väla och köpte lite snaps till midsommar. Fläder ska förhoppningsvis passa oss i smaken. Imorgon blir det lite husfrusysslor igen men med mormor. Det ska städas och strykas för fulla muggar innan bussen rullar mot skobygden och lite mer jobb. Imorgon ska det bokas biljett till Lisch med. Härligt!

För övrigt är jag nog den sista människan i världen som, börjat läsa Stieg Larssons Millennium-serie men har ca 150 sidor kvar i Män som hatar kvinnor och den är fruktansvärt bra. Nu kan jag snart se filmen och börja jämföra...Haha. Nu ska det läsas vidare innan de gröna tackar för sig idag:)


Tack för samtalet idag Emma, det behövdes lite uppmuntran innan!:)

All work and no play...

Ja så känns det verkligen nu. Två jobb under juni-juli i alla fall men egentligen ska jag inte klaga. Många som inte har något alls faktiskt. Idag är det bara kvällsjobbet men sen är det fullt ös ons-tors innan jag beger mig norrut mot mitt hjärta igen.

Nu ska jag leta jobb och besöka Väla och Elgiganten:)

Onsdag

Är kvar norröver och leker hemmafru idag med;) Imorgon blir det dock hemfärd till Skåne och la familia. Ska bli skönt att få krama mamma & co och känna mig lite liten igen. Blev lite depp igår när jag insåg att sommaren antagligen inte kommer bli riktigt som jag vill, trots pepp från J och en massa lösningar. Han är värd sin vikt i guld när han vill hjälpa till men för en envis oxe som jag så är det svårt att ta emot alla gånger. Aja allting löser sig på ett eller annat sätt.

Idag är det dags för lite studentfirande och det ska bli kul att se trots att jag inte känner en enda student här :P Sen ska väskorna struktureras om inför de 4 byten jag ska göra imorgon med tåget innan jag äntligen är hemma. Den andra väskan tar min man med sig på fredag:)

Näe lite husliga sysslor innan jag börjar fixa mig kanske?:)

I´m alive!

Dåligt med bloggande nu på ett tag. Ingen ork eller motivation har funnits och finns kanske inte nu heller egentligen. Blev ett lyckat examensfirande för bror förra fredagen, han anade ingenting! Sen blev det även en sväng till Öland med mannen, lite festande och dylikt. Min penta var även uppe och förgyllde min helg:)

Sen blev det måndag och redovisning och no suprises där, vi rockade helt enkelt och skolan var i princip slut. Lite mys, lite jobb, lite packning och en klockren klassfest och sen satt jag på bussen för att träffa Jessica och ha en dejt med Mr Springsteen. Och vilken dejt det var sen då!:) Alla låtar som jag kunde önskat var med och personliga favoriter med minnen utöver det. Helt klockrent! Lördagen spenderades i Nacka Forum och sen med tacokväll och Guitar Hero-spelande til småtimmarna. Sen tog jag allt mitt pick och pack och drog vidare västerut till Lisch och här är jag nu till torsdag imorgon innan jag åter blir en 042-a på obestämd tid:)

Saknar Kalmar och vissa klassisar där såklart men alltid saknar man något. Rätt som det är så äntrar jag Småland igen;)



Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
det går åt helvete med allt

Men den vackraste stunden i livet var den när du kom...