Ny termin, ny kula?

Jepp....nu sitter man här, lite bakis och massa söndagsångest. Borde ha pluggat, städa och lagat mat idag men inget av det har jag gjort. Istället har jag legat i soffan i princip hela dagen och halvslumrat. Tänkt en massa på vad som ska hända framöver och just nu rör det sig ganska så storslagna planer i huvudet när det gäller de flesta fronter i mitt liv. Skola, träning, mat & hälsa, lägenhet & kärlek....ja you name it and I´ve got a plan.

Får dock vänta ett par dagar med det mesta men sen...då jävlar. Jag vill bli en människa som är nöjd med sig själv och sina beslut och just nu är jag inte en sån människa. Men jag ska bli!:) En beslutsamhet som aldrig förr har infunnit sig hos mig...

Nu blir det lite TV-tittande innan bingen. Ska nog hoppa i bingen tidigt och gå upp vid 06.00 imorgon så jag har god tid för dusch, sminkning och fix, frulle och annat sånt. Imorgon börjar ju min sista termin på lärarprogrammet! Sinnessjukt. Ska njuta allt jag kan av mitt sista år som student:)

Trevlig söndagskväll allihopa!

Fredag

Jepp och har precis skrivit en tenta...får hoppas man satte den nu och att denna lärare inte är så petig som förra. Nu ska jag strax börja fixa mig för kl 13 så blir det sushi i stan med Jenny. Annars lär nog kvällen gå i lugnets tecken...lite städning och så. Blir nog en vit helg innan nollningen drar igång. Kan min lever behöva:)


Ha en underbar fredag och helg allihopa!



I'm not calling for a second chance,
I'm screaming at the top of my voice!
Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.


Bedtime

Ja nu ska jag strax hoppa i bingen....Per kom förbi innan och lämnade papper som snälla Jennie skrivit ut. Sen satt vi på min uteplats i 1½ timme och snackade massa skit. Efter det så rengjorde jag min köksfläkt fast bara på utsidan för jag kunde verkligen inte förstå hur man skulle plocka ner den. Mamma hjälp?!:)

Till imorgon har jag sparat disken och all den rena tvätt som ska in i garderoben. Måste ju ha något att göra medans man väntar på frysnissarna:)


Nattinatt allihopa!

Vänner...

Jag har precis haft besök av Jenny här, vi fikade och jag fick se mina fina smycken som hon gjort + ett jättefint kort som hon skrivit. Och jag kände ett sådant lyckorus av att ha så fina vänner som jag har. Vänner som verkligen anstränger sig på alla sätt och vis för att jag ska må bra och vara lycklig. Oftast är det småsaker som de gör som man kanske inte lägger märke till så mycket som man borde, men nu när jag varit lite mörbultad så har det verkligen märkts och jag blir så rörd och glad att det finns så många som bryr sig om lilla mig. Lyckligt lottad är bara förnamnet:) Ni är verkligen min andra familj här i Kalmar så tack så mkt allihopa för att ni finns!

Nu ska det strax göras lite mat här i casa de Maddams. Köttbullar och makaroner står på menyn. Sen blir det komediserier och sen film i soffan. Mys!:) Imorgon blir det också uppstigning innan sju pga att fryskillarna kan ju komma och sen är det första dagen av två på fadderutbildningen.

Ha en trevlig kväll allihopa!



Big kiss to all my friends:) Hihi...

Uppe med tuppen...

Ja jag väntar på att det ska komma några och fixa min frys och de kan komma allt emellan 07-16 idag och imorgon så det var att gå upp tidigt bara...Borde kanske diska lite och käka frulle med? Ska iväg till farbror doktorn och kolla upp min svank/höft efter två fall nerför en trappa i lördagskväll. Som jag trodde så har jag inte lika ont idag men så är det alltid när jag ska gå till doktorn, kan slå vad pengar om att imorgon har jag minst lika ont som jag hade igår...Aja that´s life antar jag....


Annars så flyter väl inte livet på helt problemfritt men allting brukar lösa sig till slut...

Hoppas ni alla får en jättebra dag!

Detta OS

Hihi...blev inget tidigt sänggående för mig för jag beslöt mig för att gå över till Emma, dricka ett glas vin, käka lite choklad, snacka en massa och cykla och pumpa hennes däck. Var hemma vid ett men låg och läste till halv två:) Gick upp vid fyra för att kolla Jörgen Persson som förlorade semin och nu håller han på att förlora bronsmatchen med...Svenskarnas OS i ett nötskal. Jag kan bli så frustrerad av alla fjärdeplatser och alla små marginaler som ALDRIG är till en svensks fördel. Det går inget vidare för ett lagomland i OS, så är det bara...

Nu är matchen slut, ytterliggare en fjärdeplats för Sverige. Hur många har vi nu? Ett 10-tal kanske?

Nu blir det dusch så håret hinner torka ordentligt tills ikväll, har nämligen storslagna planer för det:)


Ett otroligt stort tack till mamma & Håkan som åker långt för att låna böcker till sin dotter så hon ska slippa köpa:)



Mamma & Håkan i GBG 4/7 2008

Mys i soffan

Ja nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla klart på filmen Casanova på femman. Blir bingen sen skulle jag tro. Man blir faktiskt väldigt trött av att göra i princip ingenting. Kan behöva vara utvilad imorgon med då det blir utgång:)

Nattinatt allihopa!


I´m missing you

Friday night

Och jag sitter hemma i min soffa med datorn i knäet och kollar på Jerry Springer på TV400, en nyupptäckt kanal på min box. Den showen är ju helt oslagbar, det måste vara skådisar för USA kan inte ha så vrickat folk!

Ja bovärden kom som sagt innan idag och försökte rädda min frys men det gick tyvärr inte. Så på måndag så får jag ringa honom igen så fixar han några killar som ska komma hit och byta den felande länken. Det betyder ju att jag måste ha lägenheten så fin på måndag igen...Hahaha, det ska nog gå det med. Sen längdhoppsfinal och det gick ju som det brukar för svenskarna under detta OS. Blev en sväng till Netto med Frida sen och sen dess har jag bara varit hemma och slappat. Blir så hela kvällen, Emma kommer kanske förbi sen för att bli kramad lite på:)

Nu blir det mer TV och snart ska godispåsen öppnas och lite läsk på det, är ju faktiskt fredag och HELG! Tjoho!



Emma and Moi:)

Väntar...

Ja nu sitter jag och väntar på att bovärden ska komma och rädda min frys. Har städat hela lägenheten så nu ser den okej ut igen, respektabel nog att släppa in en bovärd i alla fall.... Snart länghoppsfinal med!:) Och sen blir det nog en sväng till netto för att handla mjölk och lite fredagsgodis:)

Hittade en bild på Vallens hemsida, på startsidan...kul att få ha varit med på den med:)




Ja vad ska man säga? När jag går ut så går jag verkligen UT! Haha...men den bjuder vi på eller hur bror?:)

Städryck

Ja ett sådant måste det bli snart eftersom jag måste ringa bovärden om min frys som vägrar fungera efter jag frostat av den nu. Inte konstigt att jag inte gjort det innan för jag har hela tiden varit rädd för att förstöra den och nu verkar jag ha lyckas...Precis när jag fått den nya boxen till hemtelen så den funkar så går nånting annat sönder. Allt är som vanligt i casa de Maddams:)

Jepp så det ska städas, diskas och dammsugas så jag vågar släppa in Bo Bovärd och sen blir det OS med längdhoppsfinal med Frida. Kom på för en liten stund sen att det är fredag men partyt sparar jag till imorgon. Måste hålla min plan om fest 1 gång i veckan.

Nu blir det städning här med musik på högsta volym skulle jag tro, det gör det liiiiiite roligare.


Happy fredag!

It´s all in my head

Mkt tankar idag på både det ena och andra hållet. Tankar och känslor som jag inte trodde jag hade kvar längre. Jobbigt att inse och försöka hantera på bästa sätt speciellt när jag inte riktigt vet vad bästa sätt är. Och sedan har vi en annan del som jag också måste ta tag i och försöka fundera ut hur jag vill ha det. Har låtit det leva i en liten bubbla men det går inte längre. Just nu känner jag för att skita i alltihopa och förtränga...

Men samtidigt är det något som saknas och jag kanske kan hitta det nu...


It´s all in my head, I think about it over and over again...

Tisdag

Jag som var helt säker på att jag hade ställt mobilen på ringning imorse för att se längdhoppskvalet men det hade jag inte! Men av nån underlig anledning så vaknade jag vid 04-tiden och satte igång TV´n lagom till Klüfts första hopp:) Bra tajming där! Och så kul att hon gick vidare. Sen vid 05 så mös jag ner mig bland mina täcken och somnade om igen.

Nu sitter jag och väntar på höjdhoppsfinal (13.10), diskusfinal (15.00) och 400 m semifinal (15.45). Bra OS-dag idag får vi hoppas! Fridis kommer över till höjdhoppet och innan dess borde jag ha duschat, diskat, bäddat och småplockat lite. Borde allt dra igång med det nu då:)



Min frulle idag & igår:)

Bedtime

Ja nu ska jag hoppa i bingen för att mysa ner mig under täcket. Har på mig mina nya hotpants i bomull och de är gudomligt sköna:) Blir uppgång vid 03.30 för att se längdhoppskvalet. Blir lätt lite mer sovtajm efter det för att sen kolla mer OS. Är semifinal 400 m, diskusfinal och höjdhoppsfinal imorgon. Me like!:) Mamma hoppas du kollar in diskusfinalen, ska ringa och påminna dig:)  Hoppas på en bra svenskdag imorgon.

Nattinatt allihopa!

Monday

Sitter i soffan och smaskar tigerkaka som Emma bakat. Den var jättegod och till den dricks det självklart mjölk:) Idag har jag äntligen packat upp min resväska. Skönt för den tog verkligen stor plats här i min lilla lya. Har hunnit med en runda till stan med Jennie för lite shopping och sen Maxi för att handla lite. Tentan får jag ta imorgon för de hade bara öppet mellan 09-12 och ska även lämna in min cykel då. Märker hur sliten och trött jag har varit när man inte orkar en bråkdel av det man gjorde när man var inne i jobbstimmet. Dessa två veckor är verkligen något jag behöver!

Min hemlängtan har även lagt sig lite men den hade kunnat vara nästan över om hemtelefonen funkat så man hade kunnat ringa hem nån gång och kolla läget. Får ringa Rix Telecom imorgon med...

Bjuder på lite bilder på Kalmar so far:)

Emma & Rikard


 

Bag in da box :)


Syskonkärlek:)


Mina shoppingfynd:)


Back in Kalmar

Ja det har man varit i lite mer än ett dygn. Har hunnit med en miniförfest och en utgång med Per. Dagen idag har spenderats i soffan med en trevlig baksmälla. Gick och handlade lite frukost på Netto innan men det var nästan mer än vad jag orkade. Känns ganska bra att vara tillbaka i lägenheten och så men har ändå lite hemlängtan, för hemma är ju där ens familj är. Men den går nog över snart.

Ska lyssna klart på HIF´s match, kolla OS-grejen på SVT1 kl 20 och sen hoppa i bingen. Imorgon blir det att vänta på att Rix Telecom ska ringa angående min hemtelefon som bestämt sig för att inte fungera, åka till högskolan och hämta ut min tenta samt skälla på mina nonchalanta lärare och sen möta Jennie för en tur i stan. Samt även att packa upp, lämna in min cykel, städa, handla och boka tvättid. En dag med lagom många måsten.

Jag är inget bra på att ha semester även om jag vill...Blir för rastlös.

Nu blir det ryggläge igen....

Trevlig kväll!

Ropade hej...

...för tidigt! Men två dagars jobb till ger ju mer pengar så jag ska ju inte klaga alls faktiskt men hade varit skönt att sova ut för en gångs skull. Men snart snart...Efter jobb träffade jag Isabelle på Väla och vi fikade och shoppade lite. Dock pep min satans väska i nästan varenda affär vi gick in i och det var ju inte nådigt pinsamt att bli genomsökt och ha personalen hängandes efter sig men tror jag har lokaliserat vad det är som piper: Mitt passerkort till jobbet! Så nu får det inte följa med när jag ska shoppa:)

Blev hårfärg och totteband så nu är man mörkhårig igen...hade lite ångest innan men nu känns det kanon igen. I´m dark brown girl;)

Nu kollas det på Leila bakar och det handlar om choklad...finns härligt Marabou nere i kylen...:) Ska försöka att bara ta nån bit:) I Kalmar blir det träning igen men nu på Nautilus med min "sambo". Kollade schemat igen och jag kände ett pirr och en längtan efter att komma igång på riktigt. Hoppas det håller i sig:)

Nu blir det en chokladbit och sen bingen inom kort!



Hårfärgen som gäller igen:)

Semester hägrar!

Ja imorgon är med största sannolikhet min sista dag på jobbet innan jag får lite sommarlov/semester. Känns både underbart och tråkigt. Men att slippa gå upp miss i nassen är definitvt ett stort plus!:)

Idag har man jobbat och sen mötte jag upp Suss i stan för att åka till grannlandet och fylla på spritförrådet så nu reder jag mig i Kalmar ett bra tag hoppas jag:)

Nu blir det dusch och sen bara slapp framför Tv´n skulle jag tro även om min lillasyster verkar ha bosatt sig i soffan:)

Trevlig kväll allihopa!

Free!

Ja jag kan knappt fatta det...efter tio dagars jobb så är jag äntligen ledig imorgon. Som jag ska sova ut och bara njuta!:) Vet inte riktigt vad kvällen har att bjuda på än men en sväng in till stan blir det i alla fall...Måste ju passa på;)

Blir kräftpremiär här hemma ikväll så det är det jag sitter och väntar på. Kanske skulle fixa mig lite och förbereda mig lite så jag är redo att åka sen och se vad kvällen har att erbjuda:)

Trevlig lördag allihopa!



Festande i Kalmar en lördagskväll...
Nästa lördag är det dags igen:)

Snart ledig



Ja snart är man ledig lite...en dag i alla fall. Alltid nåt:) Snart bara en vecka kvar till Kalmar. Efter jobb idag så lämnade jag in balklänningen på kemtvätt så den ska hämtas nästa fredag efter nailsen är klara:) Inte allt för många dagar kvar på jobbet heller, som mest 6 st så nu kan man verkligen se slutet och SEMESTERN!

Nu blir det dusch och sen mys i soffan med godis och nån bra film hoppas jag. Annars så går det alldeles utmärkt med SATC...vad annars?:)

Trevlig kväll allihopa!



Kalmar´s gettin close

Ja bara 9 dagar nu tills man är där nu och mentalt så är jag nog närmre för nu har planeringen för att åka tillbaka börjat. Fixat så att snälla Adler kör upp min balklänning och det jag absolut inte kan ta med på tåget. Har bokat nageltid så nästa fredag får jag fina naglar igen. Kollat upp kurslitteratur & dylikt. Känner mig ganska så välstrukturerad för tillfället.

Dagen har bestått av jobb, började klockan 06.00 och när klockan ringde 04.30 var man inte människa kan jag tala om men allting går:) Blir jobb två dagar till sen är jag ledig en dag. Ska sova sova sova sova då tror jag:) Trivs alldeles utmärkt på mitt jobb och det är roligt att gå dit varje dag trots de tidiga morgnarna och idag fick jag äntligen se den nya anfallaren i HIF som bor på hotellet:) Nice!

Nu blir det mer slötittande på Elfsborg-Kalmar, dusch och sen bara relaxing:)



Lovely:)

Ugly Betty

Jepp...sitter och tittar lite på det medan jag slösurfar lite...Blir duschen snart och sen Morden i Midsomer och en kopp te med päronen där nere. Får äntligen min sushilunch imorgon med André och kanske Alexandra. Har varit sugen på det i några dagar nu...inget slår Kalmars sushiställe men man måste ju ha något substitut så länge...

Mindre än två veckor till Kalmar nu...känns både bra och dåligt. Skönt att komma "hem" till sitt eget och alla underbara människor där men familjen kommer vara grymt saknad. Speciellt efter denna sommaren då det hänt så himla mkt här hemma... Får ju tillbaka min sambo på avstånd med och vad kan slå det?;)

Nu blir det mer TV och slösurfande...Work 07.00 imorgon...Hoppas på en ledig dag i helgen så jag orkar in i det sista:)

Over and out...

Stiltjé

Ja nu är det verkligen bloggtorka men har så mkt annat att göra på dagarna så det hinns helt enkelt inte med. Är inne i  ett nytt jobbstim just nu. Jobbat 5 dagar och ska jobba minst 4 till. Skulle vara skönt med en ledig dag snart så man kan sova ut. Blir inte samma sak med powernaps även om de hjälper:)

Fotboll idag på ett regnigt och blåsigt Olympia. Har nog aldrig varit så dåligt väder när jag varit där så det blev en halvlek där och en hemma i soffan. Men de vann och det var ju huvudsaken:)

Nu blir det snart bingen för jobb imorgon med...lite sovmorgon får jag dock. Börjar ju inte förrän 07.00 ;)

Nattinatt allihopa!