Torsdag

Ja och nu är helgen nära!:D Bara idag med som jag är ensam sen kommer både min penta och min man hit imorgon! Sicken helg vi förhoppningsvis har framför oss...Finns små orosmoln kanske men dom blåser vi bort:) Idag skulle man ju ha åkt ner till valgraven men när man vaknar av regnets smatter på rutan så inser man att det nog inte blir så. Blir en slappdag deluxe idag. Ska handla lite idag, sista gången typ innan jag beger mig norrut om 8 dagar. Helt galet! Vet dock inte hur det blir i höst så jag har inte sagt upp min lilla lya än. Sökte en ny kurs igår här i Kalmar men första prio är fortfarande ett jobb nånstans men bra med en back-up plan:)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och slappa lite mer. Drömmer fortfarande helt galna drömmar och den inatt var nog värst hittills...Blir lite powernapar idag med skulle jag tro:)


Imorgon är det FREDAG!:) Tjoho!

Geni

Det är jag sannerligen inte! Haha....Har spenderat delar av kvällen hemma hos Tess och spelat Geni med henne och Sofie och en hedrande sistaplats båda gångerna slog nog fast att jag inte är den smartaste hönan i hönsgården men vad gör det? Två glas vin på det från den inköpta Bag in Boxen och en riktigt rolig kväll. Nu sitter jag och kollar på "min" mans lag som spelar Champions Leauge final. Går sådär för United nu...

Snart blir det att mysa ner mig i min mysiga säng och läsa lite. Imorgon hoppas vi på solsken utan blåst så blir det en dag vid slottet! Lovely!

Nattinatt

Onsdag

Gomorron i stugorna...
Är sjukt trltt idag. Sov ovanligt dåligt och drömde konstiga drömmar inatt med. Har hunnit med att bränna en skiva till vår redovisning med och det skulle ha blivit vallgraven och sol men det kan man ju glömma med dagens väder. Lite tråkigt när man behöver sol! Idag blir det lite skola och sen till stan med Frida och så lite sushi på det. Sen blir det nog powernap så det visslar om det:)

Biljetter till både Sthlm och Lisch är bokat nu! TJOHO!:)



Happy onsdag!

Tisdag

Ännu en dag närmar sig sitt slut. Även imorse var jag duktig och powerwalkade i 40 min. Med Rix Morron Zoo i lurarna så går det ganska lätt och solens strålar gör ju sitt till med;)  Efter det blev det skola en snabbis och sen gjorde jag och Frida något viktigt! VI FÖRTIDSRÖSTADE! Ingen av oss är här den 7 juni så vi gjorde det idag. Jag kände mig lite viktig trots allt min röst är en fis i rymden typ:) Efter det blev det hem och svida om till bikini och sola lite med grabbarna Grus. Har även varit en snabbis på Body Shops klubbkväll och köpte lite smått och gott och njöt av ostbricka & vin men inget kul att vara där själv så jag var hemma innan 20.00 igen.

Nu ska det snart drickas kaffe med bror och pratas med min kärlek sen blir det nog bingen. Vill ha helg och massa kramar NU!


Slut som artist

Ja så känns det verkligen nu. Har varit igång non stop idag faktiskt. Jobbat sex timmar, sen in till stan för att handla sushi med Gustav, inom apoteket och sen hem och avnjuta den på Gustavs balkong i solen. Lovely! För att inte däcka när jag kom hem så gick jag till Netto, diskade all min disk, slängde sopor och fixade min tvätt. Nu har jag gjort mig redo för bingen och klockan är inte ens 20.30! Hahaha...

Laddar redan inför helgen som jag hoppas kommer bli världens bästa. En massa folk är på ingång i alla fall så det kan ju knappast bli annat än succé:)


Nu ska jag kolla lite TV sen kastar jag in handduken:)


Nattinatt...

Måndag

Gomorron!
Har hunnit en hel del redan faktiskt. Tvättat en massa och varit ute och powerwalkat, duschat, ätit frukost och fixat mig så nu ska jag alldeles hämta den innan jag ska cykla mot bussen. Strålande väder ute och det gör ju en bara gladare. Drömmer dock sjukt konstiga drömmar nu, riktigt obehagliga faktiskt.

Lite jobb, CSN och sushi står på schemat idag. Lovely!:)


Trevlig måndag allihopa!

Ny vecka imorgon

Ja nu ska jag alldeles strax hoppa ner i bingen. Ett samtal med min man först bara kanske;) Idag har inte många knops gjort, väldans skönt. Pratat lite med André och planerat helgen som är så himla efterlängtad så det inte finns! Och den nya veckan börjar kanonens med CSN och sushi imorgon med grannen, klubbkbäll på Body Shop med Emma på tisdag och sen rullar det bara på tills fredag:) Och grädden på mosen är att mitt fina hjärta kommer med! Bara 5 dagar tills jag får pussas igen;)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med täcke och kudde och kolla Click

Nattinatt!

Söndag

Hej hopp i stugorna!
Sitter i mjukiskläder, lite lätt sliten (dock inte bakfull) i soffan och slösurfar och tittar på TV. Igår var som sagt familjen här och vi gjorde stan. Det handlades lite kläder till de små, vi åt thaibuffé, vi kollade in slottet och avslutade med lite minigolf på Stensö:) Sen åkte jag hem en snabbis och duschade och sen blev det Robinson och lite pizza innan familjen åkte tillbaka till Stensö och jag begav mig mot stan och Sofie. Sen blev det Kåren där jag inte varit på hundra år och igår var det faktiskt kul, eller ja så kul det kan bli i alla fall. Vissa saker förändras ju aldrig... En snabbis till Svettolgas och Café Corner och när jag och bror fotograferade oss med en staty vid fängelset så hittade jag en kickboard som snällt fick följa med mig hem med hjälp av Gustav. Den ska det lätt glidas omkring på nu närmsta tiden!:)
 
Idag åker familjen hem och jag ska bara slappa:)

Lördag

Gomorron!
Sitter här i min soffa och väntar på att familjen ska bli klar så vi kan göra stan snart!:) Igår så gick vi lite och strosade och sen åt vi buffé på Zorbas och avslutade kvällen här hemma hos mig med Talang, lite vin och en cyklande Oliver! Lyckades slå sönder en av mina fönsterlampor nu innan och det stör mig nåt fruktansvärt att bara ha EN lampa så när pengarna rullar in så ska det köpas en ny på IKEA. Fast sen slog tanken mig att jag kanske borde köpa två andra lampor som jag spanat in till min kommande lägenhet eller om jag stannar här ett tag så passar de utmärkt i mina fönster nu:)


Nå vad tycks?


Från det här                                                                               till det här

                                            

Staaun..

Ja nu har pappa och co anlänt så nu ska jag hoppa upp på Ragnhild och bege mig mot stan för att kramas en massa och mysa lite:) Får fundera lite på vad jag kan hitta på för skoj tills imorgon då det blir en heldag!


Näe upp, upp och iväg var det nu:)

Fredag

Så har det hunnit bli fredag och idag väntas besök från halva familjen och för en gångs skull så ser det ut som att vädret kan bli hyfsat i alla fall:) Kvastkampen är i stan och igår var vi nere en sväng och kollade läget, hängde lite på puben och sen hem till Sofie och vid en halv ett så kastade jag, Gustav och Frida in handduken och cyklade hem. För vissa blev det en vinglig tur med vurpor...inga namn nämnda;) Hihi...

Helgen kommer bestå av familjemys och en liten utgång på lördag skulle jag tro. Måste passa på nu...sista vanliga kårkvällen nånsin antagligen. Annars rullar livet på hyfsat tycker jag. Har lärt mig stänga av och koppla bort en hel del annars hade jag nog blivit knäpp. Saknar min man med så in i. Blivit bortskämd med att ses nån gång varje vecka så vek som man är känns det när det blir två veckor emellan. Men snart halvtid och då brukar det bli lättare:)

Nu ska jag klä på mig lite och gå upp till grannen för pannkakor:)


Trevlig helg allihopa!

Tisdag

Ytterliggare en jobbdag avklarad och gud vad jag trivs där ute i min Trekant! Hade lätt kunnat jobba där ett bra tag och nu har jag tre jobbdagar kvar där överhuvudtaget och sen är det slut. Väldigt märklig känsla. Har fått lite läxa av min grupp med att renskriva vår grovplanering så det borde jag ta tag i.

Annars så rullar det väl på. Alldeles för sakta dock. Vill ha nästa fredag ungefär nu men den som väntar på nåt gott....

Trevlig tisdag!

Back in K-town igen...

Ja då är man "hemma" igen. Tänkte blogga mer i Lisch men det fanns det knappt tid till. Men en liten snabb resumé om vad som hänt kanske? I fredags så åkte jag och Sandra in till stan och fikade lite på torget och strosade lite i stan. På kvällen sen blev det suprisebesök av Jessica som totalchockade sin man, milt sagt! Lite grillning, kubbspel och en bilresa hem utan dess like avslutade den dagen. Lördagen gick åt att göra sig fin för bröllopet och hela eftermiddagen och kvällen gick ju i kärlekens tecken och allting var superfint och helt perfekt. Men det kittlade inte alls i mina bröllopstarmar så det blir nog inget sånt för mig;) Igår var det hemfärd ganska så tidigt och jag låste upp dörren till min lilla lya vid 21.30-tiden.

Frida och Per kom förbi och jag fick en sån fin present av honom, så fin att jag rördes till tårar. Sen fanns det kort på posten från mamma & pappa och det toppat med alla andra fina presenter jag fått från alla mina nära och kära så är jag mer än nöjd. Att få ha så fina människor som bryr sig om en är ovärdeligt!

Nu blir grannhäng med kaffe!:)

Dagen efter...

Ligger här i soffan med täcke och kudde, har precis ätit frukost och kollar på Dawsons Creek. Ska nog powernapa lite eftersom jag inte kunde somna om efter J hade gått upp.

Gårdagen var en ganska så konstig dag och det har nästan blivit en vana med tårar men de började dagen igår, berodde nog på mardrömmarna och att jag saknade min familj hemma:) Är ju lite traditionsbunden av mig. Men efter en massa gratulationer via sms, telefon, facebook och besök (ja jag fick ett besök här i i Lisch!) så kom det bästa. En kväll med mitt hjärta, fläskfilé, färsk pasta och vin och presenten...En alldeles fantastisk resa söderut vi två plus ett par till. Blev så chockad att jag blev torr i halsen och illamående men nu är det bara glädje och lycka. Måste nog nypa mig i armen ett par gånger till för att förstå att dena underbara människa verkligen är min:)

Idag blir det nog en fika på stan med Sandra och då lär det nog snackas resa eftersom hon och hennes man också ska med!:)

Nu är jag verkligen på väg upp igen....


Trevlig fredag!


24

Ja så blir man ännu ett jordsnurr äldre. Nybliven 24-åring då. Har haft två mardrömmar om denna dag inatt så imorse var det inte allt för  roligt att ha födelsedag men det känns bättre nu. Har begett mig norrut till min kärlek och även om det känns lite ensamt just nu så var det helt rätt gjort. Kalmar kväver mig lite. Nu ska jag surfa vidare och försöka tränga undan ågrenen för att bli 24!

Hoppas allt är bra med er!



Bloggpaus

Ja nu råder det paus här. Det har hänt alldeles för mycket på kort tid och inget av det ska nämnas här. De som behöver veta vet och nu ska jag samla ihop bitarna igen...

Intervju imorgon

Jepp imorgon bär det hem till HBG för en jobbintervju, vill dock inte ha några större förväntningar för då blir man bara besviken. Men ska bli skönt att vara hemma en snabbis och ladda om batterierna. Kom i och för sig tillbaka till Kalmar igår kväll men är redan trött på det men allt resande tär också på det. Kommer tillbaka onsdagkväll och ska då vara här i hela 9 dagar innan det bär av norröver till mitt hjärta igen:)

Helgen i Lisch var kanon som vanligt, lite majbrasa, kustbesök, båttur (dock inte kanon), grillkväll och Harrysutgång. Och massa mys förstås!:) Mer sånt på fredag och det gillar vi! Skönt att ses varje vecka nu i ett tag...

Nu borde jag packa upp för att packa igen men orken har inte riktigt infunnit sig än...



Where were you
When everything was falling apart?
All my days
Were spent by the telephone
It never rang
And all I needed was a call
It never came
To the corner of First and Amistad