Midsommar 2010!

Här kommer en liten bildkavalkad...


Fin för midsommarfirande på jobbet


Ute på Läcköslott och njuter


Jessica och Hampus


Cornelia förevigar dagen :)


Mitt hjärta


Anneli och jag uppe vid festligheterna


Midsommarfina tjejer


Läckö slott


Midsommartårtan made by moi :)


Enda bilden från kvällen faktiskt...



100629

Gomorron!

Här är vi uppe med tuppen trots att vi har sovmorgon, behövde tvätta håret och det tar sin lilla tid. Hade en helt fantastiskt midsommar och ikväll tänkte jag lägga upp lite bilder. Har börjat jobba 100% nu och det känns faktiskt supergött och det är endast 14 jobbdagar kvar till lite välförtjänt semester!

Nu ska jag äta lite frulle och fixa mig lite...


Hoppas ni alla får en fin tisdag!

100623

Gomorron!

Sitter med lite frukost nu, har gjort mig lite midsommarfin till jobbet med klänning och blomma i håret:) Hoppas bara på att molnen ska spricka upp lite annars får vi typiskt midsommarväder!

Blir även att handla midsommarmaten idag om vi nu ska fira den någonstans...det är minst sagt lite rörigt angående det...

Nu ska jag dricka upp yoghurten och kaffet och brumma iväg...


Se på tusan

Tog mig i kragen och släpade ut mig själv och J på en liten powerwalk runt trakterna. Känns väldans skönt nu efteråt i alla fall....får hoppas man kan göra det till en vana:)

NU blir det nog en liten dusch och sen kan man sova med gott samvete!

100621

What a day!

Undrar om det är okej att gå och lägga sig om ca en halvtimme. Huvudet sprängs och jag är trött som satan...Ingen rolig start alls på denna vecka. Enda bra är att det blir jobb på torsdag med, en kompdag till att ta ut när det passar...

Hoppas på en bättre tisdag. Sovmorgon+ stängning. Plus minus lika med noll...


Over and out!

100620

Gomorron mysiga söndag!

Sitter fortfarande i morgonrock och ska strax se reprisen av festkonserten från i fredags på inrådan av min mamma :)

Gårdagen bjöd på häng hos Tobias och Sofia och vi stannade kanske lite väl sent med tanke på deras två barn men de får ge igen den dagen man själv har två små! Borde kanske börja planera lite för semestern med då den faktiskt närmar sig med stormsteg. Fyra veckors jobb kvar innan en BETALD semester hägrar! Pirrar lite i kroppen när jag tänker på det...


100618

Fredag idag!:)

Börjar inte förrän 10.15 idag men slutar ju därefter men det stör mig inte så mkt. 4 veckor till semester och bara 6 dagar till löning...perfekt!

Efter jobbet blir det tacos med Sandra och eventuellt en 08:a och imorgon hade jag tänkt parkera ändan i soffan och njuta av prinsessbröllop!

Trevlig fredag och helg med er alla!

100617

Gomorron i stugorna! Hoppas ni sovit gott...

Sitter och äter lite yoghurt och slösurfar, är vanligtvis ledig idag men jobbar extra inne på en annan avdelning idag. Nice med en massa komp så jag kan spara mina semesterdagar tills Mexico!

Lyckades hålla mig vaken igår och vi kollade på Flickan som lekte med elden, sjukt bra och jag hoppade till flera gånger trots att jag läst boken och vet vad som händer :)

Strålande solsken idag med så det blir nog en heldag ute på jobbet idag igen. Ska vara lika duktig som barnen och smörja in mig tror jag.

Önskar er alla en jättebra torsdag!



100616

Gokväll....

Är lagom mör och trött nu men får hålla mig vaken åtminstonde 2 timmar till:) Överraskade min man innan med en försenad födelsedagspresent, en draughtmaster med öl till. Jag tror han blev jätteglad. Har även lagt in min första betalda semester. Vecka 29-30 är det jag som njuter av BETALD ledighet!:)

Nu är det Vänner på TV och sen slapp på hög nivå. Imorgon ska det jobbas extra...:)


100610

Idag har jag:

¤ Jobbat en sväng
¤ Lämnat in datorn på lagning och fått tillbaka den igen :)
¤ Tvättat
¤ Handlat
¤ Vattnat blommorna och småplockat lite
¤ Fkat med Sandra :)

Jag borde göra det här också:

¤ Tömma och fylla diskmaskinen
¤ Vika all tvätt
¤ Renbädda
¤ Dammsuga
¤ Damma
¤ Duscha
¤ Småplocka lite mer

Jag känner för att göra:

¤ Titta på TV
¤ Sitta vid datorn
¤ Spela Wii