Idag ska jag....

....åka hem! Varit uppe sen halv sex och donat och nu ska jag strax packa ner datorn med och bege mig. Först massa plugg i bibblan sen tåg och runt en 20-tiden är jag hemma i huset hos lillasyster! Imorgon jobb som jag är sjukt nervös för men men allting ordnar sig....

Nu mot bussen!:)


Dina ursäkter betyder ingenting längre...

Tidig morgon

Jepp och jag är duschad och hyfsat påklädd. Är dock riktigt trött och en heldah i bibblan är kanske inte det bästa jag vet nu men det är bara att bita ihop. Nu blir det tedrickande och fortsatt fix av mig själv. Vill säga grattis till Jessica som igår fick sitt första lärarjobb....Hihi nu är du snart vuxen "på riktigt". Massa grattis!


Gomorron förresten:)

Ett steg i rätt riktning

Ja gårdagen alltså. Hade inte varit ute på tre veckor och var lite orolig för hur det skulle gå men det gick över förväntan. Rolig förfest med mkt lärarsnack, lite vinglig cykelfärd till Kåren med Jennie och Lisa och sen så kan man sammanfatta kvällen med: Shots, massa dans, auroradrickande utanför Kåren, "porrbilder", massa skratt. Roligaste kvällen på länge! Fick det avslut jag faktiskt behövde för att ta steg i rätt riktning. Änteligen kan jag ju bara säga. Ingen ångest heller att jag gjort "fel" för det har jag inte. Så länge JAG mår bra som fina Jennie peppat mig med nu i två dar:)

Kollar Idol nu, missade det i fredags sen blir det ryggläge mest hela dan:)



Tack för en klockren kväll hjärtat!:)

You´re just a boy...

But you're just a boy
And you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy


Lillejulafton!

Ja dagen idag har även den spenderats på bibblan med näsan i boken. Börjar bli riktigt pålästa om modersmålsundervisning nu tycker jag!:) Kom även in på lillejulafton som jag så fint kallar dagen innan julafton, alltså den 23 dec. Trodde den hette så överallt och att det var en riktig afton men tji fick jag. Ytterliggare ett skånsk påhitt men man måste ju bara älska skåningar och deras påhitt;) Hihi...

Bjuder även på en dagens outfit och en luggbild kära vänner ni som inte sett hur jag numera ser ut:) Bilderna är tagna idag så enjoy! Kommer nog inte bli en vana;)

Nu blir det snart sängen och ingen Spindelharpan nu, haha skärpning Josephine!

Nattinatt!



Dagens outfit, ursäkta skiten på speglen, Putsning snart!:)


Jepp nu är jag en liten luggfia:)

Tuesday night

Sitter som vanligt i soffan med ett glas juice. Åt precis lite choklad, men bara lite. Kan bara äta choklad i samband med mjölkdrickande och mjölken är slut så nu blir det inte mer choklad. Hihi... Idag har jag och Jessica varit på bibblan mellan 08.30-16.00 och pluggat. Fick hyfsat mkt gjort och imorgon ska vi vara duktigare. Jag ska lägga mig tidigare så jag orkar mer i alla fall. Kanske skulle stanna till vid maxi och köpa en frukt eller nåt så man får lite fruktsocker:)

Ja vi får se, har ju inte obegränsat med cash på kortet och det är 2 veckor till löning...

Nu ska jag se sluttampen på DHW och sen krypa ner i bingen tror jag.

Nattinatt allihopa!

Go och glad...

...i soffan nu, med en kopp te och en morot. Mitt försök att motstå marabouet som ligger i kylning. Får kanske bli på lillördag eller när examensarbetet känns extra tungt:)

Har precis varit ute och promenixat med Emma en timme i regnet och trots att jag var dyngsur om både fötter och hår så märktes det inte. Behövde en promenix med en av mina allra finaste och rensa huvudet. Tycker vi gör som vi sa och tar en om dan, det gör ju kroppen glad;) Hihi... Blev en varm dusch när jag kom hem och provade kjolen som jag beställt. Jättefin var den men satt kanske lite tajt så jag behöver nog trimmas lite...

Nu blir det lite mer te, lite mer morot och lite mer egenmys:)

Examensarbete nu i ca 6 veckor framöver, tänk lite extra på oss. sporra oss när det behövs och var glada och stolta när vi presterat ett helt arbete! Det kommer vi vara trots att det nästan blir en jul i Kalmar;)

15.15

Och lampan ute vid parkeringen är redan tänd! Det börjar verkligen bli mörkt tidigt nu. Tur att man har en massa mysiga ljus att tända och inte att förglömma, cykellampor!:)

Idag har jag inte gjort jättemkt vettigt, varit i bibblan med Jessica och spånat lite inför måndag. Hon spånade mest faktiskt...haha. Nu kollar jag på Beverly Hills och ska om sisådär 15 min cykla till Calmare Spa och bli knådad och sen blir det hem till Jessica för lite tjejmys:)

Ska ha en vit helg till.....lovely! Är ni stolta nu kära päron?

Ha en underbar helg allihopa!



Memories...

Nattinatt

Blir alldeles strax bingen....Långt styrelsemöte som följdes av ett Maxibesök så nu har jag massa mat ett tag framöver:) Kollar matakuten nu och sen blir det nanna kudden som vi säger hemma...

Plugg imorgon med Jennie och sen sushi...längtar redan!:)

Allting flyter på trots att det är mkt nu...så det ska vara egentligen.

Nattinatt allihopa!

Sammanfattning

En sammanfattning av tiden sen sist kommer nu...

Jubileumsfest, förfix med Jennie, Kåren, hjärnskakning, missat tåg, nytt tåg, HEM LJUVA HEM, mys, André, stan, Hyllinge, mormor, jobb, plugg, fotboll, film mitt i natten, familjemiddag x2 frisör, nya frilla med lugg

Varierande vecka som sagt. Mysigt som tusan hemma, längtar hem redan faktiskt, inte så långt tills nästa hemfärd men då är det bara jag & syskonen eftersom mamma & Håkan är i ljuvliga Thailand. Ska sköta mammas företag då, lite nervös men det ska säkert gå galant. Sista seminariet idag med, förhoppningsvis klarat med, bara ett paper kvar sen är det examensarbete. Kan inte fatta att det snart gått 3½ år sedan uppropet på Falken, alla människor man träffat sen dess, vissa som man aldrig kommer glömma, både på gott och ont. Hade jag kunnat spola tillbaka tiden och göra om allt så hade jag aldrig tvekat!

Snart ska Ragnhild hämtas och sen är det styrelsemöte och sedan Määäxi. Frys & kyl ska fullas, i alla fall för 2 veckor:)