100122

Är hemma i skobygden igen, idag står det växla pengar på schemat och lite smått och gott inför resan och sen är jag redo att dra!:)

Ska försöka låna internet nån gång i utlandet så jag kan blogga och ha det som minne sen när jag återvänder hem till kalla Sverige!

Till Linn: Jag har ansökt om att gå med ändå för man får lov att göra det nu, det ändrades i somras. Dock har jag inga större hopp om att få några pengar innan midsommar eller nåt. Tar 5-6 veckor om ALLTING är ifyllt rätt och 82% av alla ansökningar är inte det. Suck! Jag ska försöka ha det så underbart jag bara kan:)

100121

Oj då...ett tag sen jag sist skrev och mycket har hänt! Jag har lämnat specialpedagogiken bakom mig, varit i Kalmar sista gången som student, varit i kyrkan och kollat på Emma, Bukis, Tess och co examen och sedan firat Emma lite extra i K-krona, kommit tillbaka i Lidköping och fixat massa papper till a-kassan och skrivit in mig på körskolan och pussat massa på min man som verkligen är det bästa som finns. Sicken tur jag har haft att hitta honom!:)

Nu vankas det Skåne och Thailand innan verkligheten slår till på riktigt:)

Mitt i allt det mörka och jobbiga så ser jag ändå ett ljus...

Ha det kanonbra allihopa!:)

Jag är så bra!

Skrev 2½ sida på uppsatsen plus har de två sista rubrikerna till bakgrunden så jag är fruktansvärt nöjd med mig själv idag:) Nu lagar mannen här mat till oss och sen blir det en film på det, kanske skulle springa till affären sen och köpa nåt gott som bara JAG kan äta upp. Först en påse med 90% lakrits och sen en påse som försvann fruktansvärt fort...konstigt det där;)


100107

Gomorron allihopa!

Här blir det alldeles strax skrivarstuga igen då ytterligare två sidor ska läggas till på arbetet och mitt mål om att vara klar med bakgrunden imorgon ska väl inte vara helt omöjlig?:)

Gårdagen spenderades ute en hel del med att åka skridskor, dock på isbanan då vi inte hittade nån naturis som vi vågade åka på. Men det var lite mysigt trots att jag kanske åkte en halvtimme men sen så kände jag inte av mina fötter pga kyla och den obligatoriska skoskaven som medföljer så fort jag sätter på något nytt på fossingarna...

Nästa gång får jag försöka satsa på en timme minst!:) Åkte med mina nya skridskor med som J snällt köpte åt mig och hör och häpna att det är ett par herrskridskor och de var faktiskt mkt skönare och lättare att åka med så jag säger som Sandra: Våga vägra damskridskor!:)

Nej nu ska jag svida om från pyjamas till mjukiskläder, dricka lite kaffe till och sätta igång min skrivastuga!


Mysig torsdag allihopa!

Tjoho!

Tro´t det eller ej men idag skrev jag banne mig en inledning plus 2 sidor på bakgrunden! Är fruktansvärt imponerad av mig själv. Men sen tog det ungefär hela dagen med minus en matpaus och ett stop på stan och Hjertbergs. Kanske man kan unna sig en skridskotur på Vänern imorgon. Just nu har vi härliga 14 minusgrader och det ska tydligen bli kallare även om det knappt känns möjligt. Hoppas på att Team Sportia i Skövde har öppet för annars blir det ingen skridskotur för fröken Maddams imorgon....Hoppas hoppas. Näe nu blir det soffan med skvallerblaska, godis och sen One Tree Hill.

På tal om godis så köpte jag en påse Malaco Yummie igår och tyckte det var lite väl mkt lakrits i så jag räknade dom. Av 55 bitar var 40 svarta!! Måste blivit lite fel och jag som äter de endast i akut godissug blev minst sagt besviken. Gör ett nytt försök idag med den hederliga Gott & Blandat-påsen:)



100105

Gomorron!

Pluggandet börjar om ca 10 minuter då jag ska flytta rumpan från soffan och sätta mig i köket med miljoner böcker, leta avhandlingar, artiklar och gud vet vad på nätet och komma så långt jag bara kan. Blir en paus så jag kan lämna i J´s skridskor och äta lite. Nu börjar stressen komma lite men på något sätt gillar jag den, nu ska jag bara prestera med!

Idag ska det i alla fall gå bättre än igår:)



Årskrönika 2009

2009 var året som:

¤ Jag och Jessica skrev klart vårt examensarbete.

¤ Jag tog min lärarexamen!

¤ Jag träffade J och vågade släppa in någon innanför mina murar.

¤ Jag läste Skapande Skola och träffade riktigt klockrena människor.

¤ Jag fick en resa av finaste J och spenderade sista veckan i september på Samos!

¤ Jag åkte hem till Ödåkra och hade två jobb hela sommaren.

¤ Jag firade midsommar borta från min mamma för första gången;)

¤ Jag och J beslutade att jag skulle ta mitt pick och pack och flytta till Lidköping <3

¤ Jag packade ihop min lägenhet i Kalmar och sa hej då till en fantastisk stad!

¤ Jag läste en kurs till som heter Specialpedagogik (som jag om två veckor avslutar!)

¤ Jag har levt i kappsäck under hösten och fått bo hos världens snällaste bror emellanåt!

¤ Jag firade en VIT jul i Skåne!

¤ Firade min andra nyårsafton i Lidköping (och jag har en känsla av att det blir många fler)


Och uppsatsskrivandet går ju som på räls...host host!


100104

Måndag och jullovet är officiellt slut. Nu blir det konstant plugg i 2 veckor och förhoppningsvis en godkänt uppsats med. Idag ska det läas litteratur och letas lite mer samt ska rubrikerna struktureras upp och en inledning ska skrivas. Är ett ganska bra dagsmål tycker jag då jag sovit ungefär 5 timmar, har ryggont som inte är av denna värld och har satt tandpetare i ögonen för att de inte ska falla ihop.

Håll alla tummar i världen för att jag når mitt dagsmål:)

Trevlig måndag allihopa!