So long!

Nu en tenta och i eftermiddag Lidköping!:)

Ha en underbar helg så hörs vi!

Sveriges värsta bilförare

Ja det tittar jag på nu...Så himla kul är det! Även om jag inte har ett körkort så har ju jag ett sunt förnuft:) Har haft gitarrlektion idag pch tentapluggat lite men så här lite har jag nog aldrig pluggat inför en tenta men men, den är nog inte som andra tentor heller så.... Aja nu får det gå som det går, lite läsning i sängen sen:)

Ikväll blir det dusch och packning för imorgon efter tentan bär det av! Tjoho....roadtrip a´la tåg till Lisch med bror. Lite cider och gott sällskap:) Och sen kommer ju det bästa till sist, min kille;) Hihi...

Näe lite mer TV sen får jag ta tag i min kväll!


Onsdag

Gomorron....

Sitter här med mitt te och tar det lite lugnt innan jag ska iväg till skolan och ha redovisning i musiken. Göra egna instrument och min fina lila "maraccas" ligger redan i väskan:) Haha...det kommer bli bra det här. Efter skolan blir det stan för inhandling av mascara och strumpbyxor inför helgen, inom Maxi för att äntligen handla lite mat och sen hem och sätta igång. Chili con carne och hemlagade semlor står på schemat:) Lite eller rättare sagt mkt plugg med måste hinnas med...

Och snart är det FREDAG!:)

Ha en bra onsdag!



En favorit i repris i helgen kanske?:)

Pulat lite...

Ja en städad lägenhet och lite småfix har jag nu bakom mig, så himla najs. Ingen disk och här ser faktiskt hyfsat ut. Till och med badrummet fick sig en omgång. Bara renbäddning kvar vilket jag tänkte göra nu så jag kan sova en liten timme. Blev helt slut av att städa min lilla lya...haha. Ska nog mysa ner mig med HM-katalogen. De har tydligen börjat med heminredning. Aldrig fel:)

Näe renbädda var det:)

Better in time

Jepp...idag har jag faktiskt tagit en sjukdag. Skulle egentligen dansat nu men jag behöver bli frisk. Sov till ungefär för en kvart sen med så jag är nog i behov av lugn och ro. Sitter med en kopp te i linne och hipsters och med fettigt hår och bara njuter:)  Haha....Blir nog att bygga lite instrument sen eftersom det är redovisning imorgon. Borde plugga med till tentan men svårt att hitta motivation och vad det är vi egentligen ska plugga på. Aja det reder sig...


Nu är det frukost!

Sicken helg

Ja jag trodde knappt jag skulle överleva denna dagen. Feberyrat hela natten och halva dagen innan både A och bror kom över med panodil. Tänkte först härda ut febern men 16 timmars frossa och svettningar räckte. Fullproppad med panodil så mår jag nu hyfsat. Har redovisning imorgon som jag måste gå på fastän jag inte borde men kan inte lämna Jennie och Linn i sticket. Panodil får nog bli räddningen imorgon med...

Nu blir det bingen...uppstigning klockan 06 för att plugga ikapp det jag skulle ha gjort idag.

Usch vad jag saknar DIG!

Bedtime

Ja det är det sannerligen nu. Ska kolla klart på Sweet Home Alabama och sen krypa ner. Mår sådär idag faktiskt. Hosta och är hängig är bara förnamnet men men...Imorgon ska det vara borta eller så förtränger jag det:)

Jobba puben igår gick helt okej, kvällen förgylldes helt klart av de två grabbarna som hängde nere med mig och Frida hela vårt pass. Längesen man skrattade så mkt:) Idag har jag äntligen ätit sushi igen och gjort stan med Emma. Satt ocg fikade och pratade om allt möjligt. Väldigt mysigt och välbehövligt:)

Imorgon blir det utgång och förfest med Emma och Lotten och lite annat folk. Kommer bli supernice, det känner jag på mig!

Näe nu ska jag mysa ner mig i sängen och drömma mig ett x antal mil härifrån:) Snart så är jag där!



<3

Snart iväg

Nu ska det snart vankas möte och sen är det pubjobb hela kvällen. Är sjukt opeppad men det försvinner säkert. Fick lite välbehövlig massage av Adler innan, det behövde min nacke och axlar verkligen!:)

Bild och musik stod på schemat idag. Gjorde en skål av lera och lärde mig en del nya ackord. Känner mig inte så himla kass på gitarr längre:) Polenresan är numera betald så nu jävlar blir det snart åka av, så fruktansvärt kul ska det bli! Men först är det tenta och mycket annat som ska hända:)

Näe nu ska jag slänga mig på Ragnhild och få den här kvällen överstökad!


Torsdag

Tunga dagar nu, både igår och idag men sen ser vi framåt igen:) Idag är det skola mellan 9-14.30 och sen hem för att vila upp sig inför kvällen. Först KARMAmöte och sen pubjobb all night long. Tur att man är ledig imorgon:) Nu ska det sista kaffet drickas upp, sömn är en bristvara igen och träningsvärk och rygg/nackont på det. Aja...det går det med, precis som allt annat här i livet.


Trevlig torsdag!


En snabbis...

Ja jag ska strax gå över till Per och hämta cykeln så jag kommer till skolan och sen ut till Norrliden. Dricker lite kaffe för det var allt svårt att somna igår men det löser sig:) Fortfarande snö på marken...jag vill ha vår nu! Men först vill jag ha nästa vecka:)


Ha en bra dag!



Från dur till moll

Ja för att använda musiktermer så har dagen gått från bra till sämre. Somnade faktiskt relativt snabbt igår och sov ända tills klockan var runt åtta. Mysig och lugn morgon men sen ändrades allt när jag gick ut till cykeln och skulle låsa upp den. Trodde jag ja....så blev det inte utan bror fick komma hit med sin cykel som jag fått låna idag:) TACK!

Musik stod på schemat med en ny lärare som nog inte riktigt uppskattade oss fnittriga tjejer hela tiden:) Ska lära oss en sjukt svår ramsa med tills nästa gång. Blir att öva varje dag nästan om den ska sitta. Sen gymmades det för fullt och en sväng inom Maxi för att köpa nytt cykellås. 
 
Ja hur gick det sen med cyklen? Jo Per lånade ett verktyg av en kompis och skulle bryta upp låset men det gick inte och då skulle en kompis till Per försöka och då går verktyget i sönder. Så imorgon blir det en sväng till Kåren för käre bror och hämta en vinkelsåg så vi kan såga upp låset. Ja vad ska man göra? Lite lätt skrattretande är det allt. Men Per ska ha en stor eloge idag för all hjälp!:)

Nu blir det ett SATC-avsnitt innan bingen och mitt efterlängtade kvällssamtal!:)

Bär ner mig till sjön!

Hihi...så har även jag klappat min låt och det gick väl bra det med:) Men Jonas låt fastnade och jag har nynnat den hela eftermiddagen...Grupparbetet gick bra idag och även lektionen, ett möte på det och sen hem för att äta lite. Sitter i soffan med datorn i knäet redo för bingen vilken minut som helst känns det som...Hoppas på mkt sömn inatt. Fick en massa tips av tjejerna i klassen på vad jag kan göra för att försöka sova bättre, de tror stress ligger bakom och det är kanske inte helt omöjligt även om jag inte känner mig mer stressad än vanligt. Ska testa på några av tipsen om det inte blir bättre de närmsta dagarna:)

Grupparbete imorgon klockan 09.00 och innan dess ska det lagas mat till matlåda plus att träningskläder ska med. Nu ska det börjas tränas ordentligt igen så kanske man kan unna sig en fastlagsbulle om en vecka?:)

Näe borsta gaddarna och mysa ner sig i soffan under en filt kanske?


Vardagslunk igen

Så var det måndag igen... Dricker min andra kopp te. Kaffet är faktiskt slut så det får nog inhandlas nytt om jag ska hålla på att vara så här trött hela tiden. Lite drygt börjar det bli nu. Klockan 10 ska jag infinna mig i bibblan för att träffa min grupp. Musikinstrument ska kommas på:) Sen ska jag äntligen få klappa den där satans låten. Den har nog gjort mig lite knäpp. Borde träna efter det och sen diska lite här i min lilla lya.

Helgen då....Jaa, den blev nog ännu bättre än vad jag hade kunnat hoppas på:) Nu ser jag verkligen framåt. Gammalt kommer förbli gammalt och jag kommer inte titta i backspegeln. Väldigt speciell känsla, att känna sig trygg med vad jag är och hur jag känner för första gången på mycket länge. Glädje och pirr är vad jag känner:)


Nu ska det drickas lite mer te och lyssna på fin musik...




Vackert:)

Jag är på väg:)

Såg Björnbröder igår.....så gullig film. Är helt kär i låten Jag är på väg. Den går på repeat här hemma! Dricker mitt morgonkaffe nu, nästan så jag börjat tycka om det. Iväg till skolan och klappa lite, luncha med Emma och kolla hennes redovisning, spela lite gitarr och sen hem för att städa och tvätta. Idag är det ÄNTLIGEN fredag!:)


Trevlig helg allihopa!:)




Hildas studentdag:)

All work and no play

Jepp jobb idag med och imorgon med:) Me like! Blir lite extra som sagt men nu är man verkligen en slagen hjälte. Ska se Vänner med lite choklad och sen hoppa ner i bingen. Powernapa lite innan mitt nattliga samtal som är bland det bästa på dagen. Snart är det äntligen fredag!:)

Annars inte så mkt nytt, eller jo....ny hårfärg ju!:) Tack bejb för hjälpen! Måste bo på gymmet imorgon och på fredag. Får inte börja lata till mig nu. Kan ju ta en sväng dit med på söndag med eftersom lördag blir utgångsfri och inte mkt alkohol ska intagas. Så skönt!

Nu ska det kollas ett SATC-avsnitt till sen lite Vänner och sen ska jag mysa ner mig i sängen:)

Gonatt...



Drunken snowman på julsittningen:)

Slut som artist

Ja det känns verkligen så...Skola hela förmiddagen med dans på schemat och sen jobb. Gick sen till stan, bar tillsammans med Jennie cykeln till Smålandsgatan, gick inom Maxi och sen hem. Min ögon går snart i kors så efter lite Vänner och Top Model blir det bingen. Jobb imorgon förmiddag och sen föreläsning:) Men det blir en liten slant i kassan...

Nu lite SATC på boxen...har börjat om igen:)



I fyllan och villan i fredags:)

Tisdag

Sovit mig igenom fem sms inatt, då sover man nog tungt! Blev kaffe idag med men imorgon då vi inte börjar förrän klockan 13 så klarar jag mig kanske utan? Min BF-period är över för den här gången. Nu ser vi framåt och positivt på saker och ting igen. Skola och jobb idag och sen måste det tränas lite med Jennie med. Nu blir det fix av hår ett bra tag så det ser okej ut men inte ens det känns jobbigt idag:)


Happy Tuesday!

Tungt

Ja allting känns onekligen lite tungt just nu. Ingenting verkar göra mig glad och jag kan inte ens vara glad åt när mina närmsta mår bra. Eller jo jag glädjas i hela kroppen för deras skull men kan knappt visa det. Hoppas de vet att jag inte missunnar dem all glädje och lycka utan det är bara svårt att visa det just nu. Blir nog snart bättre. Väldans trött nu så det blir nog sängen väldigt snart. Skola och jobb imorgon och på onsdag är det äntligen ordentlig sovmorgon. Kan behövas i mitt liv i alla fall:)

Ska i alla fall försöka kolla klart på Jane Eyre innan jag ger upp för ikväll!


I´ve been waiting on my own too long...

Ny vecka

Jepp så var det måndag igen och jag dricker kaffe för fulla muggar. Bror var över igår och det blev ganska så sent och sen var det nån idiot som ringde klockan 05 på hemtelefonen. Vem gör det en måndagmorgon liksom? Idag är det skola mellan 08.30-16.30. Spännande med tanke på hur trött jag är redan, men det får gå precis som med allt annat här.

Helgen var också spännande. Inget exemplariskt beteende från Josephine hela helgen kanske och kanske lite för mkt känslor ibland men så är det ibland. Ska införa lite restriktioner här på bloggen med vissa saker ett tag nu. Slog mig igår att ibland är det helt fel människor som läser...Men snart så:)

Nu ska kaffet drickas upp och sen tar vi tag i denna veckan med!


Distance

Avstånd är ett jävla skit faktiskt. Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig men blir det nånsin det? Aja....Nu blir det bingen. Jag och mina tankar/fantasier/drömmar. Fan alltså. Lite ångest kommer krypandes över mig redan... Får se hur mkt jag egentligen behöver känna....


You must understand though the touch of your hand
Makes my pulse react
That it's only the thrill of boy meeting girl
Opposittes attract
It's physical
Only logical
You must try to ignore that it means more than that

What's love got to do, got to do with it?

Utmanad!

Blev utmanad av bror och då kan man ju inte banga;)



Jag och André på midsommardagen:)

Jag utmanar Jennie, Lisa, Frida, Hilda och lillasyster:)
Hittar inte fler än fem så...

Nu blir det frukost och sen fix av hår. Idag är det äntligen fredag!:)

Lång dag

Skola mellan 9-16.30 och sen en timme på gymmet direkt efter det. Man känner sig faktiskt lite duktig då:) Ska alldeles strax mysa ner mig i soffan med vindruvor, mörk choklad och lite mjölk. Imorgon är det äntligen fredag och bara lektion på förmiddagen. Sen blir det träning och hem för städning och så. Blir väl en liten spelkväll på kvällen om vi har tur?:) Vår klass blir verkligen bara bättre och bättre. 19 brudar och en kille. Kan det bli bättre? Haha...

Nu blir det soffan och mys på hög nivå...men det är nog någon som saknas?;)


Bedtime

Ja alldeles strax i alla fall... Blev inte så mkt plugg idag utan 5 timmars jobb istället. Inte alls fel. Trivs ju super där ute i min lilla Trekant;) Kanske jobb på fredag med....Money, money, money:) Möte med LUC efter jobbet och sen hem en snabbis, kasta i sig mat och åka till en halvkrasslig Jennie. Fick ihop vår musikuppgift hyfsat tyckte jag! Hihi....vi är ju ändå bäst så;)


Nu ska jag prata i tele sen sova!:)

Happy

Kollar SATC som vanligt. Min avkoppling här i livet just nu. Idag har jag inte gjort många knop sen jag kom hem men det behövdes. Imorgon är jag och Jennie lite olydiga och ska plugga på egen hand och ha det riktigt mysigt. Du gör hela min termin hjärtat!<3

Mysiga samtal om kvällarna får mig att le och se framåt. Just nu ser det faktiskt inte så himla mörkt ut för Josephine. No more BF på ett tag? Kors i taket. Speciellt ett par ord ikväll gjorde hela min dag och gick en bra bit. Kanske inte riktigt hjärtat än men det kommer kanske?:)

Nu blir det lite mer TV, kanske nåt litet gott även fast jag inte borde men är en sådan vecka, och sen mysa ner mig i sängen och drömma mig bort....


You make me feel good!





Hos Jennie

Jepp nu är det lunch och den spenderas som vanligt hemma hos Jennie!:) Dans snart på schemat, ska bli himlans spännande känner jag! Annars flyter allting på ganska så hyfsat. Veckan har börjat bra tycker jag.

Fick en insikt igår på morgonen bara helt sådär och det vände lite upp och ner på min värld. Nu börjar det nog bli lite allvar och det skrämmer mig som satan. 6 år sedan jag kände så här sist. Men gammalt är trots allt gammalt... Ska försöka slappna av och bara njuta och lita på det jag verkligen vet!


I´m free fallin...

Ny vecka!

Imorgon börjar en ny vecka som förhoppningsvis blir mkt bättre än föregående. Hemma från Lisch igen. Kommer nog ett inlägg med mer detaljer men helgen har varit underbart kul på alla möjliga sätt:) Kul att träffa Jessica och alla Lidköpingsbor och speciellt en då kanske:)

Borta bra men hemma bäst....eller sängen hemma bäst. Men den blir nog lite tom. Kors i taket Josephine! Massa steg framåt utan att gå för fort. Fina ord igår som värmde mer än jag trodde. Nu börjar jag kanske kunna gå i rätt riktning igen. Det känns väldans bra i alla fall. Längesen sist....

NU makaroner och ketchup och sen min sköna säng!:)