Ångest

Ångesten är stor här i lyan nu. Fy bubblan för seminariet imorgon. Ingen vet riktigt vad det är man ska göra och när man väl kanske tror man har kommit på det så har alla andra gjort annorlunda. Eller det känns så i alla fall. Fan alltså. Fan för AU3. Ge mig examen nu och en vanlig termin med Jennie och co. Längtar till något "skoligt" med föreläsningar och dylikt.

Blir sushi med Fridis imorgon för att fira, kanske en liten klänning med?:)

Aja imorgon vid den här tiden är det höstlov och om 72 timmar är jag hemma hos mami och Håkan. Glädje! En vecka fylld med mys med mamma & co, pappa & co och min älskade penta. Längtan är stor!


Se framåt Josephine....se framåt och lite positivt. Denna terminen skulle du ju njuta?


Nattinatt

Kastar in handduken för ikväll. Jobbat 9.30-17.30 och imorgon är det tonvis med plugg så jag säger gonatt nu.

4 dagar tills jag får kramas med min mamma igen. Underbart!

Tisdag

Plugg,plugg, plugg. Och lite mer plugg. Har skrivit snart 2½ sida på projektrapporten som ska vara 4-5 sidor. Men så länge jag kommer in på den fjärde så är jag nöjd. Sjukt tråkigt! Ska kolla klart på One tree hill på femman, hämta Ragnhild och sen youtuba det senaste One Tree Hill avsnittet. Och bli klar med rapporten....

Stort tack till posten i Kalmar förresten, hoppas ni fick nytta av min lånekort på Helsingborgs bibliotek och 30 kr. Idioter!

Monday Night

Har precis dödat en ganska så stor spindel med hårspray och doftspray. Är det något jag verkligen ogillar så är det spindlar och ormar. Ilar i hela kroppen på mig!

Idag har jag lämnat in Ragnhild på service, varit på bibblan och hittat en avhandling, ätit sushi med Jessica, fikat med Adler, tagit hostmedicin och sovit en stund, gjort klart min PP och haft ballehäng med Per:)

Nu småglor jag lite på TV och ska nog snart knyta mig. Imorgon blir det mer plugg och att hämta Ragnhild så jag äntligen kan ta mig nånstans igen:)

Lite nervös inför fredagens Gestaposeminarie med, men sen är det sittning och det bästa kommer sist. HEMFÄRD!:) Min hemlängtan håller på att driva mig till vanvett men snart blir det kramkalas med la familia.


Nattinatt!

Pluggdag

No more praktik vilket betyder att nu är det dags att börja plugga igen och det ska göras på bibblan:) Ska bli riktigt najs och träffa lite studenter igen. Får ju träffa "mina" barn på onsdag igen då jag ska vika. Lite extra klirr i den tomma kassan!

Nu ska jag gå och lämna in Ragnhild och sen ta bussen till bibblan. Ska nog fika med Adler sen i stan. Mys!:)


Ha en bra måndag!



Me and pentaboy, midsommardagen:)
Om en vecka är det du och jag igen!:D

Boxar

Jag äger en st box med alla SATC-avsnitt. Detta är min första box med en series alla avsnitt och jag har kommit på att boxar är det jag ska börja samla på:) Serier som jag vill ha i boxformat är:

One Tree Hill
Vänner
Desperate Housewives
Gossip Girl
Gilmore Girls


Listan kommer säkert utökas allt eftersom men just nu är det de ovan som gäller. Snart jul så då kanske samlandet kan börja?:)


Haft en sjukt skön helg utan alkohol btw:)



Depp...

Yes det är lite deppigt på Skräddaretorpsvägen  Var hos massageterapeuten innan och fick min dom om ryggen och den var lite värre än vad jag hade kunnat tänka mig. Mina muskler i ryggen är lika slitna som en 40-åring tvåbarns mamma som levt ett tufft liv. Så nu blir det stretching, skonsam träning, simning, bastu och jacuzzibad i 1½ år framöver. Låter kanske inte så jobbigt för er men att höra att i princip varenda muskel i ryggen är för trång och att massageterapeuten inte sett någon människa under 35 med en sådan rygg som jag har är inte kul. Så ikväll är det lite depp men imorgon blir det nya tag...as always.

Näe en varm dusch och sen en varm säng....


Lite lätt trött

Ja efter en lång dag på praktiken och en promenad till Berga för lite mathandling. Bara nyttigt faktiskt även om hela kroppen skrek efter godis, choklad, chips och ostbågar. Haha...får bli på fredag då. Redan onsdag imorgon så det kommer ju gå snabbt;)

Har ätit lite clementiner nu ikväll och ska strax göra mig redo för bingen. Är ju både Ugly Betty och DHW men om jag somnar så går det ju i repris till helgen. Behöver sova tidigt för att orka en hel dag med barn:)

Saknar min sambo på avstånd!


Tisdag

Gomorron allihopa!:)

Sitter och dricker min frukost nu...Fjärde veckan på VFU´n med. Nu har det börjat gå riktigt fort och jag trivs som fisken. Tänk bara om man hade kunnat få betalt för det man gör där. Då hade allting varit perfekt! Efter praktiken ska jag träffa Jennie och söka kurser till våren! Är inte riktigt redo för arbetslivet plus att vi slutar två veckor efter alla terminer börjar så det finns egentligen inte allt för många jobb att söka. Ska bli najs med en termin till och sen så är det dags för arbetslivet på riktigt även om jag vill eller inte!:)

Pratade med mamma+pappa med familj igår och hemlängtan blev inte direkt mindre men snart så...

Näe ett litet extra kol på Josephine så "arbetsdagen" kan börja!


Happy Tuesdag everbody!

GRATTIS HÅKAN!

Grattis världens bästa Håkan på din födelsedag! Hoppas dagen har varit toppen trots jobb. Du fick i alla fall som du ville i Kalmarmatchen:) Massa födelsedagskramar till dig!


Håkan och mamma i GBG inför Springsteenkonserten


Kväll

Sitter och kollar Parlamentet nu. Är sådär kul ikväll. Längtar tills Björn Gustavsson är med. Efter detta blir det dusch och sen bingen. Skulle lagat mat men jag orkar inte. Får köpa nåt imorgon eller äta i matsalen. Ska bli lite skönt med ny vecka och mkt att göra. Idag har jag svullat lite men som ett avslut för nu kommer en nyttig period. Ska öva upp min s. självdisciplin nu ordentligt!

Måste tacka en del personer efter denna helg, Emma först och främst som alltid ställer upp, lyssnar och tar hand om mig när det behövs. Adler för att han går upp mitt i natten för att krama och trösta mig. NI är guld värda ska ni veta!

Och kul att Lill har hittat min blogg:) Jag hade jättekul i fredags med ska du veta. Måste göras om!:)

Nu lite mer TV innan dusch och bingen....


Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.

Life goes on...



Denna låt beskriver mina känslor och tankar så precist just nu. Helgen började bra men slutade helt katastrofalt dåligt. Har fortfarande lite svullna ögonlock och mår väl inte tiptop. Men som alla andra gånger innan har jag samlat ihop alla bitar och försöker pussla ihop mig själv. Men pusslet blir svårare varje gång och nu räcker det nog. Förtroende och tillit för nya människor finns inte på kartan just nu...