Friday Night

Här sitter man nyduschad och med en kopp grönt te:) Dagen har gått i lugnets tecken och spenderats i mjukisbyxor mestadels. Klämde lite Hawaii med beasås och två glas vin innan. Fina grejer!:) Blir nog bingen ganska snart då klockan ringer 04.00 både imorgon och på sändag och det blir dubbelpass hela helgen så jag är nog lagom mör när jag beger mig till min blivande hemstad på tisdag:P

Just nu hade jag gett mkt för en utekväll Kalmarstyle med gamla klassisar men snart kommer jag upp och gör Kalmar osäkert igen;)


Nattinatt!

090731

Haha var en dag före igår och ingen har lyckats märka det? Idag är den sista dagen i juli och inget annat! Jag är ledig nu på förmiddagen i alla fall och det känns så himla skönt!:) Vaknade runt åtta först men tvingade mig själv att somna om till halv tio:) Idag blir det ett besök på ÖoB för att köpa på sig lite schampo/balsam och lotion. Får passa på när det är billigt! Så skönt med en dag utan smink, håret i en knut på huvudet och sköna kläder:)

Nu ska jag kolla lite simning och vänta på att mamma slutar jobba!

Ha en kanonbra fredag allihopa!

090730

Näst sista dagen i juli redan, vart tar tiden vägen? Eller den senaste tiden har nästan stått stilla, en timme på jobbet har känts som tre och en dag som en hel vecka nästan. Är nog för att jag går och väntar på stundande flytt. Samtidigt som det är hur roligt som helst att flytta till hjärtat mitt så är det skrämmande och lite sorgligt att lämna Kalmar, min alldeles egna och första lägenhet och ja staden och alla minnen. Men nån gång ska jag ju lämna och det är tur att jag flyttar till det finaste jag vet:)

Kom hem för en liten stund sen och har svidit om till pyjamas, tvättat bort sminket och ska mysa ner mig i soffan med ett glas vin för imorgon har jag sovmorgon. Inget jobb i ottan minsann!:) Men sen på kvällen antagligen men att få sova ut är ju guld värt!

Nu är det soffläge och vintime!:)

090727

Hej hopp!=)

Sitter och förbereder mig för jobb nu, börjar om ca 40 min så jag ska strax bege mig. Minisemestern kom och gick och den var hur mysig som helst. Längtar tillbaka till villavagnen och allt omkring ca 15 ggr om dagen;) En festival har kommit och gått, jag har jobbat i dagarna 4 nu och ska jobba imorgon med innan jag får ett andhål på 1 dag. Aja min nedräkning har börjat. om 18 dagar är jag FRI!:) Sen mina kära vänner blir det Kalmar men dock inte länge för nu vågar jag nog säga att jag ska flytta norröver och bli sambo! Haha, har lite svårt för det ordet men det är så det ligger till. Blir där ungefär en vecka om allt flyter på annars två och sen är Kalmar ett minne blott. Fyra fantastiska år med minnen för en livstid! Men jag kommer hänga där en hel del hos bror och andra snälla människor som vill låta mig krascha deras hem;)

Gjorde adressändringen idag och ska ringa och säga upp försäkringar, hyresgästföreningen, boxen och hemtelefonen på onsdag när jag är ledig. NU börjar det kännas på riktigt!

NU blir det lite kaffe skulle jag tro innan jobbet kallar!


Trevlig måndag!:)

090718

Gokväll!

Ska alldeles strax mysa ner mig i soffan framför nåt avsnitt One Tree Hill med jordgubbar, te och Ramlösa Mango (fruktansvärt god!) Dagen har bestått av jobb och idag var det inte en lugn stund på jobbet alls. Fullt ös medvetslös helt enkelt. Åkte sedan ut till Hyllinge och hälsade på pappa & co. Blev en visit med fyra barn till busfabriken där jag placerade mig vid ett bord med en tidning, läsk och en salami & briemacka:)

Nu på kvällen har jag packat lite och förberett inför min minisemester:) Surprisen är med och tur är väl det för snart spricker jag, är så dålig på att hålla tyst ibland;)

NU blir det soffan nästa!:)

Alla ni som festar ikväll...ha sjukt kul. Ska tänka på er när ni kanske släntrar hem vid samma tid som jag går upp;)

Fredagsmys

Ja nu har jag jobbat klart för ikväll!:) Känns otroligt skönt och jag ska alldeles strax mysa ner mig i sängen med några One Tree Hill-avsnitt och min godispåse! Håller på att vara lite olydig och ladda hem lite filmer men det kan vara bra och ha om det skulle regna på kusten och förhoppningsvis har bussen uttag så kan jag klämma nån på vägen på söndag:) Åh nu vill jag ha söndag...känns som om tiden segar sig fram, aja innan dess ska jag hinna mysa lite med Oliver och Alicia för andra lördagen i rad. Alltid trevligt:)

Näe lite tempo på filmerna så jag kan starta mitt fredagsmys....helt allena dock men då får man kolla på precis vad man vill:) Uppstigning 05.15 imorgon väntar!


Nattinatt...

090717

Back on track på jobbfronten nu och Jesus vad man hinner slappa till sig på två dagar. Kändes som om man gjorde allting tusen gånger mer långsamt än vanligt men jag kommer nog in det lagom till söndag då jag är ledig 4 dagar från hotellet och 3 från städningen!:) Ska om ca en timme bege mig till veckans sista städningspass och sen ska jag nog gå inom Väla och köpa lite fredagsmys;) Börjar närma mig en speciell tid då godis och dylikt är extra gott!:)

Nu längtar jag till söndag så jag nästan spricker, ledighet och massa tid med min kärlek. Går ett rykte om att 08-an och hennes man tittar förbi kusten nästa vecka med:)

Trevlig helg allihopa!

090716

Gokväll!
Sitter och väntar på min kära penta ska höra av sig så blir det kanske en snabb tur på Väla;) Sen stan och ta EN cider med Adler. Jobbar kl 07.00 imorgon och sen på eftermiddagen med, skulle egentligen gjort det idag men behövde verkligen två HELLEDIGA dagar så jag orkar med 3 jobbdagar till innan jag har min minisemester;) Har ju i och för sig semester i aug sen men den känns långt borta...

Min man har varit här på ett snabbesök och vi gjorde Danmark igår och Väla/IKEA idag. Nu är han hemma igen, men det var skönt att pussas, kramas och prata lite face to face. Allting känns mkt bättre då och nu seglar jag i medvind igen så att säga;) Och jag en hemlighet med, eller egentligen två och jag som har så svårt att vara tyst;) Men snart så...

Nu ringde pentan....

Happy Thursday!




Sen en tid tillbaka...

Kunde varit mina ord men Melissa Horn beskriver så fint exakt vad jag känner...


Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit
tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig
svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste
börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


090712

En seg dag går mot sitt slut. Jobb imorse, powernap, rödvin och HIF på TV och nu vankas fläskfilé, makaroner och film med mamma och kanske Håkan om han accepterar en tjejfilm;) Lite tungt just nu, jobb i 7 dagar till i alla fall och är kärlekskrank och fundersam. Nu är det mat!


Ny vecka och mer jobb....

En lördag i bilder


En oförberedd Oliver på bussen


En mer beredd Alicia:)


Heaven in a box för 39 kr. Söder är bra ibland!


Så här glad var jag för att se Ice Age 3!


På plats i salongen...

Så har jag spenderat min lördageftermiddag. Nu på kvällskvisten har jag kollat OTH i bingen och ska nog klämma två avsnitt till innan de gröna slås igen. Upp med tuppen imorggon igen!

Happy Saturday!

090711

Hej hopp!
En liten snabb uppdatering innan det bär ut på äventyr igen:) Dagens jobbpass är avklarat, alltid lite extra jobbigt att jobba helg när de flesta är lediga men fick komplimanger på jobbet idag som gjorde det roligare! Nu ska jag alldeles strax möta upp de två yngsta i syskonskaran och se Ice Age 3 och äta lite mat på stan. Har pimplat kaffe och Panodil så jag är nästan som vanligt;)

Ha en underbar helg!

Dagen i bilder

En dagens:)


Färdlektyr på bussen


 Resterna av en bakad potatis med ost och skinka


En glad Suss med en väldans god kladdkaka


Jag med en himla god lingonsnurra:)


Detta är mitt sällskap ikväll...och kommisarie Barnaby;)

Trevlig fredagskväll!


090710

Gomorron!

Vaknade kanske inte med tuppen men nästan, lite irriterande med tanke på att man för en gångs skull hade kunnat sova ut. Har lite mer ont idag och blåmärkena börjar arta sig alldeles utmärkt men det är inte barbentväder idag ändå så...

Mormor står och stryker bakom mig och Bruce i högtalarna. Mysigt värre:)

Ska bli bättre på det här med att fotografera med, ta nån bild varje dag och publicera. Kan kanske vara lite roligt?



I'm working on a dream
Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream
And how it will be mine someday






Ledig!

Ja lycka stavas ledigt och nu är jag äntligen ledig en dag i alla fall!:) Men den ska spenderas lite lätt haltande och med ca 4 blåmärken . Gjorde en kalasvurpa när jag skulle gå från jobbet och trillar platt fall framlänges och slår i handflator, armbåge, knä, ljumske och fot. Inte så fasligt mkt blod men det värker tillräckligt ändå. Var nog tack och lov ingen som såg för det måste sett roligt ut plus att tårarna brände i ögonen. Har hunnit äta lite och dricka ett glas rött och nu ska jag hoppa ner i bingen med min bok och vänta på samtal från J. Börjar bli lite kärlekskrank nu;) Bor nog allt en liten minitoffel inom mig men who cares?

Nu blir det att mysa ner sig i bingen och bara koppla av. Det är jag FAN värd!

Gonatt alla fina:)

090709

Hej hopp i stugorna!:)
En snabb uppdatering innan jag styr sikte mot Åstorp för sista gången denna vecka!:) Jobb imorse med men ett kort pass och en powernap nu innan det här ska avklaras... Och imorgon mina vänner är jag HELT LEDIG! Ingen frukostbuffé eller städvagn i sikte utan sova, sova, SOVA! En fika med Suss kvart över två men det är den enda planen. Blir nog ett glas vin för att fira detta ikväll:)

NU ska jag kolla om besked lämnats om kurserna och sen gå till bussen...


Happy Thursday!:)

Lösenord klart!

Lite strul och en ny provisorisk header är på plats men nu känns det gött igen. Har det så här ett tag till vissa personer slutar störa sig på det jag gör.

Jobb sen 06.00 och 5 timmar framåt och nu ska jag strax bege mig mot jobb två och slita lite där några timmar. Imorgon jobb med lite sovmorgon. 07.00 stämplar jag in:)

Mest jobb nu...och saknad av min man. Och så går jag och väntar på antagningsbesked om höstens kurser, förhoppningsvis kommer jag bara in på den ena så blir inte valet så svårt;)

Näe nu mot bussen och städningen!

Lösenord

Nu på kvällskvisten så har jag kommit fram till att en lösenord på den här bloggen en tid framöver nog är det bästa eftersom jag är trött på att ALLA vet och kan störa sig på det jag gör och hur jag lever. Förstår inte varför de som uppenbarligen stör sig fortsätter läsa men men...Så alla som vill ha fortsatt koll på mig hör av er här eller på facebook:)


NU blir det bingen....

090707

Gokväll....

Kollar nog som resten av världen på Michael Jacksons minnesstund. Säga vad man vill men en människa som berört och upprört mer finns det inte och hans musik är one of a kind! Slog upp ögonen redan 04.15 (absolut inte frivilligt) och jobbade sen i nära 6 timmar i totalt kaos och i hetta. En snabb powernap för att sen träffa Fridis på Väla över en glass och lite fönstershoppande:)

Testade min födelsedagspresent från pappa med, fotbad med massage och bubblor och det var mysigt vill jag lova!:) Imorgon blir det mer jobb och då dubbelt upp så det blir nog ryggläge snart. Om 8 dagar blir jag lite rik igen och då ska jag minsann unna mig en klänning och bjuda mamma på lunch. Det får bli min lyx:)

Nu lite mer Michael och sen bingen....


In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.

090706

Hej hopp i stugorna!
Tillbaka i Skåne efter att snällt ha fått åka med RH-koncernen:) Jobb i eftermiddag och resten av veckan antar jag. Värmer gott i plånboken men inte i hjärtat. Speciellt inte när min man har semester och jag antagligen ska jobba ungefär alla de dagarna. Aja...jag får min semester i aug. Obetald och självvald men men...

Varit i Lisch en sväng och träffat en hel underbara människor i helgen och en utgång som var hur rolig som helst. Görs definitivt om fler gånger om jag får bestämma! Nu ska jag nog försöka vila de gröna nån timme innan jag hoppar på bussen mot skobygden och jobbet.


So long....


You don´t mean anything to me
You´re what I never want to be...

Förlåt

Förlåt alla vänner och människor i min närhet. Just nu är det alldeles för mkt på schemat. Massa jobb från tidig morgon till sen kväll och massa tankar som inte går att förtränga. Stress är bara förnamnet på det jag känner just nu så om jag inte svarar på sms, eller ringer tillbaka så är det inte för att jag inte bryr mig. Oftast glömmer jag bort det för det är 100 saker som ska göras...FÖRLÅT! Mer tid sökes definitivt!

Och Frida, vi kan väl ses nästa vecka nån gång och självklart får du sova i min lägenhet när du vill!:) Vi kan väl höras under helgen när jag har ett andningshål?:)


Mot jobbet...