Long time

Har varit lite off de senaste dagarna, mkt som hänt och mkt att göra. Men så är det ibland. Har inte haft nån större lust att blogga heller så läget kanske inte är det bästa. Mkt tankar, mkt känslor och minnen. Men jag kommer tillbaka när jag är lite mer på topp!

Ha det så bra så länge!

Kram Josephine

Lördag!

Gomorron allihopa!
Jag har faktiskt varit vaken ett ganska bra tag och är redo för att göra stan alldeles strax med A. Ska byta klänningen, köpa dricka till kvällen och kanske något mer:) Tog mig ett ganska bra tag att somna igår efter alla skräckisar jag såg. Var ju sådant på varenda kanal typ.

Ikväll blir det inflyttningsfest hemma hos Sara på Ängö och sen så ska det skakas rumpa på kåren:) Jag och Mia ska dricka drinkar hela kvällen. Ska bli sååååå gott!

Ha en underbar lördag allihopa!


Fortfarande vaken...

Ja tack vare läskiga filmer på TV´n så är jag fortfarande vaken. Nu är det en film på trean som handlar om en seriemördare som bara mördar oskulder. Haha, vad filmmakarna kan knåpa ihop. Är alldeles len och mjuk i ansiktet efter mina nyinköpta sminkborttagningsgrejer och krämer. I lööööv Body Shop. Tror jag ska slänga mig i soffan nu och försöka sova till filmen om oskuldsseriemördaren. Ska bara kolla så jag låst dörren ordentligt först. Haha...

Nattinatt!

Thing´s will never be the same again...

Lugn kväll...

Ja idag blev det en lugn kväll för mig, inte en droppe sprit i kroppen har jag och ska strax göra mig klar för sängen:) Härligt! Idag har det ätits sushi med Frida och shoppats (alldeles för mkt) på stan, sen blev det styrelsefotografering och sen hem till Tommy där det lagades mat och vi umgicks:) Sen cyklade jag hem och kollade Idol och matade Jennies katt så Jennie om du läser detta så lever hon, inget är sönder och jag slapp slänga iväg henne när jag gick;)

Visar bilder på min shopping imorgon för jag ska byta en klänning för paljetter saknades på den:( Men Emma jag köpte den fina klänningen på Vero Moda, den satt som en smäck så jag var tvungen:D Får hoppas att det finns en till i min storlek imorgon bara! Ska nu tvätta bort mitt smink med mina nya sminkborttagningsmedel! Hihi...

Gonatt på er!

Memories...

Fredag

Sitter här med mitt glas juice med Oprah i bakgrunden och försöker bli pigg. Ska alldeles strax börja göra mig i ordning för vid 12 ska jag möta Frida vid bibblan för en sushilunch och lite shopping och sen ska det bli fotografering vid slottet med styrelsen och sen häng med dom hela kvällen skulle jag tro:P Känner inte riktigt för en helkväll och definitivt ingen alkohol så jag ska försöka vara duktig ikväll. Ser dock fram emot shoppningen, på min lista så står det:

¤ Klänningar (helst bruna och kanske en nyårsklänning)
¤ Koftor
¤ Dagcreme, sminkborttagningsmedel och foundation
¤ En grå halsduk (som matchar min nya tantmössa)

Ska kanske lägga på ett kol eftersom jag ska mata Jennies galna katt med!;)

Ha en härlig fredag allihopa!

Hemlängtan, hemlängtan...


Helt slut!

Är helt slut nu, blir sängen och det snarast. Har hunnit med mkt idag. Varit på IKEA och Blomsterlandet med Adler, fikat i stan, varit på medlemsmöte och sen har jag kollat på hockey. Tror bakisheten kom lite nu ikväll men det är ingen fara på taket. Har idag köpt mina första julsaker. Jag njöt när jag gick bland alla julsakerna på både IKEA och Blomsterlandet, hade kunnat gå där i flera timmar varje dag!:)

Nu ska jag göra mig i ordning för bingen:) Härliga tanke...

Sov gott allihopa!

Lönetorsdag!:)

Kassfesten igår: Sjukt rolig! Min nya klass är verkligen härlig! Sen blev det Fula Fisken där vi dansade till konstig musik hela kvällen men det var så roligt ändå! Och det bästa av allt, är inte ett dugg bakis, fattar inte hur dock men skönt är det.

Idag blir det IKEA med Adler, fika med Shirre och Sara i stan, medlemsmöte och sen antagligen hockey. Måste bara hitta nån att gå med...Hmm. Om nån vill följa med så hör av er;)

Ha en underbar dag!

Klassfest!

Ja lite av min blogglust har kommit tillbaka så jag skickar iväg ett blogginlägg nu:) Är ledig idag precis som jag har varit hela veckan och är fram tills nästa torsdag! Helt underbart att kunna sova ut på morgnarna! Idag har jag gjort klart den sista uppgiften på denna delkurs. Nu är det bara grupparbetet och redovisningen kvar och sen är hela delkurs 2 klar den med:)

Ikväll blir det klassfest med klassen, ska bli spännande och se vilka som kommer. Ska vara hos Sheron redan vid sex så hinner man fördricka lite innan de andra kommer:)

Nu ska jag laga lite mat och sen börja fixa mig, ska ha min nya klänning på mig med så det kommer bli supernice!

Ha en mysig dag/kväll allihopa!

Visst är det konstigt hur vissa människor kan vara så fruktansvärt tanklösa ibland?

Once again...

Bloggtorka, bloggtorka, bloggtorka...
Uppdatering kommer när lusten är tillbaka!

Big girls don´t cry...

Lillördag!

Ja det är lillördag idag och jag har nog aldrig varit så sugen på att bara sitta hemma och mysa med te och en massa ljus. Har ont i halsen och huvudet. Hoppas på att jag ska slippa att bli sjuk på riktigt och bara vara lite  halvkrasslig. Igår gjorde jag som sagt mina naglar och de blev ganska så okej, är dock trött på att Kalmar ligger lite efter i utvecklingen och använder det material som jag tycker är sämst. Blir väl dagens I-landsproblem antar jag:) Känns skönt att ha "fina" naglar igen. Det är min lilla lyxsak som jag unnar mig själv nån gång om året. Idag har vi träffats i gruppen och haft grupparbete och vi är faktiskt nästan klara. Känns så otroligt skönt! Imorgon är det redovisning på vårt Jehovasarbete. Ska bli väldigt spännande och höra om de andra samfunden som finns här i Kalmar.

Näe nu är mitt te klart och nu ska det mysas i soffan:)

Ha en mysig kväll!

Bibblan

Ja nu sitter man i bibblan och degar. Ska vara på SU-möte här klockan 17. Har haft fullt upp hela dagen. Grupparbete kl 9 och sen föreläsning kl 13. Är helt slut i huvudet så jag fattar inte hur jag ska orka med ett möte nu. Får hoppas att det är ett kort möte. Imorgon är man ledig men ska iväg och fixa naglarna kl 10. Äntligen ska jag få lite finare naglar. Efter det blir det hem och plugga inför onsdagen då det är grupparbete igen kl 9. Ska även hinna med två träningspass imorgon och på onsdag. Ja jag säger då det. Det är nu man känner att man lever...

A new day has come...

Mkt tankar och lite ångest idag. Jag har verkligen insett vissa saker idag och ska börja följa det med. Då slipper man ångest och klumpar i magen. Man ska hålla det man lovar eller inte lova något. Man ska leva som man lär. Detta är något jag följer till en stor del men så kommer det svaga stunder då allt det där verkar vara bortblåst och ens tankegångar går i helt andra banor än de brukar. Men nu är det nock. Det är skärpning på hög nivå som gäller.


Now it´s clear that it´s always been you...


Bloggtorka...

Ja det känns verkligen så, känner ingen motivation alls till arr skriva just nu men det går säkert över snart. Skola idag mellan 9-15. Börjar verkligen gilla min klass mer och mer. Vi fick även tillbaka tentorna och jag klarade den! Så himla skönt, ville verkligen inte ha omtenta på den eftersom det är i en vecka då vi går fyra mån-tors och sen omtenta på lördagen. Usch, men det slipper man som sagt:) Efter skolan gick jag på stan med Jennie och köpte ett par tumvantar för endast 20 kr. Dagens fynd, ville egentligen shoppa mer men väntar nog lite tills plånboken är lite mer full av pengar och inte bara kvitton. Just nu kollar jag på Spiderman 2 men det blir nog snart bingen. Ska vara på länsmuséet kl 10 med en tjej i min grupp. Det blir nog najs:)

Näe nu blir det lite TV...

Längesen nu...

Ja nu var det ett tag sedan jag bloggade, var ju hemma en sväng och då hanns det inte med och sen är det segt att komma igång igen, men nu så! Sitter och äter frukost nu, har skola 9-12 och sen så ska vi göra klart vårt religionsarbete. Sen ikväll så blir det träning kl 18 med Jennie, ska bli väldigt spännande och se vad vi gett oss in på. Det är även Heroes ikväll, har längtat sen i torsdags:) Näe nu ska jag fixa till det sista här innan Fridis och jag cyklar till skolan.

Ha en bra dag allihopa!


Torsdag!

Håller på att fixa här hemma inför hemresan imorgon, ska diska, packa, städa och slänga sopor. Ja det e en hel del, är nästan klar nu dock, ska bara diska lass 3 också och sen är jag klar. Har jag nämnt att jag hatar att diska?:) Imorgon är det först skola 9-12 men jag missar ca halva för jag ska ta tåget kl 11.08 eftersom det var det enda tåg som var någorlunda billigt och passade tidsmässigt. Blir två heldagar hemma med färd mot Kalmar 07.36 måndag morgon. JIPPIE! Imorgon ska det handlas på Skopunkten med mamma och lillasyster och sen fika med Mackan runt 16 på Väla, sen blir det firande av Håkan, hoppas att han ska bli nöjd med presenten:) På lördagen hoppas jag på en utgång om André tänker komma hem då och på söndag ska det hälsas på pappa och co ute i Hyllinge. Kommer bli en lagom mysig helg tror jag. Men det bästa av allt är om André kommer hem, så KOM HEM NU!

Nu ska det diskas lite till och sen bingen, packa får jag göra imorgon när jag vet vad jag ska ha på mig:)

Gonatt!

Torsdag

Gomorron!
Är så sjukt trött idag, kan verkligen inte somna innan kl 02.00 på nätterna och det börjar slita på en nu. Är levande död när klockan ringer på morgonen. Fattar inte varför jag har såna problem med att sova? Det är nu man ska ha lärt sig dricka kaffe men jag har inte riktigt gjort det än så jag får nöja mig med te.Idag är det skola mellan 08.30-11.30 och sen så ska jag hem och sova nån timme om jag ska orka med ett möte kl 17 ikväll. Mitt första SU-möte. Ska bli spännande, Jessica ska följa med mig nu första gången, väldigt snällt av dig:) NU ska jag dricka upp mitt te innan det blir för kallt.

Ha en underbar dag idag!

Memories

Oftast är det helt okej, eller det har blivit det med tiden för man vänjer sig men ibland när man ser kort, pratar om gamla minnen eller vissa uttryck, då kommer det tillbaka. Och ibland gör det riktigt ont. But I just pick upp the pieces and walk on by...


It makes a sound like thunder, it makes me feel like rain.
And like a fool who will never see the truth,
I keep thinking something's gonna change.

Onsdag!

Gokväll gokväll...
Ännu en dag av ledighet, eller ledig och ledig, man borde ju ha pluggat, eller i alla fall mer än vad jag gjort men men. Det får duga för idag, orkar kanske läsa något mer sen. Idag har jag även varit på styrelsemöte och sen skulle jag ha åkt och tränat, jag var till och med där men träningsvärken och orken sa emot, inte roligt att träna när det gör ont att ens skratta:) Så jag åkte hem och kollade bonde söker fru och sen heroes, börjar komma in i serien nu och den är himla bra! Snart åker sminket av och pyjamasen på och ett Gilmore Girls avsnitt och sen är jag redo för bingen.

Skola imorgon kl 8.30 så det gäller att vara pigg:) Är även kanelbullens dag så det blir att unna sig en sån imorgon på rasten, helst med lite oboy:) Nu kommer det lite kort på bl.a mig och lite annat smått och gott:)

           

  

Ovan är bilder på måndagens outfit, mitt pyssel med metallhjärtanen som blev guldiga, min nya skål med potpurri från IKEA och slutligen dagens träningsoutfit:)

Tisdag

Idag är man ledig och det är meningen att man ska plugga. Har väl läst ca 15 sidor idag, har bestämt att jag ska läsa 35 så det är lite granna kvar. Har även hunnit med en sväng till IKEA med Adler och handlat lite galgar, skålar & så vidare. Mitt pyssel från igår blev ganska så fint och med en ny skål på soffbordet så blev det lite mysigare här hemma i lyan:) Nu borde jag faktiskt försöka läsa lite till, 1900-talet i Sverige är sååååå tråkigt.

Måndag

Gokväll i stugorna!
Hade kursintro idag på delkurs 2 i GRUS. Verkar vara sjukt mkt och göra faktiskt men det ska nog gå, kom i en helt okej grupp så det känns skönt. Efter det åkte jag hem och somnade i soffan. Var helt slut. Har även varit en sväng på Maxi med Adler och handlat lite och sen efter det så pysslade jag lite och det blev faktiskt ganska fint. Kommer nog bilder imorgon när jag är piggare. Ska nog alldeles strax knyta mig och försöka få en normal dygnsrytm.

Gonatt allihopa!

Bilder på lägenheten:)

Nu när min lägenhet är nystädad och fin så tänkte jag passa på att lägga upp lite kort. Är inte ofta den är så här fin:) Borde egentligen sova men kroppen har vant sig vid att vara uppe vid den här tiden. Illa illa. Men nu lite kort!

        

        

Och slutligen en bild därifrån det mesta av mitt bloggande och surfande sker! NU måste jag fasen hoppa i bingen. Sov så gott allihopa!

image460