Fredag!

Ska alldeles strax sticka iväg till stan och fixa lite saker. Ska även inom Tanya och få lite strumpbyxor! Tack sötnöt!:) Fick en chock imorse och det känns fortfarande lite i magen men förhoppningsvis så ordnar det sig, det gör det alltid på något sätt, men jag måste verkligen skärpa mig nu. Det funkar inte att hålla på så här...

Aja nu blir det stan och sen är det fest ikväll, borde egentligen inte men jag behöver komma ut...

En snabbis

Ja jag tänkte blogga en snabbis innan jag ska slänga mig i soffan och försöka somna till TV´n. Idag har varit en hektiskt dag, precis som igår. Dagen har innehållit grupparbete, sittande på expen med Jessica och sen 3 timmar i domkyrkan med klassen. Och sen hem och tvätta så man har lite partykläder imorgon. Outfiten har dock varit bestämd sen i tisdags:)

Igår var det som sagt jobb på puben och nu har jag tjänat ihop till mitt minivip, så gött med 3 månaders gratisinträde till kåren! Kan man gå ut även om man är fattig;)

Vill passa på att hälsa till min familj som nyligen börjat läsa min blogg. Lämna gärna ett spår så jag vet när ni läser!

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla seinfeld! Imorgon är det äntligen fredag...men Emma kommer vara saknad...

Gonatt!

Apologize...

Denna låten hade jag kunnat skriva...varenda ord stämmer:


I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..

That it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But that's nothing new

I loved you with a fire red, now it's turning blue
And you say
Sorry like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize,
I said it's too late to apologize, 

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
...

Näe det e dags att gå vidare nu känner jag. Får ta ett steg i taget. Trodde aldrig det skulle vara så svårt dock. Eller att jag fortfarande skulle bli så ledsen. Men nu är det nock! Det måste det vara...

Vill skänka en stor tanke till världens bästa Jenny. Är så ledsen för din skull vännen och jag är bara ett samtal bort, alltid!

Tillbaka igen

Ja så var man tillbaka i Kalmar igen, blev inget bloggande i helgen men det är inte så lätt när man har en lillasyster som är gift med datorn;) Dagarna hemma har i alla fall varit jättemysiga och välbehövliga! Behövde komma hem och träffa min familj och min älskade penta!

Helgen har bestått av shopping, sushi, mys med mamma & co, simning med lillasyster och mys i Hyllinge med familj nummer 2, utgång med min penta och söndagsmiddag med mormor och lille kusinen. Allting har varit hur bra som helst förrutom att det gick för fort. Har aldrig saknat att bo "hemma" så mkt som jag gör nu!

Gick upp klockan 06 för att packa och 09.36 gick tåget mot Kalmar, hade lektion idag mellan 14-17. Handlade om hur man kunde jobba med biblen i skolan och vi fick göra vår egen "minibibel". Gansa intressant. Sen kom snälla Adler och hämtade mig med all min packning. Väl hemma i lägenheten har jag inte gjort så mkt. Jennie kom över och kollade Prison Break och vi snackade massa skit! MYS! Bjöd in henne för ANDRA gången till luciamys den 13 december. Haha:)

Nu ska jag snart kolla Sex & The City och sen sova. Ska fixa naglarna kl 09.30 och sen blir det en sväng på stan, ska hitta min älskade kjol. Sen kommer höjdpunkten: Lussekattsbak med Jessica! Har längtat efter lussekatter ganska länge nu...

Samtalet med dig på msn innan var inte så himla givande, fattar inte alls hur du tänker och om du verkligen bara är ute efter att såra. Men jag kan ju säga att du lyckades. BIG TIME!

Är så glad att mina vänner är just  MINA!

Mot Skåne!

Ja alldeles strax så ska jag bege mig mot stationen och åka hem till mitt älskade Skåne och Ödåkra:) Ska bli superskönt att komma hem till familjen och bara mysa. Ska shoppa lite och självklart festa en sväng med. Åh jag längtar!

Bloggar nog mer ikväll skulle jag tro!

Lång dag

Så var exkursionen över. Duggade hela dagen och var dimmigt men det var helt okej ändå. Förrutom att man är helt slut, somnade i soffan direkt när jag kom hem:) Annars har det inte hänt så mkt, var en sväng och handlade med Adler och sen har jag kollat Betty och Hemmafruarna, tisdag är min bästa TV-kväll:)

Imorgon är det skola och sen grupparbete, har en underbar exkursionsrapport som ska skrivas. Sen blir det mys med Jennie och Emma. Vi ska baka och kolla fotboll!

Nu funderar jag på om jag ska synda lite...

Gonatt!



             


Exkursion

Nu drar vi till skogen GRUS!:)

Matsäcken är packad, raggsockorna på och kameran är självklart med!

Hörs ikväll!

I väntan på PB

Gokväll:)

Har varit lite bloggtorka de senaste dagarna men jag kan ge er en kort resumé:

Fredag: Bra dag, ledig. Rockbrud på kvällen och jobb på kåren:)

Lördag: Sväng på stan, för ung för Harrys, förfest med karaoke och fotboll, Palace, alldeles för överförfriskad, misstag och misstag. (Tack för att du är just du bejbi. Me loves you!)

Söndag: Minnesluckor och ångest. Tacos och hockey med Jenny och barnrumpefasoner.

Idag: Illamåendeattack, cykelkedja som hoppade av 2 gånger på väg till skolan, ganska intressant föreläsning, Maxi, hem, uttråkad till tusen, Lars Winnerbäck på repeat och Prison Break.

Imorgon: Exkursion 9-17!

Orkar faktiskt inte skriva så mkt mer plus att Prison Break börjar snart! Hörs förhoppningsvis imorgon efter

Damaged

Gomorron på er allihopa!

Har i och för sig varit uppe ett tag men är fortfarande astrött så jag ska alldeles strax lägga mig och vila lite mer. Vet inte riktigt vad det är med mig. Ska försöka städa lite till här i lägenheten och sen plugga är det tänkt. Ikväll så ska jag jobba på kåren vilket ska bli riktigt skoj, är rocktema med så det blir att se ut så, tack vare Jennie så kommer min outfit bli ashet;) Kan inte komma ihåg sist jag inte festade på en fredag men min ekonomi tillåter inte det så då är det bra att "jobba".

Nu ska jag slänga mig i soffan eller sängen och njuta av att det är fredag!

Bästa låten just nu - TLC Damaged

I know I'm kind of strange
To you sometimes
Don't always say
What's on my mind
You know that I've been hurt
By some guy
But I don't wanna mess up this time

And I really really really care
And I really really really want you
And I think I'm kinda scared
'Cause I don't want to lose you
If your really really really there
Then maybe you can hang through
I hope you understand
It's nothing to you

My heart's at a low
I'm so much to manage
I think you should know that
I've been damaged
I'm falling in love
There's one disadvantage
I think you should know that
I've been damaged

Gårdagen + idag

Ja jag bloggade ju aldrig när jag kom hem igår så jag passar på att göra det nu:) Kvällen igår var mysig, var hos Sheron och drack lite vin och lyssnade på Sahara Hotnights (såklart!) hela kvällen. Sen när alla begav sig mot Kåren så cyklade jag och Frida hem och vid ett stopp på OKQ8 så såg vi faktiskt Johan Glants. Lite småhäftigt faktiskt:)


Idag så har man varit igång hela dagen. Först grupparbete, sen hem en snabbis och äta, sen hämtade Emma upp mig så åkte vi till stan och flummade runt en massor men vi fick tag på det vi ville ha. Sen hem och hämta min fina overall och vid fyra så begav vi oss mot Tessan och Patrik. Väl där så hade vi lite mysmöte och åt pizza:) Cyklade sedan hem och bytte om till mjukiskläder och cyklade till Emma där vi mös med godis och TV. Begav mig hemåt vid 22-tiden och har städat och plockat lite här hemma.

Sitter nu med en kopp te och två morötter som jag ska äta till Sex & the city snart. Mysigt värre!

Fick fina sms innan som värmde något otroligt!:) Tack söta du, du gjorde mig jätteglad!

Någon annat som gör mig jätteglad är faktiskt lilla Emma, tycker det är mysigt när du är i Kalmar och att vi umgås och pratar så mkt som vi gör. Vi är fruktansvärt lika på vissa punkter och jag har så roligt med dig! Vem behöver killar när jag har sådana vänner som jag har?;)

Nu är det soffan som gäller, blev ett riktigt maratoninlägg nu:)

Nattinatt på er!


Iväg

Ja nu ska jag iväg på Sahara Hotnights förfest, dricka lite vin och sen så ska jag cykla hem när de andra beger sig till kåren:) Fattig flicka här vettu men det blir nog bra:)

Ha en bra kväll allihopa!


Closed off from love
I didn't need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen

And it's draining all of me
Oh they find it hard to believe
I'll be wearing these scars
For everyone to see

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

Sova middag...

Ska alldeles strax lägga mig på sängen och vila en stund, är faktiskt ganska så trött. Timmen i skolan gick bra och sen var det dags för rättegång. (Har det som uppgift i denna delkurs) och den varade bara en timme och var kanske inte så spännande som jag hade trott men vi lärde nog oss en hel del ändå. Jag som är väldigt godtrogen tyckte givetvis jättesynd om den åtalade trots att han med stor sannolikhet gjort det han var anklagad för.

Nu är man hemkommen och har käkat lunch och ska lägga mig i sängen med nya HM-katalogen och ICA-tidningen:)


Onsdagmorgon

Gomorron allihopa!:)

Sitter här med mitt morgonte och njuter. Snön är fortfarande kvar och det verkar nästan vara kallare idag än igår. Brrr...Tur att man satte in cykeln i förrådet så är den inte allt för kall.

Idag är det skola kl 9.00 men vi ska gå redan i pausen för kl 11-14.30 så ska hela studiegruppen på rättegång.
Har det som uppgift i denna kursen men det ska bli ganska spännande, har aldrig varit i en rättsal innan. Efter det så ska vi sammanställa våra intryck lite och sen är det bara raka vägen hem för att plugga lite till.

Näe nu ska jag fixa det sista här innan Frida kommer ner och knackar på:)

Ha en bra dag allihopa!

image472   image473

Tuesday Night

Sitter här framför datorn och slösurfar lite. Borde väl egentligen sova snart men är ganska så pigg fortfarande. Idag var som sagt i stan med Emma, hon köpte en jättesöt jacka och jag köpte 3 par örhängen för min värdecheck. Haha...Måste hålla lite i pengarna nu. Efter jag släppt av henne vid tåget så åkte jag till bibblan och pluggade, träffade delar ur the holy group och fick sitta med dom ett tag men större delen satt jag själv och pluggade och det är sjukt vad mycket man får gjort när man sitter på ett ställe där man inte blir distraherad av annat.

image470

Efter mina timmar i bibblan så cyklade jag hem i halv hagelstorm. Så roligt med snö och hagel, verkligen. Väl hemma så har jag mest slappat. Jenny kom förbi en sväng och kollade Ugly Betty samt lånade Lilla Genushäftet som hon behöver nu. Har varit väldigt duktig och hängt in all min tvätt och sorterat min garderob så nu ligger alla kläder som jag inte använder på ETT ställe och de jag använder på ETT ANNAT. Väldigt skönt. Har hittat en svart mysig klänning som jag ska ha imorgon:)

Nu ska jag antingen gå och lägga mig eller hoppa in i duschen.

Sov så gott allihopa!

image471

Mina fina örhängen från HM. Har de svarta på mig just nu och det är så fint så:)

Stan och plugg

image469

Nu ska jag borsta tänderna och sen cykla och möta upp Emma i stan och sen blir det plugg på stadsbibblan.

Hoppas ni alla har en bra dag!


Kalmar 13 nov kl 09.25

image468

Det här mötte mig när jag vaknade för en stund sedan. Helt sjukt. Var längesen jag kommer ihåg att det snöade så här tidigt. Har ju redan snöat här i Kalmar förresten men inte så här mkt.

Nu är det strax duschen och sen vid tolv ska jag möta upp Emma för att hålla henne sällskap i stan en timme.

NU frukost!

500:e inlägget

Ja det upptäckte jag precis att detta är mitt 500:e inlägg. Shit, har jag skrivit så mkt?:)

Idag var det som sagt morgonpromenad med Tessan, var en riktigt mysig sådan. Kalmar är vackert på morgonen. Sen var det frukost på kåren och sen en föreläsning. Efter den så har jag suttit och knåpat med medlemslistorna och det tar sin lilla tid, måste ju dubbelkolla allt men nu är det snart helt klart. Är även jobb på puben ikväll, nervöst! Ska dock ta och sova någon timme nu så jag e pigg och alert.

Näe om man skulle sova en sväng nu? Låter väldigt lockande:)

Onsdag

Ja eller onsdagen är snart slut:)

Har haft en bra dag idag, först skola och sen styrelsemöte, var ett långt men roligt möte ändå. Finns vissa som livar upp stämningen extra mkt;) Åkte sedan inom Maxi med Frida och handlade lite, handlade bland annat godis men jag har inte ens rört det. Duktigt värre, sparar nog det till fredag då det blir förfest a´la Emma & Josephine!

Imorgon är det uppgång innan kl 06. Hujeda mig säger jag bara. Morgonpromenad med Tessan och sen skola 8.30. Sen lite fix med medlemslistor och böcker som behövs till vårt arbete. Sen imorgon är det även jobb på puben, fick reda på innan att hela Karmagruppen har bokat in sig där så det blir en utmaning. Men det fixar vi!:)

Idag ja, idag så blev det ganska okej med det där med möjligheter, jag skyndar långsamt jag med. Känner att jag vinner mest på det. Men det är jobbigt och analyserna har gått varma här i kväll.

Nu ska jag kolla klart på Seinfeld och sen sova...

Önskar jag kunde få dig att må bättre gumman...<3

Idag...

...är det ONSDAG!:)

Denna dagen har jag behövt, äntligen! Antingen platt fall eller en möjlighet.

Who knows?


Nu ska jag fixa mig och sjunga med i Mikas låtar!:)



Kaos!

Sicken kväll...

Jag ångrar att jag inte åkte iväg, jag skulle inte ha skickat det där messet, är stolt för att jag stod på mig när jag nu fick höra det jag velat höra i ett helt år och för att jag inte gjorde saker bara för att vara snäll men som hade sårat mig mer än gjort mig glad. Har verkligen tusen tankar i huvudet som vägrar sluta cirkulera. Men jag har nog bestämt mig, vill hellre chansa på något som kan bli något bra än gå tillbaka i gamla hjulspår med misstankar, svartsjuka och osäkerhet. Det hade aldrig slutat bra, inte just nu i alla fall...

Wake up in the morning
Stumble on my life
Can't get no love without sacrifice
If anything should happen
I guess I wish you well
Mmm a little bit of heaven
But a little bit of hell

This is the hardest story that I've ever told.
No hope OR love OR glory
Happy ending's gone forever more

This is the way you left me
I'm not pretending
No hope, no love, no glory
No happy ending

This is the way that we love
Like its forever
Then live the rest of our life
But not together

Mkt att stå i..

Måndag: Skola 8.30-11.30
Mys med Emma

Tisdag: Fixa naglarna 10.00
Skola 13.00-16.00
Träning 19.00

Onsdag: Skola 13-16
Styrelsemöte 16.30-?

Torsdag: Morgonpromenad vid kåren 7.00
Skola 8.30 - 11.30
Jobba på puben 18.00-?

Fredag: LEDIG!

Utöver: Kurslitteratur som ska läsas
Fakta om Kalmar stadshus och rådhus ska hittas och sammanställas.
Helst nån träning till så jag kommer igång på riktigt.
Tvätta
Handla
Städa (ordentligt då)

Behöver jag nämna att fredag är efterlängtad?