Helgen i Lisch

Ja en liten uppdatering om helgen om ni är nyfikna?=)
 
Fredagen började med en tenta för att sen möta upp bror, äta en pizza, handla på systemet för att sätta oss på tåget vid 13-tiden. Öppnade en cider, solen sken och vi var på väg!:) Men i Nybro tog glädjen slut, signalfel och byte av tåg i Emmaboda och en försening på 2 timmar på 6 mil. Nästan lite imponerande:) Handlade på systemet på Emmaboda med...haha. Framme i Lisch var  vi i alla fall 2 timmar senare än tänkt och med lite mer alkohol i kroppen men skönt var det att vara framme och pussas lite:) Film hos Ekelund där även Jessica även var:)

Lördagen inleddes med en runda på stan där även bror var med. Inhandlades en liten klänning med och sen var det hem och ladda inför kvällens 25 års fest x3. Festen var väldigt lyckad och fin på alla sätt. God mat, trevligt folk och bra underhållning. Vissa gick lite för hårt in kanske och behövde lite vila under kvällen;) Näe det var kul att träffa nytt och gammalt folk.

Söndagen gick alldeles för fort och helt plötsligt satt jag och bror på tåget igen på väg hem. Lite sega, möra och nedstämda men vi var det tillsammans i alla fall;)

             

              

              

           


Ja denna veckan har börjat lite hårt men idag har jag fått mkt gjort så det känns lite bättre men annars är det tungt innan  man vänjer sig igen. Men tiden går j*vligt långsamt ibland....

Nu lite film i soffan och sen kanske bingen om nån timme? KARMA hela dagen imorgon med Jennie, tur att du är där i alla fall:)


This years love had better last
heaven knows it's high time
I've been waiting on my own too long

Kommentarer
Postat av: jennie

hahaha nää men du blir bror med dom :P

Postat av: Per

Ja, vi hade i alla fall varandra syster ;) tack för helgen, hade inte varit lika kul resa själv :)

2009-03-03 @ 21:43:16
URL: http://noreason.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback