Trög start!

Ja denna veckan började trögt, på jobbet imorse så bara kände jag hur musten rann ur mig totalt. Men en kort dag och underbara kollegor underlättade. 13.45 infann jag mig på vårdentralen och efter diverse undersökningar så hittades det väl inget större fel på min näsa, eller jo nåt fel är det men läkaren var lite diffus och hoppades på att kortisonnässpray ska hjälpa så nu blir även det till en daglig rutin...

Nu funderar jag på att krypa ner i sängen med Förskolans tidning samt en katalog från HM :)

Nattinatt!

100530

Sicken helg det har varit! Lugn men ändå så är man väldigt trött nu. Gårdagen bestod av Jessicahäng från 10-00.30. Vi var en runda på stan, spelade minigolf, käkade lyxiga baguetter och jordgubbar och kollade Eurovision. Väldigt mysigt! Dock så var man inte så pigg när klockan ringe imorse och kl 10.00 infann vi oss alla i kyrkan för att döpa lille Elton. Läste en liten bibelsnutt och det gick bra och sen så åkte vi till Botten och åt & drack till vi nästan sprack:) Väl hemma blev det en powernap för att sen fira J´s mamma på mors dag med lite grillad hamburgare och glass. Min fina mamma fick ett blomsterbud av mig, får ge henne en puss & kram på fredag! :)

Känner verkligen mig sprickfärdig på matfronten och behöver nog inte äta förrän på onsdag :) Nu blir det lite slökollande på Bridget Jones och sen sluts nog det två små gröna...

Hoppas ni alla haft en toppenbra helg!

100528

Fredag och full fart mot helgen! Jobbar 10.15-17 och sen är det fredagsmys. Solen skiner från en klarblå himmel så det kan knappast bli bättre!



Trevlig fredag allihopa!


100527

Inleder dagen med en riktigt god frukost :)



Nu ska det betalas räkningar och sen så ska jag iväg och handla och tanka!:)


Lycka stavas med två L!

Jepp imorgon smäller det! Ledighet och löning, men lönen räcker ungefär lika långt som vanligt. Det blir snart ändring på det (får man hoppas) då jag går upp i tjänst om ca en månad! Känns fantastiskt skönt plus att jag har jobb fram till årsskiftet åtminstone:)

Imorgon ska det handlas, tankas och fixa lite annat smått och gott. Men det som står allra först på listan är att sova tills jag vaknar!

100526

Onsdag...dagen innan löning och ledig dag. Me like!:) Idag är det jobb till 16 och sen hoppas jag på en promenix med J och lite onsdagsmys...

Trevlig onsdag allihopa!

Just nu


Lite mjölk och nya chokladen med passionsfrukt. Att det är veckans bästa TV-kväll
är inte heller fel! :)


100525

Gomorron!

Är lite morgontrött då min enda sovmorgon försvann pga hantverkare som ska komma idag mellan 07-16. Är redan färdig så jag ska bara äta upp frullen och sen drar jag till jobbet. Gårdagen bjöd på dopsamtal och sen blev det en liten brännbollsturnering på kvällen som avslutades med picknick. Väldans trevligt!

Idag ska vi fira en kollega på jobbet som fyller 35 så jag ska INTE glömma och ta med mig blomman!





Trevlig tisdag!


100524

Nu drar vi snart och jobbar lite:) Efter jobbet ska vi träffa prästen och gå igenom stundande dop, lite nervös är man allt, inte varje dag man blir gudmor!


Såhär ser man ut idag...

Trevlig måndag allihopa!


100523

Söndag och en ny design! Väldigt amatörmässig och jag önskar nog att jag kunde bättre men men...lite gladare och mer somrig än innan :)

Nu vankas det pizzarester från igår!

100522

En dag i bilder 




En cykeltur i det fina kvällsvädret



Lördagslunch :)



Kvällsmat



Lördagsmys!


Mycket matbilder idag...Nu blir det snart bingen då det vankas dop imorgon. Hoppas alla haft en mysig lördag!


100514





Och på dagen 25 år sen jag kom till världen! HURRA för mig!:)


100513

Kristi Himmelfärdsdag och min sista dag som 24-åring! Tur att J alltid är minst ett år äldre som man alltid kan känna sig lite ung:)

Hade lite kalas med smörgåstårta igår med J´s familj och fick jättefina presenter, TACK! Har nu på morgonen beställt två klänningar från Nelly som jag hoppas är fina. Två dop stundar som det kan behövas fina klänningar till :)

Idag blir det nog mest slapp, ska snart hoppa in i duschen och sen ska nog jag & Sandra iväg och handla lite inför helgens galej:) Inte helt otippat att det blir en grillad korv hos J´s kusin ikväll...


Trevlig dag allihopa! :)