I´m alive...

Lite dåligt bloggande av mig men först var det för mkt jobb och sen när jag varit lite ledig (äntligen!) så passade jag på att njuta av det så mkt som möjligt.

Idag blir det bad i Bjuv med de små...försöka få en liten bränna i alla fall...hade en ganska så hyfsad när jag lämnade Kalmar men den är ju då helt borta...Ska bli helt lovely i alla fall. Imorgon blir det jobb igen...men men that´s life:)

Nu...mot badet!:)

Bedtime

Jepp...blir nog ett avsnitt av SATC till. Sen är det bingen....jobb imorgon. Men bara två dagar kvar sen får jag nog äntligen sova ut:) HBG-festivalen är i full gång men idag orkade jag inte. Blir lite partaj imorgon kväll men är ju jobb 08.00 på söndag så det får bli relativt lugnt...

Har varit lite busig men var tvungen att dämpa min ångest lite....alla dessa tankar gör mig tokig!

Ge mig måndag nu!



Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut...

Changing plans...

Ja läget har ändrats lite på jobbfronten...ska fortfarande jobba ända till söndag men på hotellet igen. Fick nog av det andra och sa ifrån och det krävdes att man fick gå dit för svara i telefon eller ringa upp var tydligen för svårt. Men nu är det gjort och det känns hur skönt som helst...Behandlar man folk så här så ska det fasen kännas när de försvinner och det gör det nog två dagar innan årets happening i Helsingborg!

Så nu blir det jobb på hotellet igen...fler timmar så nu känns det lönt att gå till jobbet och KUL! Börjar ljusna lite nu. Varit för mkt tråkigheter på kort tid så skönt att något har ordnat sig:)

Nu ikväll så är det TV´n som gäller...trodde Morden i Midsomer började som vanligt men tydligen inte. Så jag funderar på att kolla lite SATC så länge...Kanske ta en bit mörk choklad...det e jag fanemed värd idag!

Snart bara 3 veckor till Kalmar med....lovely!:)


New week

Yes och sju härliga arbetsdagar framför mig. Efter imorgon har jag i alla fall gjort mer än hälften, alltid nåt! Dagen har bestått av jobb. Nu är hotelljobbet slut på en vecka i alla fall så nu slipper man fixa sig och vara fin på jobbet. Nu blir det mina fina beiga arbetströjor med båtens namn och håret i en slarvig tofs. Men ska bli härligt att kunna göra allting i sin egen takt igen även om man inte direkt går och drar benen efter sig:)

Festivalvecka denna vecka med så mellan torsdag och lördag kommer Helsingborg förvandlas till ett ställe fyllt med artister, marknader, öltält och nöjesfält. Ser verkligen inte fram emot denna helg av många anledningar, mkt folk, mkt mer att göra på jobbet och allmänt kaos. Men den största anledningen behåller jag för mig själv. Blir en liten runda på fredagskvällen och kanske en trip på dagtid men sen räcker det. Ge mig v. 31 direkt istället! Eller så kan vi hoppa alla veckor fram till Kalmar igen...

Aja lite mer SATC nu sen bingen. Jobbet väntar 07.00 imorgon. Money, money, money....always funny sägs det:)



And I wanted to be all you need...

Lördagskväll

Ja min kväll har bestått av fixande av fötter med nagellack och hela köret, rakat benen och gjort fruktsallad och matat av SATC-avsnitt på löpande band. Nu börjar ögonen bli tunga så en snabb dusch innan bingen...Tyckte jag hörde åska nu med...kunde  nästan anat det:)

Nattinatt på er allhopa!

All work...

...and no play! Jepp så är det just nu...är inne i ett jobbstim som sträcker sig ända fram till den 27 juli och efter det hoppas jag på lite lediga dagar i alla fall.

Fest i Kalmar idag, några av mina favoriter är där och jag skulle nästan ge min högra fot för att vara där som det egentligen varit tänkt. Men om några veckor är jag där för att stanna länge så det är bara att bita ihop!

Min kväll kommer spenderas framför TV:n med fruktsallad, SATC och sen nån film tror jag. Jobb 07.00 imorgon så det blir bingen tidigt ikväll...igen.

Någon som tycker jag låter lite bitter?

Till mina stjärnor i Kalmar: Festa och ha riktigt kul ikväll, ska komma ihåg att sätta mobilen på ljudlös så jag slipper fyllesamtal...men bara för i natt;) Saknar er! <3

Snart så...

Har jag lyckats hålla mig vaken till 21 och tror nog jag ska klara mig till 22 innan jag med glädje hoppar ner i bingen:) Fikade med André på Väla innan, varsin Iced Chai Latte blev det och sen pyttelite shopping, köpte en söt liten svart partyväska för 99:-. Har faktiskt letat länge efter en billig så det var lika bra att slå till. Men nu ska jag hålla hårt i mina sista slantar!

Imorgon ska jag även börja på riktigt med att ta hand om mig och sluta med alla fula ovanor jag har, en är redan borta men nu ska de andra bort med. Ska därför avsluta den här sista kvällen innan allting drar igång med bland det bästa jag vet i matväg: Oboy och en lussekatt! Sen är det projekt Healthy som gäller, och denna gången ska det fasen gå. Har fått motivation från alla möjliga håll och min vilja att hålla mig frisk och sund är starkare än nånsin:)

Nu blir det lussekatt med Oboy och fix med hår och sen bingen tror jag...

Gonatt!

Hur ska jag...

...orka hålla mig vaken och inte somna före kl 21 ikväll? Har inte hunnit med min obligatoriska powernap idag så det blir tufft! Men tänkte fylla tiden med en fika (något drickbart eftersom jag är proppmätt) på Väla med min penta och sen en dusch. Då ska det nog vara möjligt att hålla sig vaken nån timme:)

Jobb idag, började 07.00 och sen blev det fika med Veronica från jobbet, ska ju vara kattvakt åt hennes katter när hon gottar sig i Grekland. Fikade hemma hos henne i hennes jättefina lägenhet så det ska nog bli alldeles kalas att bo där i 10 dagar:)

Näe nu ska jag ta mitt skabbiga jag och kila upp på Väla och möta min älskade penta!:)



In the bedroom...

Så hette filmen jag precis såg och den var helt okej, lite sorglig så det blev självklart några tårar. Inget oväntat när det gäller mig eller vad säger ni?:)

Imorgon blir det jobb, börjar sju imorgon så det blir bingen väldigt snart känner jag. Sen blir det fika med en från jobbet samt kolla in hennes lägenhet och katter som jag ska passa i början av aug. Väldigt nice med lägenhet i stan och med promenadavstånd till jobben:) Sen så har jag ju trevliga "grannar" så det kommer bli kalas;)

Ska nog lyssna på lite Brolle nu innan det blir bingen:)

Nattinatt!

Rastlös

Ja det är väl konstigt när man jobbar så många dagar som jag gör att man ändå kan bli rastlös? Sitter här nu och vet inte riktigt vad jag ska göra av min tid. Måste betyda att jag är rustad för att jobba mkt helt enkelt:) Men de här 13 dagarna med jobb i rad kommer nog sätta sina spår och rastlösheten kommer nog försvinna den med. Annars så saknar jag Kalmar något så fruktansvärt. Längtar dit för när jag väl är där så betyder det inget mer jobb och en massa pengar på kontot!:)

Tog tag i en sak som jag dragit mig för att göra och det känns väldigt bra att det är gjort nu...Nu kanske man kan få lite ro att somna på nätterna i någorlunda rimlig tid.

Nu ska jag försöka aktivera mig här på något sätt innan jag blir knäpp!



Don't let me get me
I'm my own worst enemy
It's bad when you annoy yourself, so irritating
Don't wanna be my friend no more
I wanna be somebody else

Muchos work!


 


Ja mina övriga lediga dagar kan jag glömma nu för jag är uppskriven på jobb alla dagar fram tills den 27 juli. Bra för plånboken men inte för sömnen och sociala livet. Är ju näst intill ett vrak på eftermiddarna så jag har anammat mig den spanska livstilen med siesta:)

Vaknade för en stund sen från min powernap och om ungefär en timme blir det mat och häng med Mackisen på Väla. Fick in lite lön idag på kontot med, aldrig fel så nu ska jag nog klara mig till den 25:e ganska så hyfsat...

Nu sitter jag och youtubar Brolle Jr med Det är hon...Helt fantastisk tycker jag den är, skulle jag gifta mig nu nån gång snart så skulle jag verkligen vilja att den spelades då.

Näe nu blir det SATC och göra ve sig lite...

Hard work work

Haha min ledighet varade i en dag och sen blev det jobb igen. Men ganska soft dag 07-12 så jag ska inte klaga, alla pengar behövs verkligen om resten av sommaren/hösten ska bli som jag vill:)

Funderar på om jag ska powernapa nu eller kolla ett SATC-avsnitt (har börjat om) och ta mig en lussekatt med kall oboy?:) Dagens I-landsproblem känner jag...Blir nog ett SATC-avsnitt och sen powernap! Ska träffa Mackisen som jag inte träffat på år och dar, undrar om det ens var förra sommaren? Ska bli riktigt najs i alla fall. Och sen så är det fotboll ikväll HIF-AIK. Helt lagom dag känner jag!:)

Nu...mot soffan!

The future

Pratade med Emma innan i tele ett bra tag och då smög sig det där ordet in, det ordet som jag försökt skjuta fram så mkt...framtiden. Tiden efter högskolan. Den är inte så fasligt långt borta nu. Den 16 januari tar jag examen och sen blir det nog en termin till som jag kan leka av mig på... Men sen då? Då är det dags för ett riktigt jobb, en riktig lägenhet och vuxenpoäng så det står härliga till. Och vet ni vad? Idag för första gången så kändes det inte som om himlen skulle trilla ner på mig den dagen jag lämnar studentlivet för så länge de viktigaste människorna fortfarande finns kvar så klarar jag mig. Det är ju trots allt dessa underbara människor som gjort högskoletiden till den fantastiska tid den varit och fortfarande är ett tag till. Så allting känns inte lika skrämmande längre. Hoppas den känslan stannar kvar....

Men nu ska jag skjuta lite till på det ordet och bara leva i nuet, har halva sommaren kvar som består av jobb och underbara kompisar här i Skåne och sen underbara veckor i Kalmar med de som har kommit att bli min "familj" när familjen i Skåne är 35 mil bort. Ni vet nog vilka ni är:) NI är mina stora kärlekar <3


We are family, I got all my sisters with me...

         


I´m free...

Från jobbet på S för en vecka i alla fall, blir kanske lite hotelljobb i slutet av veckan men då är man utvilad i alla fall:) Man kan ju hoppas i alla fall!

Konsert i torsdags på Sofiero...kommer uppdatering imorgon när jag vaknat och har en massa ledig tid:) Nu ska jag nog borsta gaddarna och krypa ner i soffan och kolla ett SATC-avsnitt innan bingen!:)

Nattinatt!



You and I got something
But it's all and then it's nothing to me,
And I got my defenses
When it comes to your intentions for me



Tråkigt värre...

Är rastlös som tusan just nu. Kunde inte låta bli min powernap idag heller. Haha snacka om dålig självdiciplin. Men imorgon kommer den behövas eftersom det är Lasse på Sofiero och för att orka upp och jobba 06.00 dagen efter så krävs lite extra sovtimmar:) Måste lyssna lite Lasse innan konserten imorgon. Har enbart spelat Bruce i över en vecka nu. Tröttnar jag inte snart? Tveksamt:)

Näe om man skulle kolla lite SATC? Är så sugen på rostade mackor med ost och kall oboy:)

Nattinatt allesammans!


Once I thought I knew
Everything I needed to know about you...

GBG 4/7-5/7

Nu kommer Göteborgsvistelsen...

Dagen började med uppstigning 04.45 för att jobba mellan 06-12. Hem en snabbis och hämta packningen och fixa lite innan vi styrde Toyotan mot Göteborg. Kom fram halv fyra efter lite om och hem till vårt fina hotell. First Hotel G hette det, fyrstjärningt och allt!



På hotellet så blev det lite fördrinkar både på hotellrummet och i hotellets bar innan vi mötte upp mammas kompis med familj. Då gick vi vidare längs Avenyn för  att hitta någonstans och äta och det var inte lätt  i en stad som både har Bruce Springsteen och Partille Cup men vi lyckades till sist. Hela stan bubblade av Bruce Springsteen och det var hans musik på varje restaurang och folk i T-shirts och bandanas passerade oss hela tiden. Vid halv nio var vi framme vid Ullevi där jag och syrran fick varsin tröja av mamma & Håkan och sen letade vi upp våra plaster...


               

                

               



Lite innan 21 entrade Bruce scenen med sitt band och rockade verkligen loss under de nästan 3 timmar som konserten varade. Började med Born In The Usa dagen till ära. Showen var helt fantastisk och det var ömsom tårar och skratt. För det mesta stod jag bara med ett leende på läpparna och kunde knappt fatta vart jag var. En av de bästa upplevelserna någonsin! 58 000 människor kan ju inte ha fel!:)

              

               


Efter konserten drog vi oss hemåt och en säng har aldrig varit mer efterlängtad och vid 02.00 så slöt sig de små gröna. Upp vid nio för att äta en helt fantastisk frukostbuffé och sen begav vi oss hemåt mot kära Skåneland. Inte utan en massa kvällstidningar fyllda med konsertsnack:)

 

3 down...

5 to go!

Arbetsdagar då...även om det var sjukt tufft på jobbet idag, mkt och göra och väldigt varmt så trivs jag. ÄNTLIGEN! Kan ju jobbet utantill vid det här laget, borde väl vara så när det är min 4:e sommar där:) Efter jobb så mötte jag upp André för att käka lite sushi....mysigt värre. As always!

Sen hem och jag försökte verkligen låta bli min powernap idag men det gick inte, så får hoppas jag somnar tidigare i natt än igår i alla fall...

Är snart Allsång och sen så ska jag kanske försöka mig på Morden i Midsomer eftersom de flesta säger att det är kanonbra.... Blir ett SATC-avsnitt nu och sen ner och skiva lite melon till TV-kvällen:)

Bruce-inlägget kommer...men en sån fantastisk upplevelse kräver mkt tid och ork... Något och göra imorgon istället för en powernap?



I'm out,
I'm closing a chapter


Jobbevecka

Ja denna jobbveckan inleddes egentligen med jobb igår på hotellet och håller på ända fram tills söndag sen är det förhoppningsvis lite ledigt:) Jobbade själv på S idag och det gick riktigt bra och sen så hade vi möte och det kändes riktigt bra! Så nu får jag ansvar för S varannan vecka vilket innebär fler timmar och mer pengar. Får hoppas det inte kör ihop sig för mkt med hotellet bara...Står som stand-by alla dagar utom fredag denna vecka.

Annars så har jag inte hittat på mkt vettigt idag. Sovit och kollat på det åsk- och blixtväder som bestämde sig för att härja här över Ödåkra i över en timme. Träffade min penta en sväng innan med. Tomt utan honom här...blir sushi imorgon i alla fall!:)

Kommer skriva om den alldeles fantastiska resan till GBG och Bruce imorgon tror jag när jag är piggare. Uppstigning kl 05.00 imorgon så det blir bingen alldeles strax!

Nattinatt allihopa!



I got my finger on the trigger
But I don't know who to trust
When I look into your eyes
There's just devils and dust


Halvtid...

I matchen mellan HIF-GAIS och just nu ser det lovande ut....1-0!:) Efter matchen blir det sängdags för det är uppstigning 04.45 och jobb 06.00 innan det bär av mot GBG och Bruce Springsteen...Imorgon vid denna tiden så är vi inne på Ullevi, förväntansfulla och glada som få!:)

Har haft en kanondag, fika med Jenny och Suss och sen bad och sol på Gröningen med sistnämnda...smed även lite planer på Lasse-konserten som är nästa vecka...Kommer bli superbra det med!

Näe nu är det ner till fotbollen igen...snart andra halvlek. Hörs antagligen inte förrän på lördag när Bruce och GBG är över...


These ARE better days!

God morgon!

Lika fint väder idag igen...Me like!:) Tänkte hoppa i bikinin och hoppa ut i solen om ungefär en timme. Blir frulle och två SATC-avsnitt tror jag innan...Nu har man börjat ladda för GBG och Bruce Springsteen imorgon. Nya skivan går just nu och kamerabatteriet laddas även om mamma och håkan säger att de kommer ta min kamera om jag försöker ta in den på Ullevi imorgon...får se hur jag gör där. Kan inte fatta att det är imorgon!! Så fort tiden har gått...helt sinnessjukt!

Nu måste jag ringa Tele2 och sen är det frulle!

Nattinatt

Ja det är alldeles strax dags för bingen. En dag i solen tar verkligen på krafterna:)
Hade det jättemysigt på stranden med André och Alexandra. År och dagar sen jag träffade henne så det var najs. Har annars bara haft en hemmakväll, lyssnat på Bruce och druckit lite vin. Har även hunnit med något avsnitt av Sex and the city...

Imorgon blir det lite sol ( om vädret håller i sig) fika med mina fina Ödåkragirls och sen lite mer sol. Sen inom jobb och hämta min semesterersättning! Har ju fortf en räkning och betala men sen blir det billiga nöjen så jag kan åka till Kalmar om 1½ vecka! Lasse är min enda utgift för han är ett måste:)

Nu blir det bingen med en ny bok tror jag. Vad vore sommaren utan all mysig sommarläsning man kan göra på stranden, i hängmattan och i sängen på de varma sommarkvällarna? Me like!

Nattinatt!



Utmanad...

Har blivit utmanad av Frida (kan inte länka så fint som alla andra så jag skiter i det) 5 små frågor som jag ska svara på.

1. Vad gjorde du för tio år sedan? Då var jag 13 år och hade sommarlov. Gjorde nog allt och inget med mina kompisar. Hängde nog mest med Jenny och Tanya då skulle jag tro.
2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag? Är ledig denna vecka så det finns nog inte 5 saker på min to do-list idag. Har varit på stranden och sen blir det dusch och städa rummet kanske. Kolla SATC är ett måste med!:)
3. Godis jag gillar? Surt, surt, surt och lite mer surt. Även Gott & Blandat är en favorit...
4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär? Åka till ställen i världen som jag inte sett, betala av CSN, ta körkort, köpa mig en fin bostadsrätt nånstans och jobba halvtid med något jag verkligen vill. Måste aktivera på något sätt ändå:)
5. Städer som jag bott i? Helsingborg (Ödåkra), Estepona (Spanien) och älskade Kalmar!

Nu ska jag utmana 5 personer: Jennie, Emma, Hilda, Kusin Marie och Emmy :)

God luck my friends!