Lycka stavas LEDIG!

Ja då var denna kursen slut...eller ja nästan. En summary ska in med men alla presentationer och redovisningar är gjorda. Presentationen idag gick kanske inte toppen men det är svårt när man inte är motiverad för fem öre. Har tänkt mkt på mitt blivande yrke nu dessa veckor och just nu kan jag inte tänka mig att jobba en enda dag som lärare och det gör ju att prestationerna blir därefter. Men nu är det slutspurt och bara hålla ut. Längtar efter att jobba i sommar utan att tänka, utan bara göra. Det behöver jag.

Dagen idag har annars varit helt okej, halva dagen spenderades ute på Lotsutskiken med god mat och efterätt och massa prat och lite skola. Blev sedan stan en sväng och sen hem och kasta frisbee med bror och Jennie. Var väldigt duktiga må jag säga:) Har kollat fotbollen med och nu är man hemma och bara är. Vill sova ungefär 3 veckor nu men imorgon ställs klockan på 10 så jag hinner städa och så innan Valborgsgalejet börjar. Ska bli sjukt kul faktiskt och sen på torsdag kommer det bästa: Min fina underbara André. Nu behöver jag dig här som kan peppa mig ska du veta. Denna helgen ska bli GULD!

Måste avsluta med att säga grattis till världens bästa huggorm, nämligen lillsyrran som blir hela 16 år idag! Fy sören vad tiden går fort. Hoppas du haft en underbar dag och du vet ju att presenten kommer med mig;)

Nu One Tree Hill och sen bingen!




Now I don't know how I feel, I don't know how I feel tonight
If I've fallen underneath the wheel, if I've lost or I've gained sight
I don't even know why, I don't know why I made this call
Or if any of this matters anymore after all




image561




Söndag...

Jepp och man är sjukt sliten efter denna helgen. Har blåmärken och träningsvärk på de konstigaste ställena men det har det nog varit värt:)

I fredags var det lasergame som sagt och avtackning för den gamla styrelsen. Lasergamet var sjukt rolig men jag är nog inte gjord för det. Skrek så fort jag blev träffad så ALLA visste ju vart jag var sen. Haha....Sen blev det middag i lokalen och lite alkohol och sen puben för lite mer. Kvällen avslutades på min uteplats med djupa diskussioner med Frida. Mysigt värre. Det är just sånt som gör att man aldrig vill bli "vuxen".

Gårdagen spenderades med Emma för det mesta. Vi gjorde stan och la oss i slottsparken med pastasallader och filtar. Så himla mysigt att bara vara:) Sedan var det ju den eftertraktade gatufesten och den blev hur rolig som helst faktiskt. Dans på gräsmattan utan skor, hissfest (som resulterade i att hissen stannade mellan två våningar), shots på pizzerian, shots på studentpuben och sen Kåren. Hade varit världens bästa kväll om den inte slutat så konstigt, utanför Kåren blev allting bara fel. Men det är en piss i Mississippi som man brukar säga:)

Idag så ska jag verkligen försöka ta det lugnt även om jag måste plugga och göra klart en sak till imorgon. Är även styrelsemöte kl 17.00. Men först ska jag hoppa in i duschen och försöka få mina fötter att vara mindre svarta;) Men allra allra först...lite youtube och Bruce...of course:)




She'll let you in her house
If you come knockin' late at night
She'll let you in her mouth
If the words you say are right
If you pay the price
She'll let you deep inside
But there's a secret garden she hides

Presentation

Ja imorgon är det förmodligen dags och även om jag är nervös som tusan så hade det varit skönt att få den gjord imorgon så man kan slappna av och ha helg på riktigt. Denna dagen har varit riktigt konstig. Sov inte en blund i natt, varken kroppen eller sinnet kom till ro. Så en powernap nu i eftermiddag var väldigt nödvändig. Missade presentationerna idag i skolan men hade aldrig orkat lyssna i sex timmar när man inte sovit någonting.

Har fixat med min presentation idag som jag hoppas tar 20 min. Lite svårt och avgöra det själv men det fixar sig nog, det brukar göra det.

Nu ska jag alldeles strax lyssna på Bruce igen och drömma mig bort. Biljetterna är uthämtade så nu är det for real!:) Kan fortfarande inte fatta det...Har "hittat" en massa nya låtar med lite hjälp som ska lyssnas in nu:)

Vill bara avsluta med att jag är så glad att jag har fina Emma i mitt liv. Hon kom över innan när jag behövde prata av mig och att bara kunna ligga så i min säng och känna att jag kan berätta ALLT för dig är underbart! På lördag ska det mysas för fullt med dig gullunge;)

Nu blir skön musik och sen bingen...så här trött har jag nog aldrig varit.



Now everyone dreams of a love lasting and true
But you and I know what this world can do
So let's make our steps clear that the other may see
And I'll wait for you
If I should fall behind
Wait for me

Bruce och jag

Ja jag kan knappt tro det! Men den 4 juli ska jag och syrran rocka loss till Mr Springsteen tillsammans med mamma och Håkan och typ 50 000 till! JAG ÄR SÅÅÅÅÅ GLAD!:) Helt sinnesjukt är det!

Näe nu måste jag försöka plugga lite....KFF-HIF ikväll med. Sicken dag det här är!:)


These ARE Better Days!

Fotboll och DHW

Ja just nu zappar jag emellan de två:) Just nu ligger Chelsea under mot Liverpool. Har aldrig tyckt om det laget. Kan bero på att Frida hejade på dom när vi var yngre och för att de alltid spöade mitt Leeds;)

Idag har man varit ledig. SKÖNT! Behövdes verkligen en dag utan plugg. Satt på expen en stund och spelade sedan discgolf med Johannes, Emma och Fia. Spelade dock bara sju "hål" för vissa blev lite tjuriga;)

Nu ikväll har man bara tagit det lugnt, eller jag har diskat, plockat undan och renbäddat. Tänt en massa ljus här hemma och druckit te och käkat choklad. Ibland behöver man skämma bort sig själv lite...

Imorgon är det en STOR dag. Världens bästa fotbollslag kommer nämligen till Kalmar. Okej, nu ljög jag kanske lite men för mig är dom nr 1. HIF kommer på besök och jag, Frida och Zander ska till Fredrikskans och kolla. Jag och Frida i HIF-mundering såklart. Kommer bli supernice. Sen ska man även få träffa på de holländska utbytesstudenterna. Spännande faktiskt...får öva lite engelska då...aldrig fel:)


Nu ska jag kolla på fotbollen eftersom DHW är slut och sen så ska jag krypa ner i bingen:)




It is time to face the truth,
I will never be with you...


Final countdown

Nu kommer veckan jag fruktat för....förstår inte hur jag ska orka. Speciellt inte när jag inte ens riktigt vet vad det är vi ska göra eller om jag har gjort rätt ens. Ont i magen, huvudvärk och näsblod nu precis signalerar om att detta inte kommer kännas eller gå bra. Vill inte göra det här...

Men det är väl bara att bita ihop...allting är förhoppningsvis över på fredag...

Jag har en liten vän...

Ja en alldeles speciell vän som jag lärde känna för mer än 10 år sedan på Elevens Val då denna person hävdade att han hamnat fel och bara sydde Kalle Kå djur hela terminen:) Satt mitt emot denna människa och vår första konversation handlade om vad de verkligen sjöng i en Spice Girls låt. Kort därefter flyttar vår familj och råkar bli granne med denna person.

De kommande åren spenderas mkt tid med denna fina kille och övriga grannar och minnerna är många och fina. Som vi har skrattat, gråtit, supit, shoppat, fikat, dansat, rest och mkt mer. Det finns nog ingen så fin som han och idag när jag läste hans blogg så insåg jag det ännu mer. Han tillhör eliten och förtjänar att få precis allt det han vill ha. I honom har jag funnit en vänskap få förunnat och i mitt hjärta har han alltid en plats:)

Jag älskar dig....Nu kan det gott bli maj så vi får skapa nya fina minnen:)

image560

Better In Time


Nya favvisen här med en av de bästa låtarna just nu:)

Självdisciplin?

Ja vart hittar man en sån?

Sjukt dåligt med sådant idag, får ta igen det imorgon. Men jag brukar ju alltid prestera bäst under press så why not liksom?

Presentation idag med Jessica, gick ju bra och så. Trots att hon verkade lite skeptisk till vårt tema men men, det gör väl inget med lite jul i april?;) Åkte hem till Emma sen där Johannes även var och hon bjöd på mat (as always)...Min lilla husfru;) Tur att du bara är borta två dagar nu, det räcker mer än väl...

HIF spelade idag och det har jag ingen mer kommentar över faktiskt...Får se till att vinna i Kalmar så man kan visa sig på gatorna;)

Imorgon blir det uppstigning tidigt för att plugga och tvätta. Måste bli klar med det här skitet nu så man kan fokusera på alla de andra miljoner saker man ska göra. Är trött på skolan nu. Nu vill jag bli klar med denna kurs och börja den sista på engelskan då alla andra klassisar är tillbaka med.

Har bokat in en hemresa runt allas födelsedagar (inklusive min). Längtar nåt oerhört efter ett "riktigt" kalas med familjen, längesen nu.

Lyssnar på Leona Lewis album...riktigt bra. Längesen jag tyckte så bra om en artist eller ett album. Rekommenderas varmt!

Nu är det Scrubs, Leona och sen bingen skulle jag tro!


Thought I couldnt live without you
its gonna hurt when it heals to
it'll all get better in time.
Even though I really love you
I´m gonna smile cause I deserve to
it'll all get better in time.

Nattankar...

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world?
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

Dagens skallrepeat



Denna låten går varm varje dag här hemma. Hur jag än gör så tröttnar jag aldrig. Måste sitta i generna:)

Morgonprommis!

Ja alldeles strax ska man ut och promenixa med Emma. Är sjukt trött men kommer bli pigg när man väl kommer ut:)

Igår så var jag hemma hos Emma och hjälpte henne med hennes "läxa" och sen så kollade vi på A beautiful mind och jag missade för mkt i början så jag hängde inte riktigt med så jag får nog se om den. Martin kom in med och satt och spelade gitarr med jag och Emma kollade TV.

Idag blir det förrutom promenix och sol, styrelsemöte kl 12 och sen en hel del plugg och framförallt STÄDNING. Jag vill knappt vara hemma som det ser ut nu.

Nu ska det prommas...gomorron allihopa!:)



Damn my situation and the games i have to play
with all the things caught in my mind
damn my education i can't find the words to say
about the things caught in my mind

and I wanna be there when you're coming down
and I wanna be there when you hit the ground

so don't go away

Dagens skallrepeat



Gillar orginalet med men den akustiska är som bomull för själen:)

Bakissöndag

Ja det kan man verkligen kalla den här dagen. Men huvudvärken börjar sakta släppa nu så jag känner mig nästan som människa. Har en grym träningsvärk med efter träningspasset igår. Har ont exakt överallt...Haha

Tjejfesten igår var jätterolig, lite lapplek och Singstar blev det med. Jag förlorade alla svenska låtar men vann de engelska, väldigt konstigt tycker jag men jag sätter väl tonerna bättre på engelska. Skönt att skolan kanske gett mig nåt då;) Efter det blev det Kåren och minnet är lite väl luddigt efter Absinten som visste vart den tog;) Men roligt hade jag!:)

Idag blir det väldigt lugnt, ska lyssna på HIF-Gefle nu klockan 15 och småpula lite här hemma:) Ikväll kommer äntligen Emma tillbaka igen. Ska bli skönt att få krama om henne lite:)

Näe nu ska jag fortsätta min bakissöndag med en massa vätska och lite fotboll strax!

Att jag aldrig, aldrig, aldrig, aldrig ska lära mig att ha lite självdisciplin. Jag blir så trött på mig själv ibland...



Turning circles time again
cut like a knife
If you love me got to know for sure
Cos it takes something more this time
than sweet sweet lies
before i open up my arms and fall
losing all control of every dream inside my soul
and when you kiss me on that midnight street
sweep me off my feet
singin ain't this life so sweet


Da Vinci and me

Ska alldeles strax hoppa ner i bingen med Da Vinci-koden. Nu är den riktigt spännande:) Har haft myskväll med Jennie och Per, kollat Talang och krängt chips och choklad. En alldeles lagom fredagkväll. Denna veckan har slitit så sjukt mkt på mig och nästa kommer inte bli nådig den heller. Hade ju inte tackat nej till lite VFU istället men men...

Imorgon blir det träning klockan 09.00 med Jennie. Denna gången SKA vi träna!:) Sen blir det utfrågning av de sökande till kårstyrelsen kl 14.00 och sen hem och locka Jennies hår inför tjejfesten hos Emmy. Ska bli sjukt roligt att festa med alla dom igen. Var ju inte igår direkt...

Näe lite mer Bruce och sen bingen...



Badlands, you gotta live it everyday
Let the broken hearts stand
As the price you've gotta pay
We'll keep pushin' till it's understood
and these badlands start treating us good

Biblioteksblogg

Jepp nu sitter man här i bibblan trots det fina vädret utanför. Finns inget som kan göra mig på så gott humör som solsken!:) Ska ner på stan senare och bara gå runt och mysa lite. Får njuta lite av att det faktiskt är helg trots att jag har sjukt mkt att göra.

Ikväll blir det väldigt lugnt, ska bara vara och kolla Talang tror jag och läsa i DaVincikoden.  Jag är antagligen en av de sista människorna på jorden som inte läst ut den och den SKA vara utläst tills filmen ska ses.

Imorgon blir det tjejfest hemma hos Emmy med temat (som kanske vi skapade:P) rosa. Rosévin är inhandlat och nu blir det ett rosa sidenband till outfiten. Blir kanon tror jag...

Näe nu blir det stan!:)



Du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren
Allting blir precis som man förväntar sig
Du är ett glashus, och jag är en sten
Men det är du som försöker se igenom mig

Bra dag det här

Trots att jag slog upp mina gröna redan 07.45 på min sovmorgon har denna dagen blivit väldigt bra:) Jessica kom hit vid en halv tio med frallor och vi kollade Våra bästa år. Tog sedan tag i plugget som gick sådär men så går det nog när man inte läser ALLA instruktioner. Hämtade sedan upp Jennie vid bibblan och gick till Maxi där man fick en bra överraskning på kontot. Tack mamma och Håkan!:)

Cyklade hem med medvind och bra musik i lurarna och nu väntar jag på Jessica så plugget för idag kan bli klart. En riktigt bra dag det här. Kanske skulle promenixa lite innan kvällen och ladda upp med massa bra musik? Alltid skönt att rensa huvudet där det alltid tänks för mkt:)



Yes I can make it now, the pain is gone
All of the bad feelings have disappeared
Here is the rainbow I've been prayin' for
It's gonna be a bright, bright
Sun-shiny day.





Sjukt lång dag

Ja denna dagen har nästan känts som en hel vecka. Men nu är det snart bingen och förhoppningsvis ett kapitel i Da Vinci koden innan ögonen faller ihop. Dagen kan sammanfattas med skola, plugg, fika, möte, promenad, fika och fotboll. Det är allt ni kommer att få om dagen.

Det börjar kännas lite bättre nu....äntligen!


Look to the past
And remember and smile.
And maybe tonight
I can breathe for awhile.
I'm not in the scene
I think I'm fallin' asleep
But then all that it means is
I'll always be dreaming of you.


Har glömt hur bra Blink 182 är...lite sånt och sen bingen....låter mumma:)

Orkar inte...

...plugga.

Ska slänga mig i soffan och hoppas att jag somnar och vaknar pigg och orkar plugga lite mer. Borde läsa Winnie the Pooh en gång i alla fall eftersom jag ska kunna den utantill imorgon 09.15.


Läs aldrig engelska!


image557


These are better days baby
Yeah there's better days shining through
These are better days baby
Better days with a girl like you
<3

Nästan färdig för idag

Ja nu är det bara tvätten kvar och Winnie the Pooh kapitlet i bingen som är kvar. Är så trött så jag nästan ser suddigt.fDagen har gått i pluggandets tecken. Hade en pluggpaus hos Emma som hade bakat en massa som vi fick smaka. Tack finaste!:) Sen blev det även en paus nu på kvällen då Jessica hade fribiljetter till Kalmar-Ljungskile. Älskar att gå på fotboll, stämningen där är oslagbar! Nu på kvällen blev det Prison Break, plugg och tvätt.

Helgen då? Jaa...den började och slutade dåligt och mittimellan hade jag ganska så skoj. Dock så var timmen på puben i fredags det roligaste på hela helgen. GRUS-festen var heller inte pjåkig;) Men summan av kardemumman är att man visst aldrig kan sluta förvånas över människor och deras handlingar men denna gången gjorde det ganska så ont. Men men...that´s life I guess.

Imorgon blir det förhoppningsvis väckning av Emma vid en halv sju och sen en långprommis ner till Frasses, ett stop på Nautilus för lite sol och sen hem igen. Resten av dan då? PLUGG såklart! En mysig lunch på thaibuffén ska också hinnas med. Aja...ska inte klaga. Älskar ju studentlivet egentligen och just nu är det skönt att ha så mkt att göra att man knappt hinner tänka.

Nu blir det lite TV, hemlis och sen en torr tvätt förhoppningsvis!

Nattinatt everyone!


Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.

Fest

Ja snart ska man bege sig mot casa de Tessan och fira henne lite:) Åt som sagt sushi innan idag och det var precis lika gott som innan:) Klackade även om mina skor så jag kommer vara riktigt farlig imorgon i min outfit;) Haha...


Speaking from experience
I know what you've been through
I know you're hurt
I have been hurt too
Love dies hard and life goes on
Only time will tell

When to hold on
When to let go
When to forget
And not let it show
When you reach out
I will be there
Love finds a way
When somebody cares
Enough to hold on


Jag hoppas på ett happy ending....

Sushi!

Ja idag är det äntligen dags för lite sushi igen. Jag och min sushivapendragare Frida tycker vi har gjort oss förtjänta av det idag!:) Ska även passa på att klacka om mina skor nere i stan.

Gårdagen var verkligen hur rolig som helst, lite och göra i början och sen lagom mkt i slutet. Men det bästa var när vi fick springa in och kolla på gymnasiediskot. Så himla kul. Så små alla var. Nu känner man sig verkligen vuxen!:) Fast det känns faktiskt helt okej...Haha

Ikväll är det födelsedagspartaj hemma hos Tessan. Ska ragga upp det lilla vin jag har kvar hemma hos Emma och dricka ikväll. Blir lugnt och när de andra går ut så går jag nog hem. Tänkte städa imorgon och locka håret i lugn och ro och lite sånt. Imorgon är det den efterlängtade GRUS-festen. Vi blir nog bara ett gäng brudar men det brukar nästan bli roligast så. Och sen självklart vår kära KÅR!:) Näe och på söndagen kommer belöningen för fastan....Pizza och en av Gudfaderfilmerna. Får nog börja med en tror jag:) Näe det här blir nice känner jag!:)

Nu lite mer sminkning och tedrickande!

Ha en underbar helg allihopa!


Little darling
The smiles returning to the faces
Little darling
It seems like years since it's been here

Here comes the sun...

Pluggisch

Har pluggat i nästan tre timmar och är nästan klar. Bara en fråga som jag inte fattade alls men den hoppas jag att Jessica har fattat:) Jag är trött på att plugga på det här sättet, svara på en massa (o)möjliga frågor, skicka in och diskutera och sen göra om det igen. Sååå segt, just nu är det så i alla fall.

Ska jobba på puben ikväll med och efter ikväll så har jag mitt fina VIP igen så man slipper betala på Kåren igen. Kommer bara betala på lördag så det kan jag leva med:)

Usch vad jag är trött...kanske borde sova lite?


Will you raise me up?
Will you help me down?
Will you help get me right out of this Godforsaken town?
Will you make it all a little less cold?

Långhelg!

Ja det får man väl allt säga att man har nu? Är lektionsfri till och med onsdag kl 09.15!:) Har dock lite att plugga men det ska jag ta tag i imorgon. Ska bara göra de frågor som ska skickas in då och kanske lite mer. Men vi får se...:)

Sitter med datorn i knäet och har TV´n på i bakgrunden. Käkar lite chips med. Denna veckan har inte börjat bra om man ska räkna nyttigt men morgondagen inleds med en morgonprommis med fina Emma. Sen en liten biltur för att lämna av lite CV med. För Emmas skull då. Jag har ju mitt fina jobb hemma i HBG, men ett jobb i Kalmar hade inte suttit fel heller. Speciellt inte nu när min vapendragare ska flytta ifrån mig hemma:( Sommaren kommer definitivt bli mkt tråkigare utan dig next door.

Näe lite mer chips nu och sen bingen. Ska ju upp med tuppen, eller ja halv sju i alla fall!:)


Well, there's a bridge and there's a river
That I still must cross
As I'm going on my journey
Oh, I might be lost

And there's a road I have to follow
A place I have to go
But no one told me just how to get there
But when I get there I'll know
'Cause I'm taking it step by step


Lonesome Day

Ska alldeles strax hoppa i bingen med min underbara bok En god människa. Tråkigt att jag bara har två kapitel kvar men funderar på att ta upp Da Vinci-koden igen. Undrar om jag kommer ihåg något bara. Vi får väl se.

Imorgon är det plugg som gäller över msn med start från kl 09.00. Får väl gå upp lite tidigare så jag hinner duscha i alla fall.

Nattinatt allihopa!

And yes, you´re problably just a brilliant disguise,
turning out to be like everybody else.

Once bitten, twice shy. I won´t let myself be fooled
in this way twice.

VG!:)

Ja det lyckades man ro hem på grammatiktentan. Kan ju inte vara annat än nöjd då ju?:)

Skola idag mellan 9.15-15.00 och det var faktiskt ganska roligt emellanåt. Kommer bli ganska så mysigt att bara vara vi 8-9 och "leka" lite. Sen så får vi  ju ha Satish igen vilket också är kanon. Näe det här kommer bli lovande tror jag.

Ikväll har man druckit lite vin och har lite i glaset just nu. Ska strax ta med mig mitt vin till Emma och bjuda de andra med på lite. Hade en riktigt rolig bilfärd med billy och emma innan. Den tog typ aldrig slut men roligt hade vi!:)

Nu ska jag lyssna lite mer på Bruce, dricka lite vin och bara njuta!:)

P.S Kusin "Eva", du lyckades verkligen lura mig. Ringde till och med hem till mamma! Haha:)D.S


So tell me who I see
when I look in your eyes.
Is it you baby or is it just
a brilliant disguise?

Äntligen!

Ja äntligen så fungerar bloggen igen...har varit lite tomt nu i några dagar.

Får ju köra en liten snabb resumé av dessa dagar då:)

Fredagskvällen spenderades hemma hos Jennifer som fyllde år med god mat och roligt sällskap. Kvällen avslutades på Palace och sen gick jag och Zander hela vägen hema och filosoferade lite. Eller jag gjorde det i alla fall;) Gick bort och sov hos Emma sen.

I lördags mådde man lite sisådär så då tog man det ganska lugnt. Kvällen tillbringades med Jennie och kräftor! Så gott!:) Sminkade även henne senare såsom vi brukade göra när vi var yngre och jag blev helnöjd med resultatet! Efter hon hade gått så tvättade jag lite och sen fick jag diverse besök/nattgäster och halv sju kunde jag somna:) Men det gör jag om vilken stund som helst!

Söndagen blev inte så lång för mig med tanke på att man förlorade en timme och vaknade halv två. Rensade dock ut garderoben så nu har jag 2 stora påsar som ska skänkas till UFF. Kollade även Wallander på kvällen med Frida.

Gårdagen spenderades i bibblan med Jessica, i cirkus 7 timmar pluggade vi och sen styrelsemöte på det. Var lagom mör när man kom hem sen. Hade dock vissa saker som gjorde mig lite extra glad igår så det gick ändå:)

Idag är det skola mellan 9.15-15-00 och sen så ska man hem och plugga lite och sen bara försöka slappna av lite:)

Det var lite vad som hänt....

Nu blir det fortsatt sminkning, frulle och skola!:)

Ha en underbar dag idag och låt er inte luras allt för mkt:)