100426

Och dagen innan löning!:) ÄNTLIGEN!

Har inlett en ny arbetsvecka och det känns faktiskt bra, tråkigt att helgerna går liiiite för fort. Även denna vecka blir det heltid och det känns jättebra! Känns dock som om det ligger en liten förkylning i kroppen och väntar på att bryta ut. Nu ska jag nog krypa ner i bingen och kolla på Svenska Hollywoodfruar och sen sussa sött :)

100417

Löööööördag!

Väldigt härligt måste jag säga. Ikväll så blir det antagligen lite mat på Harrys och sen en runda till Krog och co för lite livemusik. Kameran ska med denna gången för jag MÅSTE bli bättre på att föreviga saker och ting. Nu blir det alldeles strax lite mat och sen så kan kvällen börja :)





100415

Tiden flyger iväg när man jobbar känns det som! Måste verkligen ta tag i både bloggen och ett och annat. Har haft stora funderingar på förändringar och tänker börja med mig själv. Har länge haft en känsla av att inte riktigt trivas med mig själv så nu så ska hälsan prioriteras. Vill ju trots allt känna mig så snygg och välmående som möjligt så nu ska det börjas röra på fläsket igen. Träningskläder är på ingång och snart ska Friskis & Svettis få sig ett besök här i Lisch. Har massa nya kläder på gång som jag gärna vill ska sitta snyggt ;)

Nu är det pepp som behövs och gärna en träningskamrat;) Någon som känner sig manad? :)


Idag blir det tvätt och städ och en powerwalk i de gamla slitna träningskläder jag har!


Trevlig torsdag allihopa!




Hoppas på en lite mer vältrimmad brutta på nästa semester :)