100330

Gokväll

Ska snart krypa ner i bingen och kolla lite på de desperata hemmafruarna innan ögonen slocknar :) Tillbaka på jobbet efter en 4-dagars helg (min första och sista) och jag trivs verkligen. Så skönt att känna så! Imorgon slutar jag tidigt så då ska jag passa på och handla en födelsedagspresent till min minsta syster som fyller år. På fredagmorgon styr jag kosan mot Skåne igen för lite påskfirande med min älskade familj!:)

Nu lite semesterdrömmande och sen sängen!

Thailand!

Nu har jag äntligen fått tummen ur och tänkte bjuda på lite bilder från vår underbara resa till Thailand! Man kan nog inte låta bli att bli lite kär och jag ska definitivt åka tillbaka!

































Ett litet smakprov då det tog mer än lång tid att ladda upp EN bild. Nu blir det frukost! :)







100329

Världens sämsta bloggare måste ju vara jag :) Men dessa två veckor har gått i raketfart sen jag började jobba och jag trivs fantastiskt bra, går på ett gammalt schema som är helt fantastiskt men jag ska inte klaga för mkt på mitt nya schema som börjar gälla efter påsk heller, har fort en heldag ledig!:)

Idag blir det alldeles strax lite frukost, lite fix och vikning av tvätt och sen tror jag att jag ska unna mig lite sushi till lunch och längta lite tills min karl kommer hem :)

100309

Och nu händer det grejer vill jag lova! Var igår på en anställningsintervju och senare på dagen så fick jag ett efterlängtat samtal om att vikariatet var mitt om jag ville ha det och det ville jag ju såklart! På måndag är mina arbetslösa dagar över för ett (förhoppningsvis) långt tag och det känns så skönt!

Blir till att slappa en massa nu innan måndag och jag ska leta upp min kamerasladd så bilder från Thailand och dylikt kan ta plats i datorn :)

KÖRKORT!



Nu jävlar får ni se upp på vägarna för nu får jag med köra där!:) Körde upp 08.15 och med lite saker att tänka på så fick jag ett godkänt och ingen kunde vara gladare än jag! Nu ska jag samla mod till att gå ut och sätta mig i bilen själv och köra en sväng!


100303

Och jag är förhoppningsvis tillbaka med bloggandet!:) Har hänt mkt sen sist, fantastisk resa till Thailand(kommer mer om det snart, jag LOVAR!) Kört bil väldigt intensivt och har snart min uppkörning plus anställningsintervju fyra mil bort samma dag som uppkörningen så klarar jag av att fixa uppkörningen, köra bil till Falköping och vara alert på intervju resten av dagen plus att köra hem så är det en bragd! Vill därför be alla vänliga att hålla en tumme för mig nu framöver för jag behöver det verkligen!

Nu körskolan och sen hem och börja förbereda inför kommande intervju.

Har ingen press på mig alls....nej då!