110124

Så har man inlett en ny arbetsvecka. Känns gött med två tidiga dagar i slutet av veckan och att man styr mot huvudstaden på fredag!:) Känner att jag är inne i lite av en formsvacka just nu med negativa tankar som tar över de positiva men det är bara att bita ihop och ta nya tag helt enkelt. Det blir bra till slut, på något sätt.

110122

Gomorron i stugorna!
Sitter här och försöker förstå varför man inte kan ha blankrader på blogg.se längre. All text bara åker ihop är man publicerar, om någon vänlig själ vet varför så kan ni väl kommentera eller nåt! Vaknade runt en kvart i åtta idag, blir ju så om man är dödstrött vid en halv elva en fredagkväll. Ikväll ska det ätas på Rymd med J´s familj och hoppas på förstaklassig mat eftersom priset var därefter.
Trevlig helg allihopa!

110106

Känns fortfarande märkligt och skriva 11 där i början, har inte riktigt vant mig vid nytt år tror jag. Idag har julen flyttat ut och även om det är skönt att alla tomtar och så är borta så saknar jag ljusstakarna och alla ljus. Köpte på mig lite innan när jag var och handla.

Har småfixat hela dagen och har precis läst igenom de bloggar jag brukar följa så nu tackar jag nog för mig och myser ner mig under täcket.
Gonatt alla fina där ute.

110103

Sitter och tinar lite i soffan efter en uppfriskande men kylig promenad med Sandra. Idag var första dagen på jobbet efter min julledighet. Det är skönt att komma igång igen då jag till slut faktiskt blev lite rastlös. Idag berättade jag även att jag ska sluta och börja jobba här i Lidköping, blev lite ledsna miner men de förstår att jag vill jobba i min hemkommun och är glada för min skull vilket känns otroligt skönt!

Så nu inleder jag mina sista två veckor ute i Broddetorp innan jag börjar i Stenhammar. Är otroligt glad att jag började där ute då jag fått betydligt mer kött på benen och lämnar faktiskt stället nu när jag trivs som bäst och med flaggan i topp!
Nu blir det Familjen Annorlunda och sen ska jag avsluta min bok i sängen...

Årskrönika 2010

Januari: Jag avslutade min nionde och sista termin på Högskolan i Kalmar och blev officiellt arbetslös. Den 23 drog jag och familjen till underbara Thailand i två veckor.
Februari: Kom hem runt den tionde och började då med körkortet som nog varit det mest ångestfyllda jag gjort och sökte alla jobb som fanns att söka.
Mars: Den fjärde mars tog jag äntligen KÖRKORTET och några dagar senare var jag på anställningsintervju på ett fantastiskt ställe och den 15 mars började jag att jobba!
April: Jobbade, körde hem till HBG helt själv för att fira påsk med familjen. Finaste lillasyster fyllde 18!
Maj: Jag och ett helt gäng tjejer samlades i Sthlm för att se Lady Gaga, hur bra som helst! Jag fyllde även ett fjärdedels sekel och blev firad. Jag och Sandra hade vår 50-årsfest och vi blev gudföräldrar till lille Elton.
Juni: Jag fick besök av finaste Emma och hade en jättemysig helg här med både fest och mys. Midsommar firades på ute på Läckö slott och inne i stan med grillning.
Juli: Hade min första betalda semester någonsin som inleddes i Gbg med hotell och finaste Lasse-konsert! Var även hemma i Ödåkra och sen hade jag  & J lånat en husbil i en vecka. Mys!
Augusti: Tillbaks på jobbet. Firade J´s svåger som fyllde ett helt sekel med hederlig fest ute på landet.
September: Kräftskiva ute i Källby där vi nog lyckades fånga sommarens sista värmande dagar.
Oktober: Jobbade mest och såg fram emot semester. Hade även Jessica på besök en helg. Besökte även Ullared lönehelgen. BIG mistake men med facit i hand en massa fynd gjorda!
November: Längtade mest till den 24 november då drömresan gick av staplen till fantastiska Mexico! Underbart lata dagar avslutade november och inledde december.
December: Landade bruna, fina och utvilade på Arlanda en kall fredagmorgon. Jobbade några dagar innan jul och nyårsfirandet började. Jul i Skåne och nyår i goda vänners sällskap här hemma på Rådagatan och ett tolvslag på torget.