Projekt storstädning!

Ja kvällen igår på puben var trevlig och lagom. Pubburgartallrik, två cider och en drink. Var hemma runt en halv elva så det var helt lagom:)

Idag är det projekt storstädning nu i 1½ timme framåt och sen blir det plugg i bibblan, as always...Men nu är vi snart halvvägs med det jobbigaste tror jag!

Näe dricka te nu och börja röja upp!:)

Ha en underbar torsdag allihopa!


image542

Puben ikväll!

Lillördag idag och efter starten på engelskan så kan lite mat på puben och en cider vara välförtjänt. Plus att man är ledig imorgon så man inte behöver gå upp allt för tidigt!:) Dock blir det plugg på bibblan vid 10 och sen på eftermiddagen får jag äntligen träffa emma igen och vi ska på besiktningen av hennes lägenhet och sen så är den HENNES! Ska bli helt fantastiskt att ha "Hej då teckning" här på heltid!

Nu ska jag tänka ut min outfit inför puben, ska vara lite uppklädd i alla fall:)

Ha en trevlig kväll allihopa!

image541

Helgen som gått!

Ja kära läsare, någon lugn fredag blev det definitivt inte, blev sjösjukan med god mat och sen puben med cider, öl och shots. Illa, illa men kul var det!:)

        

        


 

Lördagen blev inte mkt lugnare den med förfest i lokalen, sittning på kåren, mellanfest i lokalen och sen kåren!:) Sjukt rolig den med ett oväntat slut, nog sagt om det. Hahaha...


       

        

        



Idag har jag varit hos Jessica ungefär hela dagen och pluggat, fick en hel del gjort men det är mkt kvar, förstår inte riktigt hur timmarna ska räcka till men de gör det nog på något sätt!

Imorgon blir det sushi som belöning att jag klarade av sista tentan i GRUS och kan släppa det. Annars ska man upp med tuppen och tvätta och plugga, till bibblan efter sushin och plugga lite till och sen möte kl 17.00. Hujeda mig...

Nu blir det nog soffan en stund och kanske lite plugg idag för nu börjar jag bli ganska så pigg:)


FREDAG!

Ja dagen jag längtat efter hela veckan är äntligen här!:) Nu är det helg ända till onsdag för mig och det ska bli så skönt!:D Tenta igår och den gick faktiskt bra, eller lite mer än bara bra faktiskt och det har varit nollning hela veckan. Har nog aldrig haft en så här hektisk vecka faktiskt men jag tog mig igenom den och nu kan jag unna mig lite ledighet!:)

Har tagit tag i hemmet nu med faktiskt, diskat, plockat undan, betalat räkningar och handlat! Och ikväll efter nollningsaktiviteterna blir det mys med Jennie. Min tredje nyktra fredagskväll, börjar jag bli gammal må tro?;)
Haha näe då...

Nu ska jag slänga mig i soffan och njuta av att vara LEDIG!:D

Saknar...

Saknar "Hej då Teckning"!

image520

I´m alive...

Men det är knappt. Engelskan har börjat, mer att göra än vad jag trodde men även bättre än jag trodde så mamma du hade rätt. Som vanligt!;) Är även nollning nu vilket gör att man har ännu mindre tid att plugga och det är tenta på torsdag. Sedan att man är halvt mörbultad efter kön på Palace och något konstigt slag i ryggen igår, att alla min saker bestämmer sig för att sluta fungera eller försvinna, att jag försummar mina vänner och ändå inte hinner plugga så mkt som jag borde är saker som gör tillvaron extra härlig just nu.

Näe nu ska jag sova! Upp tidigt och plugga, vad annars?

Hockey!

Jepp...ska strax iväg på hockey med Adler. Riktigt nice så man gör något vettigt av denna dagen med. Kommer uppdatering om tentafesten (som verkligen var superkul) senare.


Näe off I go...

Let´s Get It On...

Nu smuttar man på första vinglaset och bara njuter. Maria från klassen är på väg hit och Jennie kommer nog också titta förbi så nu blir det lite förfest och sen så vid sju så bär det av mot Kattrumpan och klassfest. Den sista... Tråkigt som fan att skiljas från denna klass.

Näe nu är det fest som gäller!

Ha en trevlig kväll allihopa!

A miracle!

Andra fredagen då jag är hemma!:) Börjar bli en vana nu och det är faktiskt ganska skönt. Speciellt med tanke på nästa vecka, då blir det tufft!:) Kvällen har spenderats med Frida och Let´s Dance och sen kom Jonas och hjälpte mig lite med datorn. Fick även besök av Adler och vi satt och kollade Parlamentet och Robert Gustavsson på youtube. Världens bästa sida!

Har även tränat för första gången i år. Var väldigt tufft men det är skönt att vara igång igen!

Nu ska denna brutta borsta tänderna och bädda ner sig i soffan och kolla Scrubs tills jag somnar!

Nattinatt!

1 år kvar!

Just denna sekund så sitter det ett gäng lärarstudenter i Kalmar domkyrka och bara väntar på att få ta sin examen och blir lärare på riktigt. Om exakt ett år så är det JAG som sitter där och antagligen är lite nervös och pirrig. Är det då det riktigt livet börjar? Just nu känns det som om det är slutet eftersom jag trivs så bra med det jag gör just nu. Är inte redo för att bli vuxen på riktigt, ha ett 8-17 jobb varje dag osv. Så det är nog tur att jag har ett år kvar. Funderar ju även på att läsa en kurs efter jag tagit examen så jag slutar till sommaren egentligen. Men ändå...shit vad tiden har gått fort!

Nu ska jag dricka upp mitt te och vara glad att jag har ett helt år kvar!:) Men ett STORT grattis till alla lärarstudenter som tar sin examen idag! Idag är ER dag!:)

Ny design

Ja det var dags för det nu. Är ju faktiskt inte jul längre. Och självklart fick favvolåten vara med på ett hörn:)

Tentan igår ja...ja den gick väl sådär faktiskt. Hoppas att jag har klarat den men frågorna var verkligen kluriga men nu är den gjord i alla fall. Jag och Frida firade med sushi efteråt som bara var så sjukt  gott! Senare på kvällen så blev det puben med några klassisar och det var mysigt! Var dock duktig och tog bussen hem med Frida 23.17!

Dagen idag har nästan bara innehållt slappande. Har dock hunnit tvätta, åka på fyllnadsval och handla lite på Maxi. Nu sitter man med datorn i knäet och kollar handboll.

Imorgon ska jag hem till Jenny en sväng och kolla lite sminksaker. Jag längtar!:) Både efter att träffa Jenny och sminket. Sen blir det träning kl 16.00 och sen så är det ju Let´s Dance igen. Frida och Anna kommer nog ner. Jag är sugen på utgång och har blivit lovad en drink om jag går ut. Herr Z igen;) Haha...Vi får se. Näe nu är det full fokus på TV´n igen.

HEJA SVERIGE!

Tentadags!

Ja om ca 10 minuter cyklar jag & Frida mot tentasalen. Usch...känner mig både nervös och lugn eftersom alla böcker är med. Hur det än går så kommer det kännas otroligt skönt när den är över och belöningen blir SUSHI!:)
 
Håll en tumme eller två för mig!;)

Tuesday

Ja kan lika gärna passa på att blogga nu när jag ändå bara sitter och tråkar:) Kan dra en längre resumé av lördagen nu. Började med att  Emma skulle komma klockan 17 så vi kunde äta och sen fixa oss i ganska så lugn takt men icke så...Ringde Emma 17.25 och undrade vart hon var och då var hon hos Johannes så hon fick skynda sig hit och kom endast en halvtimme sen och vi hann precis äta innan Frida kom ner och sen trillade de in en efter en. Adler hade champagne med sig och jag hade bakat en tårta så det blev allt lite som ett födelsedagskalas! Hade asroligt här hemma och sen begav vi oss mot Palace där tiden alltid går sjukt fort och sen så blev det som sagt efterfest i Norrliden. Galet är nog ordet för hela kvällen! Var sjukt  roligt att träffa underbara Emma igen. Snart är det 1 feb!:)

De här två dagarna har det mest pluggats men nu har jag nog lagt ner det. Det jag inte kan nu kommer jag inte kunna imorgon och eftersom man får ha med sig alla böcker+anteckningar så känns det onödigt att läsa mer nu. Det får gå som det går helt enkelt. Resterande del av kvällen ska spenderas i soffan med Kanal 5. Blir nog lite mat till Vänner. Har handlat massa mat idag, älskar när kylen är full med mat!:)

Ha en trevlig kväll allihopa och tänk på mig mellan 08.00-12.00 imorgon så är ni gulliga!:)

OCH om någon har sett min fjärrkontroll så säg till:)


En snabbis...

Ja ett jättekort blogginlägg. Kommer en längre resumé imorgon tror jag när orken har kommit tillbaka! Sicken kväll igår, rolig förfest här hemma, galet på Palace och sen en sjuk efterfest i Norrliden... Haha comebacken till Kalmar gjordes på riktigt ska jag säga men ska det va så ska det!:)

Nu Hitta Nemo och en Chailatte, snart Stjärnorna på Slottet och sen bingen!

Ett stort tack till Jennie som följde efter mig ut och fick mig på bättre tankar. Ibland är det skönt när någon bara säger att de förstår och man vet att de gör det! Me <3 U!

Friday Night...

... och jag är hemma, och jag är nykter och har planer på att vara det hela kvällen!:) Har blivit bjuden på kålpudding av Frida och sen har vi kollat Let´s Dance här nere hos mig och så har jag pysslat lite. Så nu sitter man och lyssnar på musik och bara är. Väntar eventuellt besök när som helst och sen i natt så får jag en nattgäst hemkommandes från Sälen:)

Imorgon är det äntligen LÖRDAG!:) Får träffa mitt hjärta igen, nästan en månad sen nu. Helt sjukt! <3 Imorgon kommer bli så bra, först lite plugg (som kommer gå ganska bra när man inte är bakis) och sen hem och vänta in Emma & Lotta och sen så drar det igång ungefär!


Näe nu ska jag nog göra mig en chailatte till!



Kalmarit igen

Ja då var man i Kalmar igen och det börjar kännas riktigt bra nu. Lite hemlängtan igår men det blir bättre. Men jag glömde visst några kläder hemma mamma, så hittar du en vit kofta och en pyjamas med stjärnor på så är de mina!:)

Idag har man pluggat på bibblan, fick lite gjort men ska läsa lite till ikväll. Blir buddhism och liknande i bingen sen.  Imorgon är det plugg i bibblan igen och sen hem och städa ut julen, dock får mina stjärnor vara klar ett tag till, eller till söndag! Ska även förbereda lite inför lördag...hihi och mer säger jag inte;) Blir nog let´s dance med Fridis på kvällen och sen så sa Adler att han skulle göra ett nattligt besök så vi får ju se. Haha! Blir en nykter fredag och det vet jag inte hur längesen det var en sådan i Kalmar även om en viss herr Z försöker få mig på andra tankar;)

Näe nu lite Scrubs och sen buddhism i bingen...Nattinatt!


Chips, te och musik

Sitter och diggar till musiken i mina hörlurar. Har precis läst alla de kapitlen jag ska läsa idag. Men fy vad tråkigt och svårt. Usch.

Sitter med mitt kvällsro-te så jag ska bli trött och tar smulorna ur min chipspåse, inte lönt att lämna nåt;) Imorgon rullar tåget mot Kalmar. Ska bli ganska nice även om det blir ensamt första kvällen:( Men det fixar jag!

Näe nu ska jag digga vidare!:)

Irreplacable

Dagens skallrepeat(lånar ditt ord Tanya:P) Beyonce - Irreplacable

Så himla bra låt, har lyssnat på den hela dagen, till slut fick jag sätta i hörlurar för jag höll på att driva familjen till vanvett.

Var och åt kinamat med hela familjen innan. Så mysigt, så sällan det är alla vi fem. Innan tog man alltid det för givet. Nu ska jag försöka hinna läsa några sidor till om Kalla Kriget och sen kommer min penta hit och vi ska kolla film:)


You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you in a minute
Matter fact, he'll be here in a minute, baby
You must not know 'bout me
You must not know 'bout me
I could have another you by tomorrow
So don't you ever for a second get to thinkin'
You´re irreplaceable

So since I'm not your everything
How about I'll be nothing, nothing at all to you?
Baby I won't shed a tear for you (I won't shed a tear)
I won't lose a wink of sleep (A wink of sleep)
'Cause the truth of the matter is
Replacing you is so easy, hey...


Kalla Kriget

Nu klockan 10 börjar min pluggdag som minst ska innefatta fyra kapitel om Kalla Kriget. Läser nog de kapitel som är viktigast först och sen skumläser jag de andra två kapitlen. Usch jag orkar verkligen inte för jag fattar inte, eller jo men jag kommer ju inte ihåg och kan inte se några tydliga samband. Aja det kommer väl:)

Ha en underbar dag allihopa!

Kalla Kriget...här kommer jag!

Hmm...

Gillar inte alls den här känslan jag har i kroppen nu. Det var inte så här det var tänkt att det skulle bli eller kännas. Det var nog ingen bra idé alls...

Kalmar är bara 2 dagar bort

Ska alldeles strax springa ut och möta min penta men hinner med ett snabbt blogginlägg. Idag har jag träffat Isabelle på Väla och fikat/skvallrat en massa. 2½ timme bara flög iväg och nu har vi bokat påsken för utgång vilket jag längtar ihjäl mig till nästan. Efter det kom mami och hämtade mig så åkte vi ut till Hyllinge och matade djuren och handlade. Kvällen har spenderats med en bok som handlar om Kalla Kriget, har läst ca 75 sidor men är inte mkt klokare för det. Så mycket som hände, så många länder inblandade och alla dessa årtal. Jisses...Tur att jag har 8 dagar till på mig:)

Nu ska jag gå ut!:)

Söndagkväll

Sitter och tittar på Paradiset lite halvt medan jag surfar runder på nätet. Ytterliggare en helg som gått nu och nästa helg spenderar man i Kalmar med massa underbara människor, vin & cider, chips,dipp och choklad (ja emma du kan få det om du vill;)) och jag längtar lite dit. Även om jag verkligen har haft det underbart hemma, spenderat massa tid med mina föräldrar och syster med pojkvän, träffat min penta, firat nyår på ett underbart sätt osv och imorgon ska jag träffa Issie Kissie:) Men Kalmar är hemma nu och det blir ännu mer hemma den 1 feb:)

Imorgon ska man som sagt träffa Isabelle på Väla och fika/skvallra en massa och sen måste det nog bli en sväng till Hyllinge och mata djuren en sista gång innan pappa & co kommer hem från Egypten, de grisarna;) Och sen måste jag ta tag i pluggandet på riktigt. Måste börja läsa imorgon!!

Efter filmen ska jag hoppa i bingen och hoppas att Panodilen hjälper lite, drack visst lite för mkt rödvin till maten;)

Härliga fredag

Kom hem från jobbet vid 17-tiden och har sen dess bara slappat. Ätit god middag med familjen. Har laddat upp med en massa godis, chips, dipp och choklad inför kvällen. Kände att jag vill lyxa lite nu när det e fredag. När jag väl kommer till Kalmar så blir det mest vin och cider på fredagskvällarna;) Ska alldeles strax kolla Vänner och sen klockan åtta blir det På Spåret med föräldrarna:) Och sen så ska jag nog lägga mig och läsa lite och sen hoppa i bingen, uppgång 05.30 imorgon för sista jobbdagen på hotellet. Lite tråkigt men ska jobba där heeeeela sommaren så:) Sen blir det mest plugg för hela slanten, måste komma igång med det. Är nästan sugen på lite utgång imorgonkväll men vi får väl se.

Ha en mysig fredagskväll allihopa!

image515

Hard work work

Ja nu ska man alldeles strax bege sig mot jobbet och sen mata alla djuren i Hyllinge, är lite rädd för att de ska råka dö eller nåt nu när jag har ansvar för dom. Sen blir det nog bara fredagsmys med föräldrarna. Är lite sugen att kolla på Nyårssaluten men jag tar nog det imorgon efter jobb då. Är inga jätteintressanta matcher idag ändå;)

Ha en underbar fredag allihopa!

Fantatisk låt

Har lyssnat på denna låt i MP3-n hela dagen och den är verkligen fantastiskt bra och stämmer in på hur mitt liv ser ut ibland och jag har insett att det är precis så jag vill ha det nu. Inget seriöst, inga nya känslor för någon, inga förpliktelser utan bara vara och se vart det bär liksom...

Nu är det verkligen bingen och en bok som gäller!:)


I know it's late
I know you're weary
I know your plans don't include me
Still here we are
Both of us lonely

Longing for shelter from all that we see
Why should we worry?
No one will care, girl
Look at the stars now, so far away

We've got tonight
Who needs tomorrow?
We've got tonight, babe, why don't you stay?

Deep in my soul
I've been so lonely
All of my hopes now so fading away
I've longed for love
Like everyone else does
I know I'll keep searching after today

So there it is, girl
We've got it all now
And here we are, babe
What do you say?

We've got tonight
Who needs tomorrow?
We've got tonight, babe, why don't we stay?

I know it's late and I know you're weary
I know your plans don't include me
Still here we are
Both of us lonely , both of us lonely

We've got tonight
Who needs tomorrow?
Let's make it last
Let's find a way
Turn out the light, come take my hand now
We've got tonight, babe,  why don't we stay?
We've got tonight, babe,  why don't we stay?

Ödåkra

Sitter här med en kopp te, kom hem för en timme sen. har kollat fotboll i fem timmar!:) Mitt kära Ödåkra slog ut HIF i Nyårssaluten vilket var en smärre chock faktiskt, även om HIF ställde upp med ett J-lag så ska de vara bättre än ett division 3-4 lag. Men jag är glad!:) Innan dess så pluggade jag och Fridis och vi blev nästan klara med vårt arbetsblad! Sen gick vi till Donken som uppladdning inför fotbollen. Väldigt mysig dag med ett bra avslut. Är faktiskt stolt över min lilla håla och det är man inte ofta nuförtiden.

Imorgon blir det lite jobb och en visit ut till Hyllinge och mata alla djuren:) Imorgon blir en lugn dag eftersom det blir jobb hela helgen! Är även bara sex dagar till Kalmar vilket ska bli grymt roligt men även lite vemodigt. Har aldrig trivts så bra hemma som jag gör nu. Men men...bjuder på lite bilder på mitt kära Ödåkra och HIF. Ödåkra är de gröna för de mindre fotbollskunniga;)

Sov så sött allihopa!

        


Plugg och Nyårssalut!

Ja om ca 10 min ska jag bege mig mot bussen som ska ta mig mot Frida för att göra vårt arbetsblad och sen så blir det Nyårssalut för hela slanten. Älskar den turneringen, har nog sett den i säkert 10 år på rad nu.

Ha en bra dag allihopa!

"Yes I can make it now, the pain is gone..."

Disappointed

Ja jag som skulle se positivt på saker och ting det nya året, så länge höll det:P Haha... Näe men lite besviken blev man allt när får reda på en sådan sak. Det är väldigt lågt att göra så, lånar man något så lämnar man väl tillbaka det så fort som möjligt? Man fortsätter väl inte använda det, speciellt inte när personen som har lånat ut sakerna har hört av sig och vill ha tillbaka dom? Aja...alla tänker väl inte som jag antar jag. Men nu har jag lärt mig att vissa människor lånar man inte ut till helt enkelt.

Kvällen har annars varit lugn, har sovit, städat och målat om mina naglar som numera är svarta:) Ska nog alldeles strax hoppa i bingen och sova ut. Gick ju upp 04.30 idag och det känns.

Imorgon blir det plugg med Frida och sen fotboll på IH, Nyårssaluten är igång och mina två favoritlag möts. (Ödåkra-HIF) Borde plugga lite på egen hand med men så blir det nog inte. Får ta det på fredag i stället. Näe nu ska sminket av och pyjamasen på!:)

Sov så sött!

Nyårsafton!

Ja här kommer en nyårsblogg, även om det e lite sent:)

Nyårsafton började väldigt tidigt för mig med jobb kl 07.00 men det var gansa okej eftersom jag tycker om mitt nya jobb så mkt, sen är all god mat man får äta en stor bonus:) Sedan bar det av till bl.a systemet och Familia och sen hem och sova en timme för att orka vara uppe hela kvällen. Sen gjorde vi oss i ordning här hemma och åt jättegod middag för att sedan rusa till bussen som skulle ta mig hem till Suss & Mange. Väl där så började drickandet och vi hade det jätteroligt, jättemysigt och jättelagom. Har verkligen längtat efter ett sådant nyår så tack alla inblandade! Vid tolvslaget stod vi i deras trägård och kollade raketer och skålade i skumpa. Sedan så blev det stan en sväng och ett besök hos lillebror där festen var slut när vi kom så jag hjälpte till att städa som den duktiga storasyster jag är och sen åkte jag hem. Fick verkligen ett bra avslut på ett 2007 som har varit upp och ner men mest ner och en bra början på ett 2008 där mitt motto är: Nytt år, nya möjligheter, nya erfarenheter och upplevelser. Detta året kommer bli mitt år! Ska gå in med den inställningen i alla fall!

Nu ska jag städa rummet och försöka bli av med den här jä*la hostan.

God fortsättning allihopa!:)

Och ett JÄTTESTORT grattis till Fridis som fyller 23 år idag!:)