100714

Gomorron!

Usch vad man är trött nu på morgnarna...tror det är för att man vet vad som väntar:) Igår var man hembjuden till Sandra som hade sin mamma på besök och lagade jättegod LCHF-mat! Var väldans mysigt men jag tror att jag pratade mest, som vanligt ;) Haha fattar inte hur man kan ha så mkt att säga hela tiden.

Idag blir det jobb till 16 och sen en sväng till bibblan för att låna lite böcker inför kommande tema på jobbet och sen kolla Lassedvd´n med Sandra....


17 månader av kärlek idag med! <3

Ha en underbar lillördag!

100713

Idag är det futtiga 4 dagar kvar till 2 veckors semester! :) Idag är det regnigt och molnigt så det känns inte lika tungt att åka och jobba. J har dock begett sig till kusten och kommer hem lagom till jag åker till Göteborg men från och med söndag börjar vår gemensamma semester med Skånetur, Ven och husbil på Vindön..:)

Nu ska frullen ätas upp och jag ska fixa till mig lite innan jag brummar till jobbet...

Ikväll väntar middag hos Sandra...mys!

100706

Gomorron!
Börjar inte förrän tio idag och hade njutit mycket mer om jag fått sova ut lite men jag var uppe och påklädd runt 07.20 då hantverkare förväntas komma under dagen och med min tur så hade de plingat på dörren 07.30 och då är det pinsamt att vara nyvaken. Men icke...de har inte ens anlänt till huset och klockan är 09.00. Inte konstigt att deras rykte inte är generellt bra. Får väl vara glad för att jag antagligen hinner iväg innan de kommer. Surt bara när man för en gångs skull har en lååång sovmorgon!


9 arbetsdagar till semester!:)

Trevlig tisdag allihopa...

100702

Gomorron härliga fredag!

Jobbar lång dag idag med men med tanke på vädret så blir det nog en utedag! Igår när jag kom hem från jobbet styrde vi kosan mot Villabadet och satt och njöt av den sista kvällssolen och jag doppade benen medan J doppade hela sig...Mysigt värre var det i alla fall. Avslutade kvällen i soffan med jordgubbar och Sommar med Ernst.

Idag blir det lite grill nere vid småbåtshamnen för att fira att det är helg. Firar semestern gör jag om 2 veckor!:)