Helg!:)

Ja nu är det äntligen helg, men det blir nog en hel del plugg ändå. Har ett paper att skriva och lite grammatik att plugga men jag ska slappa lite i soffan först. Har varit en blandat vecka, lite kul och lite tråkigt som hänt. Har även tagit tag i en viktig sak med, även om det var med lite push så nu är det bara att vänta...

Har hunnit med skola och Nybros ÖB idag med Jessica, fick en massa saker för enbart 94 kr såsom, schampo, balsam, duschcreme, vax, nudlar m.m:) Me love ÖB!

Nu blir det slapp i soffan till Oprah och lite musik skulle jag tro:)

Trevlig helg allihopa!

Tuesday Night

Dagen har varit lite sisådär. Cykla hem i ösregn och sen följa min favorit till bussen och veta att hon ska vara borta i 5 hela dagar! Usch och blä och sen rann bägaren över men tack vare ett samtal med mamma så blev det lite bättre:) Sov sedan och lagade ordentlig mat (äntligen) så nu har man lite rester som är lätt att värma. Imorgon blir det sushi (igen) men denna gången med mina Ödåkratöser Jenny och Tanya, ska bli så mysigt att träffa er och bara skvallra lite!

Nu ska jag strax se klart Sunes jul och sen blir det Sunes sommar. You just got to love Sune!:)

Guten Morgen

Sitter och käkar frukost nu, mysig musik i bakgrunden och jag är redan klar att åka till skolan. Två timmars lektion idag och sen två timmar på fredag. Känns lagom lönt egentligen men tentan sägs vara assvår så det blir till att gå på varenda lektion även om en hemresa känns lockande just nu. Ladda om batterierna? JA tack!

Ska boka klipptid idag med, nu ska det allt klippas lite:) Men bara topparna, kommit fram till att jag ska ha långt hår. Det ÄR jag. Sen blir det hem och städa, tänkte jag skulle plocka lite nu innan jag ska åka, typ bädda säng och så. Ska även följa Emma till bussen för hon ska åka hem. Kommer vara riktigt tråkigt här utan henne:(

Näe nu ska jag äta upp och sen dona lite här hemma!

Ha en bra tisdag allihopa!

"If you want it, come and get it..."

Tack...

Sitter och lyssnar på en massa skön musik nu och dricker lite nyinköpt te. Pengar idag och det har shoppats (och ätits sushi med Fridis såklart!) kan ni tro:) Stövlar, klänningar, underkläder, strumpor, smink, leggings och en kofta. Har provat allt ikväll och jag e ganska säker på att jag ska behålla allting. Speciellt stövlarna. Me <3! Klackade även om ett par gamla skor så det kändes som om jag fick två skor idag! Har även varit och storhandlat med Jessica och stylat henne kan man säga:)

Nu på kvällskvisten blev det en promenix med fina Emma. Så skönt att bara gå lite och snacka strunt! Pluggat har jag med gjort och "läxan" tills imorgon ska läsas i bingen sen:)

Har varit en ganska så bra dag faktiskt. Skola imorgon mellan 10-12. Skönt med få lektioner men tråkigt att träffa klassen så lite.

Nu ska jag surfa runt lite, lyssna på skön musik och dricka mitt goa te!

TACK min fina familj och underbara vänner för alla uppmuntrande ord och att ni stöttar! Jag har världens bästa människor runt omkring mig!<3


P.S Stövlarna jag köpte idag hade du älskat mamma!:) D.S


Collide

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find, you and I collide

Har haft en riktigt skön vecka med få bekymmer men det börjar så fort du sätter din fot här igen. Jag har sagt det förrut och sa det igen i natt. Jag är inte intresserad av något halvdant. Make it real or take it all away...

Torsdag

Gårdagen var riktigt lagom och mysig, lite klassisar och kompisar till dessa på puben där det visades fotboll, tråkig match dock men trevligt sällskap. Dagen idag har varit väldigt lugn och skön och nu har man precis ätit korv stroganoff och dricker påskmust, det tycker jag att jag var värd, ska läsa lite i grammatikboken med innan det blir bingen. Blir det väldigt tidigt ikväll:) Imorgon är det fredag och lugn hemmakväll! Så jäkla skönt!

Vill även pusha min lilla stjärna till hennes tenta imorgon, du kommer klara den galant för du är en av de duktigaste och smartaste människor jag känner. Sen att du är fin, rolig, galen, stöttande, omtänksam, givmild och alldeles alldeles UNDERBAR är ju inte en nackdel heller. Me love you!


Nu är det soffan som gäller, ska kolla ett för mig nytt program kl 21. Criminal Minds, fick tips om det precis:)


Lillördag!

Ja så var det onsdag och nästan halva veckan har gått. Går sjukt snabbt nu tycker jag.

Ny kurs som började igår, Grammar. Jag har alltid varit lite av en grammatiktönt men jag ska ändå inte säga för mkt men förhoppningsvis blir det inte svårare än så här:) Skulle ha tagit en morgonprommis med Jennie men det fina regnandet satte stop för det så nu blir det istället frukost framför Våra Bästa År sen. Ska möta upp Emma i stan och köpa en mascara sen vid halv tolv:)

Ikväll blir det sminkparty först vid sex och sen så har Jennifer dragit ihop ett litet gäng som ska ses på puben vid 20.00 eller så. Tror hon ville kolla fotboll och att hon allt lyssnade på mina råd om att vi skulle hitta på något snart;)

Näe koka ägg var det nu ja...

Ha en mysig onsdag!

Sjukt trött!

Ja då var det söndag och helgen är snart över. Eller jag e ledig imorgon med så det kommer kännas lite som helg då med. Skönt med en extra dag att återhämta sig på med tanke på att helgen har varit tuff. Klassfest i fredags och födelsedagsfest igår. Varit en riktigt bra och mysig helg på det stora hela:)

Ikväll blir det förhoppningsvis Wallander med Emma, skulle haft en soffa till så hade vi kunnat ligga i varsin med en filt och halvsovit. Det hade varit perfekt!

Näe nu ska jag strax kolla på reprisen av melodifestivalen och bara slappa tills Emma kommer!:)

André vart har du tagit vägen? Behöver prata med min penta jue!:)

Långhelg!

Dålig uppdatering från min sida ett tag nu...Men nu kanske det blir lite bättre eftersom vi är lediga i sex dagar!:) Det är helg fram till tisdag kl 10.00 och det ska bli såååå skönt! Blir dock lite jobb på kåren ikväll först men det ska bara bli roligt! Jobbar ju med de bästa man kan tror jag! Och imorgon är det gelehjärteutdelande på bibblan, får ha något rött på mig så jag ser lite Valentin-aktig ut. Sen på kvällen är det romantisk dejt på Table 20 med världens bästa "sambo" Emma, kul att vi gör något roligt av dagen faktiskt!

Fullt ös i helgen med med klassfest och födelsedagsfest för Jenny! Kommer bli supernajs och även fast jag försöker intala mig själv att jag är för gammal för fest två dagar i rad så fungerar det inte alltid. Man lever ju trots allt bara en gång...Är väldigt positiv idag känner jag och det är väldigt skönt, beror nog på den här välbehövliga pausen från plugg och skola!

Näe nu ska jag försöka äta lite eller i alla fall dricka lite så jag inte hungrar ihjäl på kåren sen!

Ha en underbar "lillördag"!:)

Hemmahelg!

Ja denna helgen har spenderats innanför dessa fyra väggar och det har varit makalöst skönt faktiskt!:) Bara tagit det lugnt och kollat bra TV! Har till och med pluggat klart inför imorgon och ska nog göra klart lite inför onsdag så man slipper det imorgon och på tisdag. Nu ska jag alldeles strax gå och möta Emma vid bussen och sen så kanske vi ska leka lite ikväll:P

Har två nya favvisar på musikfronten just nu. Eller nya är de inte men ja ni fattar. Just nu Går Eros Ramazottis senaste samlingsskiva E2 och David Grays White Ladder på repeat här hemma. Så mysigt!

Hoppas alla ni med haft en bra helg!

När tar det slut?

Har nästan pluggat klart nu, ska läsa de sista sidorna i bingen alldeles strax. Har fortfarande sjukt mkt att göra i skolan och har insett att jag måste börja plugga på helgen med så jag kan ha något som kallas ett liv i veckorna. Men förhoppningsvis är detta näst sista veckan som det är så här. Några rutiner finns överhuvudtaget inte i mitt liv. Igår somnade jag 20.50 och idag blir det nog runt en 02.00. Måste gå upp tidigt imorgon med så man hinner duscha och sånt som normala människor gör. Lägenheten ska vi inte ens tala om, blir fredagens+lördagens projekt. Fredagkväll= hemmakväll. Det MÅSTE bli så denna vecka, tyvärr. Nu ska jag borsta klart gaddarna och hoppa ner i min säng med min engelskabok!

Gonatt allihopa!

One down, one to go!

Var som sagt KARMA-sittning igår och själva sittningen i sig var okej men lite seeeg emellanåt, mellanfesten blev roligare och Palace var absolut roligast. Som vi dansade, hade verkligen jätteroligt men idag är man lite trött och sliten men en massa vatten, treo och lite mat kommer nog göra susen. Ska ju som sagt på finsittning idag med och ska försöka ha roligt ikväll med!:) Frida räddade dock min dag genom att betala sin skuld i en vinare så nu slapp man cykla till systemet och kan bara slappa. Om jag nu inte ska hjälpa emma med flyttningen, beror lite på när de kommer. Så obeskrivligt skönt att få ha henne här på heltid, min "sambo"...:D

Nu ska jag slänga mig i soffan och dega lite...

TRÖTT!

Trött, trött, trött, trött, trött och trött. Behöver jag säga nånting mer? Efter kl 14 idag är det helg i alla fall och det ska bli superskönt!:) Dock är det två sittningar med men det ska bara bli kul, hade varit extra kul om man varit ledig idag!

Ha en underbar fredag!

Nu är det alldeles strax skolan nästa!