091030

Dagens gärningar:

¤ Cyklat fram och tillbaka till Hjertbergs för att hämta paket och dylikt
¤ Postat böcker till mamma i tre STORA (och inte minst dyra) kuvert
¤ Cyklat till stan för att låna en bok plus leta mig blå efter en postlåda
¤ Ringt och fixat hotell till Jul på Liseberg
¤ Pluggat
¤ Tvättat, vikt tvätten, renbäddat sängen
¤ Fyllt och tömt diskmaskinen

Och vad som känns som tusen småsaker till....har varit effektiv idag om jag får säga det själv. Ikväll blir det Idolmys med lite brudar och imorgon är det Karlstad, hockey, IKEA och Emmamys som gäller!:)


Trevlig helg!

Hittade webkameran...

Hittade webcameran på J´s dator och så här kul kan man ha det då:)


091029

Hej hopp!

Sitter och filar på måndagens redovisning. Är så gott som klar om jag inte måste trycka in en pedagogisk artikel någonstans som för övrigt inte finns på det här avsnittet. Ska trampa iväg till bibblan snart och hitta en bok som jag hoppas på har en fin slutkläm:)

Kollade om mitt betyg på den första delkursen kommit och där står det stort och fint VG  på den första delkursen! Jag?! Som varit så sjukt omotiverad och mutat mig själv till skolan vissa gånger. Jag tackar och bockar och detta kommer nog fungera lite som en sporre för resterande termin!:) Är glad och stolt i alla fall!

Ikväll blir det musikquiz på Harrys (hoppas jag) och sen imorgon blir det nog körskolebok för hela slanten. Ja nu är det officiellt. Jag är ute på vägarna och ränner så ni i Lidköpingstrakten: Beware! :)

091026

Dagen har bestått av:

- Föreläsning på Nisbethska
- Gruppredovisningar på Storken
- ICA och cykla hem i ösregn
- Försöka hålla ögonen öppna trots att de svider och rinner
- Bokat tågbiljett till Lidköping (Årets resenär 2009 finns det ingen snack om vem där är!)


Ingen klockren måndag kanske, har precis tinat upp sen cykelturen för fyra timmar sen. Är sjukt sugen på sushi med men får se vad min tillfällige kombo säger :)

Imorgon är det föreläsning, examination 1 och sen tågresa hem. Inget händelserikt liv just nu utan det följer dessa rutiner, tåg, tåg , tåg....



091023

TGIF så det visslar om det! Gud vad skönt med helg då jag får se lite mer av min man:) Har för en gångs skull varit duktig och gjort ALLA skoluppgifter och tvättat 5 maskiner tvätt som jag tänkte vika ihop nu. Sen blir det dusch och fix av mig själv så jag kan bevisa för J att jag inte förvandlats till ett joggingställ helt och hålet ;)

Ikväll blir det mat och  film/Idol med Sandra & Tony och det inleder nog en lugn helg skulle jag tro. Mot Kalmar på söndag igen....blandade känslor som alltid.


Aja nu ska jag fortsätta vara sjukt stolt över mig själv, vika tvätt och se fram emot en helg med massa mys med min kärlek:)

091022

Gomorron!
Jag som tänkte sova ut idag då jag tvingat upp mig själv i zombietillstånd men icke! Efter att J gått så låg jag där i sängen klarvaken så det var bara att gå upp. Är väl bra på sitt sätt. Då kan jag nästan hänga på låset til biblioteket. Fast jag väntar nog tills det blir ljust ute. Har tänt lite ljus och ska äta frukost i vardagsrummet och börja dagen med lite vardagsmys innan plugget tar vid :)


Happy Thursday!

091021

Gokväll

Sitter i soffan i myskläder med tända ljus och kollar Scrubs. Skulle önska att jag ville se Bonde söker fru men jag tycker helt enkelt inte det är roligt längre. Ska alldeles strax unna mig lite glass och kvällsro-te. Har sf i en timme framöver så då ska man egentligen passa på att göra allt man inte kan göra annars:) Men jag nöjer mig med citron/lakrits och chokladglass;)

Idag kan man även stryka hemtentan och vaccination från listan. Och NEJ ingen svininfluensaspruta utan polio och twinrix stod på schemat. Imorgon blir det biblioteket och låna bok och läsa ut och på fredag är det dags att fixa två kompletteringar plus examination 1 som ska utföras på tisdag och då kan man säga att man är i fas igen:)


Trevlig lillördag alllihopa....det har jag:)

091014

Sitter i bibblan och hänger lite tills tåget går vid 12. Skolkar från halva föreläsningen då vi blev flyttade på och skulel gå från Storken till Nisbethska och ha lektion, så jag släppar snällt mina väskor dit i blåsten och väl framme så kommer vår lärare och säger att vi ska gå tillbaka till Storken för det hade blivit nåt fel men då gick jag (som den rebell jag är) in på bibblan istället och ska gå till tåget om ca en kvart. Just nu längtar jag bara hem och är nog redan där mentalt:)

Nu blir det lite mer spel på Fejjan innan jag tar mitt pick och pack och lämnar Kalmar för denna gången!



091013

Gomorron!

Blev en liten bloggpaus men åkte hem till Ödåkra och mamma och till en ickefungerande dator men nu är jag i Kalmar igen och sitter vid Pers dator. Dock inte så länge till för jag har en massa och läsa och två uppgifter att ändra om i lite innan jag kan få G på dem (lite luddiga instruktioner och otydliga kopplingar av mig) Pluggmotivationen är annars på noll just nu så jag kommer känna mig extra duktig för varje sida jag läser idag. Lite höstdepression som hägrar kanske? Fryser konstant om händer och fötter, har ingen ork eller lust med något förutom att dra täcket över huvudet på morgnarna och saknar min finaste J tokmkt just nu. Men imorgon ses vi äntligen igen och det känns (kalla mig gärna toffel) som om det kan bli lite bättre med honom nära i några dagar igen:)

Aja vi får se...nu måste det bli plugg, boka tågbiljett och sen föreläsning ikväll i Kalmarsalen med fina Tess & Sofie!:)

091006

Ingen aktiv dag här inte. Har pluggat ungefär noll. Vaknade när Per gick upp men gick och la mig vid niotiden och slog upp ögonen igen vid kvart över tolv!! Jag måste ha varit helt slut. Mkt piggare nu i alla fall och har satt upp mig på vikariepoolen, kollat upp böcker som jag ska låna, kollat in lite skor och julklappar och klädde precis på mig så Per inte tror att han har en total slashas hemma hos sig;)

Blir även Skåne imorgon tack vare snälla föräldrar så är ni i trakterna så får ni höra av er!:)

Nu fortsätter jag nog min slappardag och skiter i skola och dylikt!



091005

Sitter på biblioteket i Kalmar och väntar på att klockan ska blo fem så jag kan ta bussen upp till mitt hood;) Gick upp kvart i fyra imorse för att göra denna långa resa för 38948596076:e gången. Börjar bli drygt. Har även packat för 9 dagar och börjar med att spilla på de enda tjocka leggingsen jag har med. Smart! Har fått gjort mkt idag trots att klockan bara är fyra och ska försöka hålla mig vaken längre än till klockan 21 men jag lovar inget Per!;)

Nej en kaffe och nåt chokladigt även om jag går på diet för att fördriva tiden kanske?


I miss my heart....


Får absolut inte glömmas att Håkan fyller år idag! Grattis i mängder och förhoppningsvis ser han snart sin surprise:)