Söndag!

Är idag rätt sliten efter tre dagars festande. Började ju i torsdags efter tentan med lite tentaslask med några från klassen. Hann in på Studentpuben och ta en shot och sen åkte vi till O´learys. Fredagen började med overallsinvigning för våra nya ettor. Efter det blev det caps på Norrgård, Idol och mellanfest hos Staffan, en sväng till Studentpuben och sen Palace där tydligen Fronda spelade. Jag och Jennie stod längst fram(givetvis). Och så igår så blev det först en sväng till Öland med Jenny och en jakt efter skor. Blev inga skor men lite kläder. Sen hem och duscha snabbt, cykla till Jenny och fixa sig där, cykla till förfesten och sen Palace igen. Efter palatset så blev det en trip till stan och Cafe Corner bland annat, var inte hemma förrän 04 inatt så idag är man duktig sliten. Men trots det så har jag orkat städa lägenheten och varit och handlat. Kommer lite bilder sen, nu är det slapp i soffan på HÖG nivå!

Ha en mysig söndag allihopa!


Tenta idag!

Wish me luck!

Tenta imorgon!

Ja nu är det snart dags för den första salstentan på 2 år! Har pluggat nu i fem dagar så det ska ju sitta som järnet. Idag pluggade jag och Fridis i knappt 3 timmar och sen fick det räcka. Jag har precis läst igenom allting en gång nu så nu kan jag inte göra så mycket mer. Men nervositeten finns redan. Usch usch...

Idag åkte min mamma med sambo till Gran Canaria. Är inte avis alls när man får ett mess att de sitter på balkongen och njuter av värmen när man själv cyklat hem med tjock tröja under jackan och halsduk!:) Men jag unnar dom en fantastisk vecka:)

Imorgon efter tentan så blir det lite lyx med sushi, har Tanya & Frida som sällskap. Sen blir det nog lite städning av hemmet och sen lite tentaslask på kvällen. Första med nya klassen så det ska bli najs. Näe nu ska jag göra någonting åt min nervositet:)

Nattinatt allihopa!

SU- that´s me!

Ja idag blev man invald i Karolins kära styrelse som Socialt Utskott:) Är glad för att jag blev invald med tanke på allting. Kvällen efter mötet har spenderats med Idol och sen Desperate Housewives och nu väntar jag bara på att Idol ska börja igen så man får se vem som ska åka ut, var mkt svårare idag med tjejerna. Tyckte nästan att alla var bra. Nu ska det drickas te och borstas hår.

Nattinatt!

Gomorron!

Ja dagen idag består liksom igår av en massa plugg. Tycker det är såååå tråkigt men jag hoppas att jag fått ganska bra koll på det nu. Ska göra en generalrepetion direkt när jag kommer till bibblan:) Ikväll är det även fyllnadsval i lokalen och jag har sökt en post så vi får väl se hur det går:) Antagligen kommer det gå helt okej.

Näe nu ska jag dricka upp mitt te och sen fixa det sista. Tentaångesten kommer krypandes...

Ha en underbar dag allihopa!

Plugg, plugg, plugg

Gomorron allihopa!
Idag är det plugg som gäller igen . Ska alldeles strax cykla till bibblan med Frida och försöka mata in en massa information. Igår var man väldigt huslig och gjorde tacos till A som kom tillbaka igår. Efter det blev det en efterrätt bestående av persikor med geisha i ugnen:) Mkt uppskattat! Nu ska jag fixa det sista här innan Frida kommer och knackar på:)

Ha en bra dag allihopa!

Ny design!:)

Ja idag var det dags för en ny design kände jag. Sommaren är ju tyvärr slut så en lite mysigare layout fick det bli:) Är ganska nöjd med den och jag e nöjd att jag med träningsvärk och lite smått bakis har orkat göra detta idag! Nu är det dags för lite spagetti med ketchup och ett Gilmore Girls-avsnitt och sen är det städning och handling på G. Blir tacos ikväll, mums!


Friday Night

Sitter och kollar på Klassfesten på TV. Ska in i duschen snart, kolla Svensson, Svensson och sen hoppa i bingen. Är sjukt trött, har varit och tränat helt själv:) Och imorgon blir det skivstång med Jenny, värsta tränomanen ju. Haha.

Dagen spenderades i bibblan med Frida och alla böcker, kändes som om jag fick lite gjort idag i alla fall. Nu blir det nog inget pluggande förrän måndag, måste ju få ha helg med. Näe en go dusch nu...

Hoppas ni har trevligt ikväll allihopa!

Det är verkligen skönt att vi har pratat ikväll...

Shopping!

Seminariet idag gick bra:) Var inte så svårt och frågan vi skulle diskutera hade knappt med boken att göra så det var bara att ordbajsa lite. Efter seminariet så skulle jag möta upp A för att luncha och gå på stan men han fick sluta väldigt sent så det blev en baguette på tågstationen innan jag vinkade av honom. Känns lite tomt får jag erkänna. Efter det så gick jag till stan, tanken var att jag skulle köpa ett par träningsskor och en halsduk. Hur det gick? Det blev fyra klänningar, två tjocka strumpbyxor och en halsduk, men inga träningsskor. Haha. Men summan av kardemumman blev endast 550 kr! Det tycker jag är billigt för fyra  klänningar, en halsduk och två strumpbyxor.

Efter shoppingen cyklade jag hem, vilade och åt lite. Var meningen att jag skulle träna men gick en powerwalk innan Idol istället. Efter det kollade jag Heroes och sen har jag provat mina nya kläder:) Nu ska det kollas lite Gilmore Girls innan det blir bingen. Massa plug framför mig imorgon:(

Nattinatt!

Bilder av shoppingen:

image433     image434

image435    image436

image437    image438

image439


Och så här ser jag ut nu när det snart är läggdags:

image440

Seminarium!

Ja idag klockan 9 så är det seminariedags, är inte så himla laddad men det fixar sig alltid:) Gårdagen spenderades på att bibblan genom att plugga inför tentan nästa vecka. Har inte haft en salstenta på 1½ år så man är ju lite nervös faktiskt. PÅ kvällen så åkte man iväg och tränade en sväng och skyndade mig hem för att se Heroes och Idol. Även idag är det dags för träning, men idag ska jag gå dit själv eftersom Tanya ska till Varberg. Hihi...får se hur det går för en fegis som jag:) Näe nu ska jag dricka upp mitt te och sen fixa det sista innan jag cyklar till skolan!

Ha en bra dag allihopa!

Sittningen!

Var alldeles för bakis för att blogga igår så det får bli idag istället:)I lördags var det sittningen som man sett fram emot ett bra tag nu och den var verkligen superrolig. God mat, duktiga och roliga toastmasters, bra val av faddrar/nollor osv. Blev sedan en mellanfest i lokalen och sen tillbaka till kåren. Jag vet att jag hade asroligt fram tills klockan två då allting bara släppte. Allt som hänt den sista tiden och den stora besvikelsen under kvällen blev alldeles för mkt för fulla Josephine.(Vet att personen i fråga är kapabel till mkt men att vara så elak det trodde jag inte). Men på det stora hela så var den sittningen sjukt rolig, nästan lika rolig som min egen nollesittning!:)

     

     

     

     

Här är ett litet smakprov!:) Nu är det CSI på TV eller Gilmore Girls på datorn...Svårt val!

A new day has come...

Gilmore Girls

Sitter och kollar på en massa Gilmore Girls, har hela säsong 1 nu. Den serien är så mysig. Staden, husen, människorna. Där skulle man gärna ha bott. Skola mellan 13-17 idag. Världens drygaste lärare, var verkligen helkonstig. Precis som om han tyckte han var bättre än alla oss som satt där och förstod man inte första gången han förklarade så trodde han att man inte hade lyssnat. Cyklade sen inom Maxi och handlade lite och sen hem och bara tagit det lugnt. Imorgon är det skola mellan 13-15. Ska även kolla in Sveriges match men hinner nog inte se hela eftersom jag måste gå till skolan. Snäll som man är så har man lånat ut Ragnhild till A som ska till sjukhuset tidigt imorgon. Nu ska jag se ett avsnitt till och sen nanna!:)

Och Suss: Tack för komplimangen! Den vita tröjan är köpt på Vero Moda för 180 kr! Billig och väldigt fin!


En obehaglig distans, en konstig känsla nånstans. Det känns tomt, eller hur?

Dagens

image419  

Nu bär det av mot skolan!:)

Onsdag!

Även idag har man varit ledig, väldigt skönt att sova ut. Dock gick jag upp ganska tidigt för jag trodde jag skulle fika med Emma men hon var sjuk, stackaren! Hoppas du kryar på dig! Klockan två var jag i bibblan och tillsammans med Mia så gjorde vi klart vår källkritikuppgift!:) Den ska inte vara klar förrän om 9 dagar så snacka om framförhållning! Efter det åkte jag och Fridis en sväng på stan och jag fick shoppat lite jag med. Även om det inte var jag som skulle shoppa. Som vanligt då. Nu sitter man i mjukisbyxor och har fotbollen på i bakgrunden. Snart är det ju Idol och sen Heroes, men nya Top Model börjar ju även idag. Lite kluven är jag allt!

Ha en trevlig kväll!

image415  
  

image418

Min klädsel idag, min shopping, mitt älskade godis från Ture och sist tackpresenten från Lina för jag vattnat hennes blommor:) Ska nog börja nalla lite redan idag, är ju lillördag och allt:)

Same same

Det börjar bli lite jobbigt nu, har liknande drömmar varje natt, vaknar glad och lättad men inser snabbt att verkligheten är någon helt annat. Är trött på drömmarna som invaggar mig i nån falsk trygghet, verkligheten är ju som den är. Verkligheten har jag börjat acceptera.  Men fy för drömmar som luras...

GRATTIS!

image414

Grattis min älskade lilla penta på din 22-årsdag! Hoppas du haft en helt fantastisk dag! Jag saknar dig något otroligt och längtar tills vi ses igen! Du är helt underbar, glöm aldrig det!

Söndag

Idag har jag...

¤ Vaknat upp med Tanya här och ätit mysig frukost med henne och kollat Idol
¤ Har cyklat i ösregn för att...
¤ TRÄNA! Ja idag mina vänner har jag tränat! 60 minuters Corepass!:D
¤ Ringt mamma och skrutit om min träning:P
¤ Kollat på film med A och bara tagit det lugnt
¤ Tänkt en massa, blivit mkt sådant på sista tiden men det blir så när det är  mycket man inte förstår...
¤ Bestämt att det inte blir sjöslag men något annat mys!

Och nu ska jag SOVA!

Är alldeles för trött för att skriva något mer seriöst just nu. Lovar ett blogginlägg om kräftskivan igår!:) Tack för den förresten Jenny, längesen jag åt så mkt gott! Men det kommer en annan dag!

Gonatt!

Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu
Det där att komma på för sent vad man borde sagt, och Du
vet hur det känns, det vet väl jag, jag har kännt dig, jag är van
Jag borde sagt igår, vad jag kom på härom dan
Men nu är allt för sent, nu är det gjort, nu är du dömd
Du blir ett fnask och du är alltid deras fnask, och han är glömd
Men låt dom älta, dividera om vikten i det där
Här får man aldrig göra fel, här får man aldrig göra om...


Lördag!

Äntligen helg igen. Igår var det Luau nere i lokalen och sen så blev det både Kåren och Vallen igår. Hade på det stora hela ganska kul. Ikväll är det kräftskiva hos Jenny och det ska ska bli hur mysigt som helst, lite som den gamla goda tiden. Är faktiskt helt otroligt att vi tre tjejer som gått i samma klass sen femman och varit "bästisar" i 10 år hamnar i samma stad 35 mil bort för att plugga:) Nu ska jag åka och handla lite så Tanya får nån annan frukost än knäckebröd imorgon;)


Bibblan

Nu blir man lite smått irriterad. Skulle till försäkringskassan sen för att fixa så jag får mitt bostadsbidrag men då har de inte öppet på torsdagar och sen när jag skulle försöka logga in på CSN´s hemsida för att skriva ut min utbetalningsplan då funkar inte den sidan! Det är nästan lite skrattretande. Och disträ som man är så har man glömt både leg och bankomatkort i overallen så jag måste cykla hem och hämta det innan jag kan cykla tillbaka och handla. Haha, vissa dagar stämmer inte mycket. Men det blir favvomaten sen och lite mys så det ordnar sig alltid!:)


Nu ska jag cykla hem!


Och vinnaren är...KAROLIN!

Instutitionsbrännboll igår, spelade 3 matcher och vi vann hela rubbet! Kan inte beskriva hur sjukt skönt det var att slå ut Kalmar ESS, Spiik och till sist Meskalin i finalen:) Glömde helt bort att jag hade kameran i väskan så det blev inga bilder men jag ska försöka få Jessica att skicka lite bilder;) Efter vinsten i brännbollen bar det av till Kåren och gigantcaps:) Capsade inte jättelänge utan hängde med Jessica och en av nollorna till puben. Cyklade hem ganska tidigt. Brukar bli så när man börjar dricka alldeles för tidigt. Idag blir det mest plugg som gäller och sen givetvis pubrunda och Mora Träsk på Kåren:) Ska bli så roligt!

Näe nu kolla posten om mina böcker kommit och sen dusch!:)

Bjuder på lite bilder på min shopping och sen hur snygg jag är i min overall & faddertröja!:P

    

Dagens!

         








Tisdag!

Gomorron allihopa!

Idag är jag ledig, vilket är riktigt skönt! Nu under nollningen när man både har skola, nollning och plugg så hinner man inte städa, diska, tvätta eller göra någonting "husligt". Men idag är det dags, ska i och för sig möta A i stan för lite shopping halv tolv och sen är det nollning igen vid halv fem men något ska man väl hinna med? Haha

I lördags var det som sagt poängjakt för våra kära nollor och jag tror de tyckte det var ganska roligt. Vad som var mindre roligt var att Centerpartiet hade sin riksmarsch just där min station låg och där våra nollor skulle
bada!:P Men det gick bra ändå. På kvällen sen var det dags för Singstar i lokalen och sen vid nio var jag bjuden på en mellanfest där spriten bara radades upp:) Men det var roligt. Sen bar det av till kåren och skakade rumpa till ca halv två då vi gick och åt på pizzerian vid kåren:)

I söndags var det egentligen vilodag men våra nollor var tvungna att göra sitt nolleuppdrag så det gjorde vi hemma på min uteplats och sen hade en av mina nollor haft med sig lite gott som vi kalasade på efteråt!

Igår var det tänkt att vi skulle träna inför brännbollen som är idag men ett ösregn satte stop för det så vi gick till lokalen och grillade där utanför. Sen blev det en massa varv i rondellen, en nolla som badade i Systraströmmen (namn?) och en sväng till puben. Fick sedan skjuts hem av Jessica:)

Jag får verkligen börja blogga oftare för vem orka läsa så här lång (och tråkig) text?

NU frukost!