090921

Gomorron!
Precis käkat en god frulle och kollar på SATC så dagen har börjat bra här. Idag MÅSTE det pluggas lite och sen ska jag hoppa upp på Ragnhild och cykla till stan för att växla lite pengar och lite sånt. NU är det två futtiga dagar tills vi åker. PÅ onsdag vid den här tiden sitter vi på planet? Det är GAAALET!:)

Nu ska kaffet drickas upp och sen kör vi!:)

090920

Gomorron!
Som vanligt vaknas det tidigt för mig, 08.32 slogs de gröna upp och nu sitter jag med datorn i knäet i vardagsrummet. Min man sover nog fortfarande för han drack liiiiite mer än mig igår om man säger så:) Söndag brukar innebära ångest för att åka till Kalmar men det slipper jag idag och nästa söndag då man vaknar upp på Samos! Härliga känsla:)

Gårdagen bestod av ett litet besök på stan för att inhandla lite mer nödvändiga saker inför resan. Väl hemkommen så har J gjort en god sallad med kyckling och massa gott till. Han tyckte inte den blev så god så förhoppningsvis får jag resterna idag;) Kvällen spenderades hos Tobias & Sofia med bland annat lite yatzyspelande. Väldans vuxet och det är tredje helgen i rad utan utgång tror jag. Men i Grekland så slutar nog nykterhetslivet för ett tag. Men det är väldans konstigt hur en karatefylla för en månad sen fortfarande sitter i så här länge! Det har aldrig hänt förut men det kanske är åldern?;)

Nu ska jag vänta på att mannen vaknar och kolla lite Nyhetsmorgon innan mina söndagssåpor drar igång!


Trevlig söndag allihopa!

090918

Gomorron!
Idag är det äntligen fredag och idag ska det hinnas med mkt till skillnad från igår. Idag ska det pluggas (i alla fall lite) och storstädas här hemma. Jag ska nog åka bort till Kvantum och köpa lite godis för kvällen då det ju är fredag och skaldjurstema hos oss:) Kollar som vanligt på SATC nu fast med suddig text av nån anledning. Ska äta lite frulle nu så jag kan komma igång, blir kanske plugg först då det säkert finns nån i huset som sover idag och inte behöver väckas av en dammsugare;)'


Happy fredag allihopa!

090917

Har en riktig slappdag idag. Går fortfarande i pyjamas och har bara kollat på SATC, spelat Harpan och varit allmänt slafsig:) Hade tänkt plugga järnet men det kommer kanske sen. Eller så slappar jag hela dagen, det kan jag faktiskt vara värd med tanke på att jag pluggat satan i några dagar nu:) Så blir det nog... Skulle bara visa ett livstecken, jag lever och mår bra och ska bara slappa!:)

Mobilblogg!

Hej hopp! Sitter i bibblan och pluggar lite. Är snart klar med boken och skulle då behöva skriva ut två rapporter men ALLA datorer i bibblan har bestämt sig för att inte fungera. Lite lätt frustrerande. Väntar även på att sofie ska komma hem så jag kan hämta ett häfte av henne men det dröjer några timmar till. En powernap hade inte suttit fel! Aja back to the books! Imorgon åker jag hem igen!:)

Bäst Just Nu...

Asha Ali - The Time Is Now


090909

Hej hopp!
har tagit en liten pluggpaus från boken. Läst ca 40 sidor och boken är hittills väldans seg. Får hoppas den blir lite bättre i alla fall! Ska läsa ca 30 sidor till idag har jag tänkt och sen blir det en promenix upp till Berga Centrum, ska ta ut pengar och handla lite frukt och mat till imorgon så jag klarar mig både i skolan och på tåget:) Blir även lite jobb i eftermiddag och sen fotboll är det tänkt!

Idag är ett speciellt datum och en bra dag att börja på något nytt så det ska jag göra! Nu blir det mer Normell och sen börjar dagen kan man säga:)


Trevlig onsdag!

090908

Gomorron!
Ska alldeles strax börja plugga och försöka få undan så mkt som möjligt idag och eventuellt imorgon! Har precis kollat på lite bilder på samos och hotellet. Imorgon är det ynka 2 veckor kvar till solen och värmen!:) Underbart är bara förnamnet! Blir första gången jag & J spenderar mer än 6 dagar ihop i sträck. Vi sliter inte ut varann direkt;) nej nu måste jag verkligen ta tag i min dag här så den går lite fort. Träffa Emma och instutionsbrännboll står på schemat idag!

Avslutar med lite bilder från hotellet där vi befinner oss om ca 2 veckor!







(Bilder lånade från Vings hemsida)

090907

Hej hopp!
Slötittar lite på Gossip Girl och ska strax börja göra lite mat tänkte jag. Skola mellan 8.30-12 och sen har jag betalt en räkning på banken och halvt cyklat ihjäl mig på väg till IKEA. Vägarbete på en grusväg och stor grävskopa+ Josephine på cykel är ingen bra kombination men det gick vägen. Blev bara lite krokar till hallen då lådorna inte såg ut som jag tänkte mig riktigt. Får leta nån annanstans eller på IKEA med J nån gång. Nu är man ledig i två dagar och är redan rastlös inför det. Ska plugga satan imorgon tror jag så jag kanske kan vara lite ledig på fredag:)

Saknar min man och vårt hem...Haha känns vuxet och säga så:) Men jag har det förträffligt bra i Kalmar med men det är ju inte här jag hör hemma längre. Har inte saknat min gamla lägenhet ett dugg än så länge heller. Bra betyg!

Nu TV och sen potatisgratäng med kyckling...MUMS!

090906

Gokväll i stugorna!
Är tillbaka i Kalmar hos min tillfälle "kombo". En tågresa utan problem men en 50-lapp rikare så det tackar man för! Just nu lite sport på TV och sen blir det nog nån film innan man tackar för dig. Skola halva dagen imorgon och sen är man ledig fram till torsdag då det blir heldag och hemfärd igen. Men innan dess ska det hinnas med att jobba lite, träffa finaste Emma och ta en sväng till IKEA och inhandla lite till;) Tiden kommer nog gå fort som vanligt! Ska även in till banken och betala en räkning innan jag får en förseningsavgift så 07.00 ska jag ringa HM och idiotförklara mig. Har nog snart gjort det till alla företag som finns. Haha...så går det när man är lite disträ:)

Nu fokus på TV...


Happy söndag!

090904

Gomorron!
En hyfsat tidig morgon, eller jag brukar gå upp så här tidigt alla morgnar nu faktiskt för jag vaknar till precis när J ska gå till jobbet och idag är det bra eftersom jag har en hel del att läsa, var ingen duktig student igår alls så det får jag ta igen idag plus att jag har hela helgen där en 5 timmars resa finns så det är nog lugnt:)

Blev igår klippt av Anneli och blev jättenöjd, tror hon ska få ta hand om mitt hår nu framöver:) Så idag blir det flitig student och sen städdag innan det blir fredagsmys med tacos. Önskar bara att hostan ville försvinna, det är den som blivit värre nu för annars kan man nästa säga att jag är frisk!

Nu lite slapp och frukost innan pluggandet vid åttatiden...


Trevlig fredag!

090902

Gomorron!
Back in Lisch och det känns härligt även om Kalmar definitivt har sin charm, det är väl resan mellan på 5 timmar som jag slipper. Har lyckats bli snorförkyld och ha ett samtal med CSN men allting gott för en gångs skull och pengarna är inne på kontot så idag kan jag hämta ut mitt HM-paket med gott samvete;)

Ska kolla lite Jerry Springer nu innan jag kör igång med pluggandet, två böcker ska läsas ut tills på måndag så det är ingen direkt panik men skönt att få det gjort. Klipptid imorgon med hos Anneli men det ska bli skönt att trimma sig lite...

Nej Jerry Springer var det nu...


Happy onsdag!