Nästan färdig för idag

Ja nu är det bara tvätten kvar och Winnie the Pooh kapitlet i bingen som är kvar. Är så trött så jag nästan ser suddigt.fDagen har gått i pluggandets tecken. Hade en pluggpaus hos Emma som hade bakat en massa som vi fick smaka. Tack finaste!:) Sen blev det även en paus nu på kvällen då Jessica hade fribiljetter till Kalmar-Ljungskile. Älskar att gå på fotboll, stämningen där är oslagbar! Nu på kvällen blev det Prison Break, plugg och tvätt.

Helgen då? Jaa...den började och slutade dåligt och mittimellan hade jag ganska så skoj. Dock så var timmen på puben i fredags det roligaste på hela helgen. GRUS-festen var heller inte pjåkig;) Men summan av kardemumman är att man visst aldrig kan sluta förvånas över människor och deras handlingar men denna gången gjorde det ganska så ont. Men men...that´s life I guess.

Imorgon blir det förhoppningsvis väckning av Emma vid en halv sju och sen en långprommis ner till Frasses, ett stop på Nautilus för lite sol och sen hem igen. Resten av dan då? PLUGG såklart! En mysig lunch på thaibuffén ska också hinnas med. Aja...ska inte klaga. Älskar ju studentlivet egentligen och just nu är det skönt att ha så mkt att göra att man knappt hinner tänka.

Nu blir det lite TV, hemlis och sen en torr tvätt förhoppningsvis!

Nattinatt everyone!


Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.

Kommentarer
Postat av: emma

för jävla bra låt det där! :) tack för idag babe! jag traskar förbi på "hemvägen" sen ;) puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback